Eseker is offline Odgovori s citatom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eseker is offline Odgovori s citatom
Ako je kao kod mene na Renoiru (KC910) onda bi trebao ići na kotačić(postavke kamere/foto aparata), ostalo, pa memorija/vanjska memorija... Sad, ne znam da li je baš isto, ali trebalo bi biti slično. Za internet ti ne mogu pomoći, žalim.. Sretno sa rješavanjem problema... :D
Evo da ne otavram novu temu pisat cu ovdje
Dakle namjeravam kupiti novi mobitel sa svim pripadajucim sadržajima (solidnom kamerom , memoriskom ........)u rasponu od 1000-1500kn.Rado bih čula što preporučujete
Unaprijed zahvaljujem
imam problem... pomagajte..
ovako imam nokiu n73.. super je radila... i jedan dan tj. juce da stavim update za njega nasao na www.nokia.com. i kako sam stavljao bilo je normalno loading i iskljucio sam u toku instalacije jer sam nesto trebao da vidim i ja da upalim nece.. :S
evo vis drugi dan nece da se upali sta da radim... pls odg... hvala unaprijed..
imam problem... pomagajte..
ovako imam nokiu n73.. super je radila... i jedan dan tj. juce da stavim update za njega nasao na www.nokia.com. i kako sam stavljao bilo je normalno loading i iskljucio sam u toku instalacije jer sam nesto trebao da vidim i ja da upalim nece.. :S
evo vis drugi dan nece da se upali sta da radim... pls odg... hvala unaprijed..
Ježi ga, brickao si mob.. Pa šta nisi čitao da ni pod koju cijenu ne smiješ izgasiti mob dok instalira novi firmware jer može ostati bez firmware i zbricka se?! Nosi na servis, to ti je jedina šansa..
aha znaci nema spasa jedino servis... :S