Novi mobitel

poruka: 5
|
čitano: 2.423
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi mobitel

Koliko bi trebao čekati da mobiteli koji su predstavljeni u Barceloni dođu na naše tržište?

Dali ih je moguće uzeti negdje vani pa ih dekodirati na neku našu mrežu.

Vidi da sada izlazi Galaxy S 2, Motorola Atrix, Lg Optimus, pa   bi mi bilo glupo dati par tisuća kuna za Galaxy S ili HTC Desire HD ako će za mjesec dana doći ovi mobiteli i koštati isto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Novi mobitel

Nezna nitko kad će doći kod nas ti novi mobiteli. To ti sad ne znaju ni Vip ni Tele2 ni T-Mobile.

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
17 godina
odjavljen
Monte Christo kaže...

Vidi da sada izlazi Galaxy S 2, Motorola Atrix, Lg Optimus, pa   bi mi bilo glupo dati par tisuća kuna za Galaxy S ili HTC Desire HD ako će za mjesec dana doći ovi mobiteli i koštati isto.

Ako češ tako razmišljati onda češ stalno čekati čekati nešto novo i nikad nečeš ništa kupiti.

Nažalost, tako stvari stoje-tehnologija napreduje, uređaji zastarijevaju.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Ako češ tako razmišljati onda češ stalno čekati čekati nešto novo i nikad nečeš ništa kupiti.

Nažalost, tako stvari stoje-tehnologija napreduje, uređaji zastarijevaju.

Slazem se sa tobom. Ali ako mu se svidja Galaxy S2,onda neka saceka par mjeseci,nece propasti bez telefona :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Nezna nitko kad će doći kod nas ti novi mobiteli. To ti sad ne znaju ni Vip ni Tele2 ni T-Mobile.

A koliko treba inače novim mobitelima da dođu na naše tržište?

I ako ga kupim negdje vani dali bi ga mogao kodirati na Vip ili tele2?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice