Mobitel zastekao, htio ga ugasiti, nije islo, izvadio bateriju i vise ga nisam mogao upaliti.
kad ga prikopcam na punjac normalno se puni.
Kako ga upaliti?
radi se dakle o modelu 5310.
hvala
Mobitel zastekao, htio ga ugasiti, nije islo, izvadio bateriju i vise ga nisam mogao upaliti.
kad ga prikopcam na punjac normalno se puni.
Kako ga upaliti?
radi se dakle o modelu 5310.
hvala
Pusti ga preko noci na punjacu i ujutro ga probaj upalit.
probao sam i nece.
takoder ako ga prikopcam na komp, komp ga ne prepoznaje.
kad ga spojis na punjac napravi hard reset *#7370# , zaporka bi trebala bit 12345
Sretno!
kad ga spojis na punjac napravi hard reset *#7370# , zaporka bi trebala bit 12345
Sretno!
Nemogu ga upaliti.
samo je onaj screen kako se puni.
Hmm...zao mi je nepada mi nista na pamet, malo proguglaj o problemima s tim mobom, i obrati je nokiinoj službi za pomoc, a ako ni to neuspije zao mi je ali ga moras nosit na servis, zato sto mi vuce na hardverski kvar
Tipka paljenja se nalazi na FLEX cablu koje se krece od glavnih tipki sa brojevima i ide pored displaya ispod tri muzicke tipke sa strane telefona! Dakle, tvoj bi problem mogao uveliko biti na toj vezi koja nosi sve te tipke. To ces morati odnijeti u obliznji servis da pogledaju!!!
Tipka paljenja se nalazi na FLEX cablu koje se krece od glavnih tipki sa brojevima i ide pored displaya ispod tri muzicke tipke sa strane telefona! Dakle, tvoj bi problem mogao uveliko biti na toj vezi koja nosi sve te tipke. To ces morati odnijeti u obliznji servis da pogledaju!!!
Moguce jer sam ove muzicke tipke potrgao.
Moguce jer sam ove muzicke tipke potrgao.
Haha i ja sam ih sve potrgao, no naravno ne namjerno :D
Inače, jučer mi se desio isti problem...
Jesi uspio riješiti problem i kako?