Evo ovako imam navedeni mobitel (nadam se da ču ga što prije ostaviti sa strane i kupiti 5800xm) i zanima me trajanje baterije na glazbi? pitam trajanje na glazbi jer mi je koliko mi se čini oslabila baterija...mobitel je 30.11.2009 napunio 2 godine kupljen u t-mobile pa tak da nema više garanciju i koja je cjena nove baterije? baterija je BP-6M 3.7V
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo naime nakon novog softwera neradi kamera nemogu gledat vide-e što da radim da mi radi kamera i da mi rade vide-i?? probo par puta softwer stavit i proradila je kamera par slika i videa sam napravio ono opet krepala i sad nikako da proradi što da radim?
probaj zvjezdica lojtrica 7370 lojtrica
probaj zvjezdica lojtrica 7370 lojtrica
reče on meni nepoznat rezultat i niš s kamerom se nedogađa!
EDIT: Kaže kad otvorim kameru postupak nije uspio a za video sam ima tona slike nema!
ima i neki "4 fingers reset"
ugasiš mob: 3+zelena+zvjezdica+power on
džiš 10 sec i pustiš.
nemaššto izgubiti.
ima i neki "4 fingers reset"
ugasiš mob: 3+zelena+zvjezdica+power on
džiš 10 sec i pustiš.
nemaššto izgubiti.
Sve po starom! neće
A jel ima na netu za skinuti FrimeWare v6.10?? jel to je prije bilo i ja stavio v6.43 radilo koji mjesec i neće više radit!
imam problem, nokia 6288 nece mi prihvatit karticu tele 2 a kad stavi druge mreze hoce i citio sam ga s alkoholom i opet je isto sad nezz u cemu je problem zato molim pomoc ako tko zna il je imao slicni problem. unaprijed hvala!