Nokia 6288 par pitanja!

poruka: 8
|
čitano: 2.477
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Nokia 6288 par pitanja!

Evo ovako imam navedeni mobitel (nadam se da ču ga što prije ostaviti sa strane i kupiti 5800xm) i zanima me trajanje baterije na glazbi? pitam trajanje na glazbi jer mi je koliko mi se čini oslabila baterija...mobitel je 30.11.2009 napunio 2 godine kupljen u t-mobile pa tak da nema više garanciju i koja je cjena nove baterije? baterija je BP-6M 3.7V

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia 6288 par pitanja!

Evo naime nakon novog softwera neradi kamera nemogu gledat vide-e što da radim da mi radi kamera i da mi rade vide-i?? probo par puta softwer stavit i proradila je kamera par slika i videa sam napravio ono opet krepala i sad nikako da proradi što da radim?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 6288 par pitanja!

probaj zvjezdica lojtrica 7370 lojtrica

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nokia 6288 par pitanja!
magicmist kaže...

probaj zvjezdica lojtrica 7370 lojtrica

reče on meni nepoznat rezultat i niš s kamerom se nedogađa!

EDIT: Kaže kad otvorim kameru postupak nije uspio a za video sam ima tona slike nema!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 15:33 (Mato_Ivanovac).
15 godina
neaktivan
Nokia 6288 par pitanja!

ima i neki "4 fingers reset"

ugasiš mob: 3+zelena+zvjezdica+power on

džiš 10 sec i pustiš.

nemaššto izgubiti.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Nokia 6288 par pitanja!
magicmist kaže...

ima i neki "4 fingers reset"

ugasiš mob: 3+zelena+zvjezdica+power on

džiš 10 sec i pustiš.

nemaššto izgubiti.

Sve po starom! neće

16 godina
protjeran
Nokia 6288 par pitanja!

A jel ima na netu za skinuti FrimeWare v6.10?? jel to je prije bilo i ja stavio v6.43 radilo koji mjesec i neće više radit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nokia 6288 par pitanja!

imam problem, nokia 6288 nece mi prihvatit karticu tele 2 a kad stavi druge mreze hoce i citio sam ga s alkoholom i opet je isto sad nezz u cemu je problem zato molim pomoc ako tko zna il je imao slicni problem. unaprijed hvala!

stjepanz.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice