Nokia 5800 puknut ekran

poruka: 8
|
čitano: 5.433
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nokia 5800 puknut ekran

Bok,

naime posjedujemo u naslovu navedeni mobitel i jučer mi je pukao ekran na njemu. Ne znam ni samo kak se to dogodilo, mob je bio u džepu i kad sam htio provjeriti dal imam kakvu poruku dočekalo me lijepo iznenađenje. Iako mi se činilo i prije da je ekran poprilično osjetljiv ipak nisam vjerovao da je baš tako krhak jer ako je puknuo pod nerazjašnjenim okolnostima onda ga malo jači pad ili udarac sigurno lomi. E sad zanima me dal zna ko od vas koliko će me ovaj luksuz koštati, pošto je u pon. praznik Mobis mogu zvati tek u utorak pa ako bilo ko zna okvirnu cijenu novih displeja bio bi mu zahvalan (ja računam minimalno 500 kn)...

Pozdrav!

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia 5800 puknut ekran
Štefek kaže...

Bok,

naime posjedujemo u naslovu navedeni mobitel i jučer mi je pukao ekran na njemu. Ne znam ni samo kak se to dogodilo, mob je bio u džepu i kad sam htio provjeriti dal imam kakvu poruku dočekalo me lijepo iznenađenje. Iako mi se činilo i prije da je ekran poprilično osjetljiv ipak nisam vjerovao da je baš tako krhak jer ako je puknuo pod nerazjašnjenim okolnostima onda ga malo jači pad ili udarac sigurno lomi. E sad zanima me dal zna ko od vas koliko će me ovaj luksuz koštati, pošto je u pon. praznik Mobis mogu zvati tek u utorak pa ako bilo ko zna okvirnu cijenu novih displeja bio bi mu zahvalan (ja računam minimalno 500 kn)...

Pozdrav!

Pa možda i garancija prođe.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

To bi bilo odlično, ali sumnjam da postoji i najmanja šansa za to. Iako se ne smatram odgovornim za štetu kako da dokažem da nije moja greška. Javim u utorak koliko će koštato zamjena.

Pozz.

Commodore 64 OC ~ 67, TV RIZ 15 cm upgrade to 15,5 cm - color
17 godina
Štefek kaže...

To bi bilo odlično, ali sumnjam da postoji i najmanja šansa za to. Iako se ne smatram odgovornim za štetu kako da dokažem da nije moja greška. Javim u utorak koliko će koštato zamjena.

Pozz.

Nadam se da će garancija proći.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
15 godina
neaktivan
Štefek kaže...

Bok,

Pozdrav!

oke koliko je to sad na kraju bilo?!

meni je samo iznutra "napukao", ekran je još u komadu, ali se ispod vidi...

17 godina
Nokia 5800 puknut ekran

Udarit ce te po dzepu ako nemas garanciju ili ako ti ne prodje. Al ak nist drugo mores izvadit zamjenjivu bateriju i prosirivu memoriju i prodat ;))))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 puknut ekran
C2D 3,3/ 8GB/ 4870/ 2*500GB+raptor64/vista 64
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Udarit ce te po dzepu ako nemas garanciju ili ako ti ne prodje. Al ak nist drugo mores izvadit zamjenjivu bateriju i prosirivu memoriju i prodat ;))))

oke, necemo ništa prodavat, ipak ja svoj mob obožavam <3

ali, baš mi ga je žao :(

al', uostalom, (ne) vidi se baš to toliko puno......hahh

oke, fala enivejj ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice