Ovako danas sam aktiviro onu opciju u t-mobile 10 mb=1kn a sada hoću preko usb-a prebacit operu mini i nemogu uopće spojit mobitel na komp preko usb kabla jednostavno neda mobitel!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što se točno dogodi? Detektira li uopće kabel, padne pri instalaciji drivera i sl. Za prvu ruku operu možeš skiniti direktno na mobitel preko wap-a.
Što se točno dogodi? Detektira li uopće kabel, padne pri instalaciji drivera i sl. Za prvu ruku operu možeš skiniti direktno na mobitel preko wap-a.
ovako uštekam kabel u pc pa u mobitel i pokaže sve kako treba i stisnem ono pohrana podataka i ništa se nedogađa na pc-u i ja sam reinstaliro windowse i opet ista prića!!
Meni se pojave na vrhu ekrana nekakve slusalice i nezz kak to maknut jel moze pomo ???
MOLIM VAS !!! HVALA !!!
Meni se pojave na vrhu ekrana nekakve slusalice i nezz kak to maknut jel moze pomo ???
Ako me pamćenje služi, to bi trebala biti indikacija da su uštekane slušalice. Možeš li normalno zvati? Zvoni li mobitel?
Pokušaj uštekati, pa ištekati slušalice, možda je kontakt u komi, pa da ga malo promrda.