Eto gospodo dvoumim se izmedju ova dva mobitela.Iskreno volio bih uzeti 6500 slide ali samo u black varijanti ali je nema nigdje u hr.Zvao sam sve zivo i nista.(ako netko zna nekoga moze na pp).Ta dva modela su gotovo identicna pa bih vas molio vasa misljenja o njima.Drugi mobiteli ne dolaze u obzir.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne znam jel kasno, ja ti osobno imam 6500s (sivi) i mogu ti reci da je odlican mobitel, kamera fantasticna, baterija solidna (3d uz normalno koristenje), slide mehanizam nepokidiv (2 opruge),zvuk preko sluski odlican, jedino ponekad (citao po okolnim forumima) se zna dogoditi da memorijska kartica izgubi "kontakt", tj. nestane ti iz galerije,ali se ubrzo pojavi... nisam jos nasao rjesenje,probao novi SW ali nece i dalje...
ugl kotnam si da ovisi o modelu (moj je prva generacija)
uzimaj, bit ces odusavljen!
negativno:eventualno cijena, malo tezi od ostalih modela
Hvala prijatelju al kupio sam 6500 slide black preko ebaya i prezadovoljan sam.Otkljucana je samo sam Nemesisom promjenio product kode i ubacio novi softwer sa hr menijem i radi odlicno.Baterija izdrzi 3-4 dana.Sto se tice mem kartice problem ti je vjerojatno u poklopcu baterije jer kad ga uklonis onda ti pise da nemas mem karticu.Provjeri malo kontakte.
sve provjerio 10x, neam pojma sta je,ponkad radi,ponekad ne...ugl vise radi nego sto ne
Negdje sam procitao da je izasao novi firmware al ga na Nokia software updateu jos nema.Ja imam 08.30.Frendu je bila ista stvar pa je malo poklopac poravnao i sad nema problema.Moguce da je tebi onda software malo u banani.Pricekaj da bude dostupna ta nova verzija firmwarea pa flashaj ponovo.
E da..koju mem karticu imas?Ja imam original Nokijinu od 4 gb.Mislim da slajdice imaju problema sa drugim proizvodjacima.Uopce ih ne prepoznaju.