Nokia N8 - da ili ne !?

poruka: 7
|
čitano: 2.878
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia N8 - da ili ne !?

Zanima me, po vasem misljenju, dali se isplati uzet Nokia N8 ?

Najvise me zanima kakav je sad kad je dobio Belle update ? Jel to oficijalno sad ?

I da, kako se skidaju app na njeg ? Jel isto poput Marketa u Androida ili ?

Eto to me zanima .. inace bih ga po izgledu istog trena uzeo jer izgleda famozno, a slab sam na to :)

1 0 hvala 0
14 godina
Nokia N8 - da ili ne !?

belle jos nije izasao, al ce izaci pocetkom 2012, app odes preko phonea na nokia store i skidas free ili koje trebas platiti

al imas leakanih verzija belle koje takodjer rade odlicno, mada bih se ja strpio i ostao na Anna do daljnjeg

ono sto kod nokie volim je odlican hardware

KUPI GA Kolega

Had a dream I was king, I woke up still king
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 17:21 (Indestructible).

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Re: Nokia N8 - da ili ne !?
fakEEE kaže...
  1. Zanima me, po vasem misljenju, dali se isplati uzet Nokia N8 ?
  2. Najvise me zanima kakav je sad kad je dobio Belle update ? Jel to oficijalno sad ?
  3. I da, kako se skidaju app na njeg ? Jel isto poput Marketa u Androida ili ?

Eto to me zanima .. inace bih ga po izgledu istog trena uzeo jer izgleda famozno, a slab sam na to :)

1.   Da, naravno
  2. Ne, početkom 2012.
  3. Skidaju se sa Ovi Store-a, slično je Market-u
And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Nokia N8 - da ili ne !?

Onda cu ga uzet .. Hvala vam na pomoci :)

Malo sam skeptican sto se Symbiana tice .. Inace se nebi ni sekunde premisljao zbog Nokiina hardware-a, no ne mogu sudit Symbianu kad ga nisam ni koristio .. To je jedini mobilni OS na kom nisam bio pa ajde da i to vidim :)

Nego ima mozda tko kakve spoznaje kakav je zvucnik na njem ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Malo sam skeptican sto se Symbiana tice .. Inace se nebi ni sekunde premisljao zbog Nokiina hardware-a, no ne mogu sudit Symbianu kad ga nisam ni koristio .. To je jedini mobilni OS na kom nisam bio pa ajde da i to vidim :)

GSMArena.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
fakEEE kaže...

to oko zvucnika, to je najmanje sto treba da te brine, ja imam n95 zvucnik je pravo glasan, samo kod n97 i nije bas tolik koliko na n97, ali nije neka velika razlika, kod n8 je jos bolji zvucnik

uz mobilni dobijes HDMI, ako imas neki lcd tv sa hdmi izlazom, prikljucis mobilni sa hdmi kablom u tv, i gledas filmove, igras igrice, gledas videoe, ljepota ;)

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
neaktivan
Nokia N8 - da ili ne !?

Rezultati sa zvukom su mi zadovoljavajuci :)

Evo da jos samo napravim usporedbu .. 

Za cca 1800kn, dali je bolje uzet neki drugi mob ?Ako da, koji ? Galaxy S imao i nebih vise , tak da njega izbacite iz vidokruga ....

P.S. Za HDMI out znam, imao sam LG Optimus 2x pa :D Korisna stvar,dapace!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 17:47 (fakEEE).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice