N900 vs.N97 vs.Hero

poruka: 40
|
čitano: 7.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: N900 vs.N97 vs.Hero
HCSC kaže...
zgsolja kaže...

EDIT:Mobitel će služiti za igranje igara,slanje poruka,zvanja ono treba mi mladenački mobitel..

Po ovome, preporuka N97 pa/ili Hero, N900 ne. Razlog, baza igara, manja u odnosu na Symbian i Android. Što se tiče ovako uređaja, N97 je podbacio od očekivanja dok je Hero bio svojevremeno vrhunac ponude Android uređaja, a i danas se drži.

Mislim da Android ima najbolji store sto se tice omjera kvalitete i kvantitete.

Android je takodjer puno vise okrenut zabavi, tj OS je sam po sebi zabavniji i ima "mladenacki" look.

Symbian je vise business look.

Samo razlog vise da si uzme Hero-a.

Ja bi u svakom slucaju uzeo N900 jer je najmocniji, ali doticni user uzima mobitel na pretplatu a tog mobitela na zalost nema napretplati (inace bi vec bio moj :D).

- Psiho246
15 godina
Nokia 3310, ubijo se za njega. Ima igricu Snake nista mu vise netreba, sala.
15 godina
neaktivan
N900 vs.N97 vs.Hero

uskoro i ja produzavam preplatu u vipa... imam iphone za sada... ali ovako sam ja gledao ... vip ti nema vise n97 u ponudi ali kao sto je rekao psiho previse para za premalo muzike... da ima n900 uzeo bih ga bez razmisljanja... ali gledaj ovisi koju tarifu uzimas... x10 ti je 9 kuna u tarifi 400, nakon toga ti ide tarifa 250 i u njoj je 2799kn, SE vivaz tarifa 400 1799kn tarifa 250 je 2299kn, htc legend ti je 9kn u tarifi 400 a 1199 u tarifi 250...htc hero tarifa 400 ti je 799kn a tarifa 250 je 1199kn... iako izrazito sumljam da ces uzeti tarifu jacu od 150... tj za 2000kn koliko ti planiras dati nemozes kupiti niti jedan od navedenih uredaja jedino ti ostaje htc hero koji ti je u tarifama 35,75 i 50 1899kn.... a ja se trenutrno troumim izmedu vivaza (iako mi je on treci na listi), motorole milestone te htc legenda (on mi je za sada favorit) ... tako da lipo reci koju bi tarifu i koliku tocnu cifru mozes izdvojiti za kupnju

0 0 hvala 0
17 godina
N900 vs.N97 vs.Hero

N97 = smece!

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
N900 vs.N97 vs.Hero

Za kratak čas imao sam sve 3 mobitele..

N900 nije mobitel nego je to komputer... Ako malo više upotrebljavaš, baterija ne izdrži ni jedan dan...

N97 ne vrijedi ništa... Puno bolji je N97 mini.

Hero - prilično dobar mobitel, najbolji od trojice...

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

N97 = smece!

Mobitel je sasvim u redu. Kaj mu fali? Ima sve. U nekim stavkama je i bolji od Hero-a.

Naravno, preskup je.

Zigismund kaže...

Za kratak čas imao sam sve 3 mobitele..

N900 nije mobitel nego je to komputer... Ako malo više upotrebljavaš, baterija ne izdrži ni jedan dan...

N97 ne vrijedi ništa... Puno bolji je N97 mini.

Hero - prilično dobar mobitel, najbolji od trojice...

Kontradikcija. :D

Istina da baterija ne traje iznadprosijecno dugo, ali koliko sam ja (ne)informiran, duze od recimo iPhone-a.

- Psiho246
17 godina
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...

N97 = smece!

Mobitel je sasvim u redu. Kaj mu fali? Ima sve. U nekim stavkama je i bolji od Hero-a.

Naravno, preskup 

Nikad nisam radio na gorem UI-u...

Imam ga, znam sto govorim. Ako ga netko hoce kupit nek mi se slobodno javi...

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Istina da baterija ne traje iznadprosijecno dugo, ali koliko sam ja (ne)informiran, duze od recimo iPhone-a.

Sve po starom, tragicno si neinformiran ;)

edit:

"With Wi-Fi on, GPS on, and a video playback of 1 hour with full brightness of screen, the battery is almost finished."

1 sat! dobar battery life, ljudi se bune na sve strane da im ne izdrzi jedan dan normalnog koristenja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 14:47 (ansha).
15 godina
neaktivan
N900 vs.N97 vs.Hero

sta meni iphone zna i do 3 dana izgurati ako ga ne cackam puno inace dan ipo do dva...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ansha kaže...

edit:

"With Wi-Fi on, GPS on, and a video playback of 1 hour with full brightness of screen, the battery is almost finished."

1 sat! dobar battery life, ljudi se bune na sve strane da im ne izdrzi jedan dan normalnog koristenja...

battery life uz normalno korištenje i malo predugačke razgovore (VPN) na N97.

nije da baš ne izdrži jedan dan.

Worry gives a small thing a big shadow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 9:49 (magicmist).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice