Novi mobitel

poruka: 15
|
čitano: 3.437
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Novi mobitel

tražim mobitel na bonove i dvoumim se između SE W595 i nokie 6650? ne mora bit t-com(vip,tele2),i recimo da mi je važno da mobitel mogu koristit za spajanje na internet(preko osobnog računala) odnosno da može koristit dial up

oni koji možda imaju ili nemaju navedene mobitele neka jave iskustva i preporuke,u obzir dolaze i neki drugi samo ako su bolji od ovih i da su na bonove

I 3. da li je pametno pričekat malo?,da li SE ili Nokia planiraju izbacit neke nove modele?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi mobitel

U svezi tvog upita, točnije dvojbe pri odabiru, ja bi tih preporučio rađe da si odabereš Nokijin model 6650, ipak se radi o Symbian modelu koji daleko ima veće mogućnosti u odnosu na dummy model SE W595i. Te predpostavih da biš i prije Nokiju natjerao na dial-up konekciji s PC nego SE model, mada nisam to nikad ispriobavao, nije bilo potrebe.

Zapravo sad si mislih možda i jesam jednom i isprobao preko Nokia PC Suit-a konekciju, koristeći pritom Nokiju kao modem.... ali bilo jednom i nikad više, čemu?

A što se tiče dalje, dali sačekati ili kupiti nešto od ovoga, STALNO ti i Nokija i SE izbacuju nove modele. Trenutno stvarno nezna, što bi ti ja mogao preporučiti, a da je nekako u tom ramgu, mada ni ovi ne spadaju u isti rang, čim uspoređuješ dummy vs. Smarthphone. Stoga kupuj, jer ako budeš čekao, non stop ćeš misliti, a da sačekam ovo!

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Novi mobitel
HCSC kaže...

U svezi tvog upita, točnije dvojbe pri odabiru, ja bi tih preporučio rađe da si odabereš Nokijin model 6650, ipak se radi o Symbian modelu koji daleko ima veće mogućnosti u odnosu na dummy model SE W595i. Te predpostavih da biš i prije Nokiju natjerao na dial-up konekciji s PC nego SE model, mada nisam to nikad ispriobavao, nije bilo potrebe.

Zapravo sad si mislih možda i jesam jednom i isprobao preko Nokia PC Suit-a konekciju, koristeći pritom Nokiju kao modem.... ali bilo jednom i nikad više, čemu?

A što se tiče dalje, dali sačekati ili kupiti nešto od ovoga, STALNO ti i Nokija i SE izbacuju nove modele. Trenutno stvarno nezna, što bi ti ja mogao preporučiti, a da je nekako u tom ramgu, mada ni ovi ne spadaju u isti rang, čim uspoređuješ dummy vs. Smarthphone. Stoga kupuj, jer ako budeš čekao, non stop ćeš misliti, a da sačekam ovo!

ne razumijem se baš u OS mobitela,po čemu je taj Symbian model dobar?

stvarno  mi je teško odlučit,SE vjeroajtno ima bolji zvuk,više memorije,bolju kameru i bateriju dok nokia ima GPS(neznam je li dobar?),ima radio,ima 3.5mm utor za slušalice(valjda)....a nikad nisam prije imao mobitel na preklapanje,ne sviđa mi baš i neznam koliko je čvrst...?

LG KU990 VIEWTY,da li taj čemu vrijedi u tele2?
17 godina
Novi mobitel

OS mobitela, odnosno oni modeli koji spadaju u domenu Smarthphone modela. Redom se radi o boljim uređajima, točnije sa daleko VEĆOM mogućnošću samog uređaja i većom prilagodljivošću samom korisniku. Imaš po Internetu veliki broj visoko kvalitetnih i funkcionalnih aplikacijai, za što su dummy modeli uskračeni. Tako da sa jedan smarthphone imaš daliko više mogućnosti nego jednim običnim modelom. To je ono ukratko. Usporedbe radi koda za jednu igraću konzolu kažeš da je punokrvni PC.

A što se tiče LG, neznam što ti reć nisam ljubitel neSmarthphone modela tako da ti ja ovdije stvarno ne mogu pomoći, ali ako gledaš njega rađe se odluči onda za SE model, stime da je on klizni dok je Nokija preklopna, tako da...

Ali kako se teenage-r i/ili nisi toliko sa mobitelima i neda ti se oko istih, bubni si SE i na miru si. Jedino ako ne želiš veći i TS ekran pa onda pukni LG.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Novi mobitel

moja preporuka bi ti bila nokia ali ako želiš spajanje na internet(dial-up) to su ti smatphone-i kojih imaš raznoliku i bogatu ponudu

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mayales kaže...

moja preporuka bi ti bila nokia ali ako želiš spajanje na internet(dial-up) to su ti smatphone-i kojih imaš raznoliku i bogatu ponudu

šta je smartphone? zar nije nokia6650 smartphone?

a kakva je razlika u kvaliteti zvuka na nokii 6650 i na SEw595,a isto pitanje i za kameru?
17 godina

je Nokia6650 ti je smarthphone.

Što se tiče kamere u pravilu ti SE modeli imaju bolje kamere u odnosu na Nokie (ima i iznimaka). Po nazivnoj vrijednosti SE 3,2MP dok Nokia 2MP, ali to opet ništa ne znači kad megapikseli ne igraju nikakvu ulogu za kvalitetu slike.

هردسري & سبيدسري
17 godina
odjavljen
Novi mobitel

koliko je taj symbian os koristan u odnosu na OS od SE? I da li ostali nokia mobiteli imaju bolji symbia OS ili koriste isti kao i 6650?

gdje se može pronać i skidat sve aplikacije symbiana za 6650?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
M4X kaže...

koliko je taj symbian os koristan u odnosu na OS od SE? I da li ostali nokia mobiteli imaju bolji symbia OS ili koriste isti kao i 6650?

gdje se može pronać i skidat sve aplikacije symbiana za 6650?

probaj se registrirati na neku stranicu koja je izvor resursa za nokiu (potraži na google besplatne stranice o nokiama) i tamo ti obične bude sve.

barem sam ja to koristio kad je meni nešto trebalo jer se na takvim stranicama može dosta toga naći
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
17 godina
odjavljen
Novi mobitel

kakav je mobitel SE C702? Pronašao sam specifikacije te ponudu na www.diskont24.hr za 1600i i nešto kuna(samo mobitel)

Nisam pronašao nikakve komentare i iskustva!? Ima tko,šta mislite o mobu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Novi mobitel

IMO, taj symbian (i opcenito smartpheonovi) su idiotizam... mislim, kad si kupujem mob, ocu da mi oni daju sve sta mi treba, a ne da moram traziti na tisucu mjesta i instaliravat si hrpu programa...

Mislim, treba mi zvanje, SMS, GPS, kamera i jos par standardnih stvari kao tel. imenik, alarm, stoperica itd.

Jel mi moze netko reci kakve si korisne stvari mozes instalirat sa symbianom?

0 0 hvala 0
17 godina
Novi mobitel

a si oštar. Odgovor ti je koristi searches. Što je tebi korisno? Probaj tu i smarthphone telefoni imaju daleko neusporedivu i veću funkcionalnost i mogućnosti od ostalih dummy modeli i tu prestaje svaka diskusija i usporedba.

...a za tebe po tom stavu nije mobitel skuplji od 700Kn

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
HCSC kaže...

a si oštar. Odgovor ti je koristi searches. Što je tebi korisno? Probaj tu i smarthphone telefoni imaju daleko neusporedivu i veću funkcionalnost i mogućnosti od ostalih dummy modeli i tu prestaje svaka diskusija i usporedba.

...a za tebe po tom stavu nije mobitel skuplji od 700Kn

Je, ovi jeftiniji od 700 kn imaju lose kamere i nemaju GPS... pa rekao sam sta mi je bitno, zvanje, SMS, GPS, dobar fotic, i par ostalih standardnih stvari (tel. imenik, alarm, countdown, vremenske zone, kalendar...)
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Jel mi moze netko reci kakve si korisne stvari mozes instalirat sa symbianom?

Zamisli to ovako. Symbian je Windows, a "dummy" je OS X. Iako i za "dummy"-e (OS X) ima dobrih programa, ima ih puuuuuno više za Symbian (Windows). Ako te konkretno zanima kakvih korisnih programa ima google ti je prijatelj.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
macgyver kaže...
 Je, ovi jeftiniji od 700 kn imaju lose kamere i nemaju GPS... pa rekao sam sta mi je bitno, zvanje, SMS, GPS, dobar fotic, i par ostalih standardnih stvari (tel. imenik, alarm, countdown, vremenske zone, kalendar...)
 E vidiš, po tome je ipak smarthphone bolji, pogotovo u organizaciji dodatnim app.... da ne duljim i dummy te kriterije ispunjava al je ipak iza pametnjakoviča. Imaš sulidnu usporedbu u posti iznad. Ostalo je na tebi.
هردسري & سبيدسري
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice