Mobitel s WiFiem

poruka: 8
|
čitano: 1.699
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mobitel s WiFiem

Stari mobitel me (napokon) izdao, tako da sam u tržištu za nešto novo.

Bilo bi jako dobro da mobitel ima WiFi, ali i cjenu od oko 1500 kn. Ne pratim tržište mobitela u zadnje vrijeme, pa mi Vi recite jel to izvedivo :)  Proizvođač i izgled mi nisu bitni, kao ni sad neka super kamera, GPS, senzori pokreta...

našao sam u oglasniku ispravnu Nokiu E70 za 650 kuna. To mi se čini nekako premalo, pa da nije neka muljaža? Lik koji ju prodaje je već prodao preko 30 artikala u oglasniku, pa mi se čini legit... što mislite?

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 15:39 (niki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s WiFiem

Ja ti imam Nokiu E51 kupio u T MOBILE ducanu uz produzenje ugovora u tarifi 150 i dobio mislim za nekih 400ak kuna. Do 500 maks :) Ima WLAN i HSDPA ili kak se vec zove mreza.. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s WiFiem

Ja ću sad sebi uzeti Sony Ericsson P1i pa ti ga mogu preporučiti. U ono malo što sam ga isprobao i što sam pročitao sve živo o njemu na netu zaključio sam da je itekako vrijedan kupnje. E sad sumnjam da ćuš ga naći novog za tu cijenu, ali možda u nekom oglasniku.....

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s WiFiem

Hvala na odgovorima, mislim da će biti Nokia E51.  Jedino mi je Symbian ostao u malko gorkom sjećanju, ali čujem da su nove verzije brže i bolje, pa idem na to.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s WiFiem

Kupio si E51 i presretan sam!!  Zakon je mob, i Symbian je dosta brz - toga sam se jedino bojao.

U kompletu se dobiju i dobre slušalice i MicroSD od 2GB

Kvalitetno je napravljen, dobro leži u ruci i  tipke su super kad se malo privikneš.

Ima dosta aplikacije već predinstaliranih, iako se trebaju skinuti još neke.

WiFi ima super domet, a ni ugrađeni browser nije loš...

Jedino je kamera malo lošija: od 2mpx je, ali nema autofokus i bljeskalicu. Dobra za slikanje po birtijama i zabavama.

mislim da ću večeras ugasiti svoj komp iz kreveta, preko mobitela sa ssh-om, samo zato što to mogu Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mobitel s WiFiem

koliko love te dođe... gledajući karakteristike, ovo je super mob

nego, ako ti nije problem, da li bi mogao probat nešto... probaj staviti gore koji e-book u pdf formatu, baš me zanima da li čita....

:)

17 godina
neaktivan

1570 Kn samo uređaj, u T-Mobileu.

Ima instaliran Adobeov Reader, pa čita .pdf bez problema. Ali baš sad za neko veliko čitanje knjiga i nije, ima premali ekran za to. I isto otvara Microsoftove office datoteke (probao sam .doc, ali kaže da čita i excel tablice i prezentacije...)

17 godina
neaktivan

odlično!

to mi je next mob zasad :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice