Pošto mi nitko ne odgovara napravio sam novu temu
pitanje je kada mi frendovi šanju pjesme i te stvari to mi ne sprema na memorisku nego na uređaj
dali se to kako može riješiti da mi se poslane stvari stavnjaju na memorisku karticu
Pošto mi nitko ne odgovara napravio sam novu temu
pitanje je kada mi frendovi šanju pjesme i te stvari to mi ne sprema na memorisku nego na uređaj
dali se to kako može riješiti da mi se poslane stvari stavnjaju na memorisku karticu
Prijateljica ima isti mob.kao i ja tj. ovu nokiu i ona se na net preko mobitela konektuje tako sto se zakaci na svoju mrezu kao i na racunaru unese svoj pass i username i ne trosi kr.kako da to nastimam i na svom mobu ?? Hvala unaprijed :D
Zna li netko na koju foru mogu roknit gore neki Windows frimeware? Jer mobitel ima simbyan,neznam koja verzija.
Zna li netko na koju foru mogu roknit gore neki Windows frimeware? Jer mobitel ima simbyan,neznam koja verzija.
Mislim da ne mozes nikako!?
Mislim da ne mozes nikako!?
Ima na youtubeu,baš windows xp je čovjek stavio,paint otvori i te programe što idu uz goli xp.
I zanima me kako na gps-u naredit iz MP/h u KM/h i iz jardi u metre?
Zna li netko kako mogu koristiti tu nokiu kao web kameru?
HVALA!
Potaraži aplikacije Mobiola, EpocCam...