Mobitel u kisi

poruka: 4
|
čitano: 900
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mobitel u kisi

mozda sam promosio temu, nije bitno... uglavnom, pronasao sam mobitel a vani je padala kisa. na ekranu mobitela je bilo malo blata, to sam obrisao i mobitel sam otvorio te ga obrisao iznutra.  zatim sam stavio bateriju i pokusao upaliti uredaj, ali nije se nista dogodilo. sto da radim s njim? da ga stavim u rizu ili nesto drugo? i sto da radim s njim; naime mobitel koji sam nasao je Cubot X6 i stvarno bi mi bilo zao da vlasnik ne dobije uredaj natrag?
unaprijed hvala za odgovore :D

0 0 hvala 0
12 godina
Mobitel u kisi
Probaj s rizom mada nevirujem da ce vridit posto si ga palija mokrog i vjerojatno izazva kratki spoj.
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Mobitel u kisi

okej, ostavio sam ga u rizi preko noci i sad sam ga prikljucio na punjac i ekran se poceo gasiti i paliti, ono na 1-2 sekunde te se ugasio (ne android nego samo ekran). ako ga ostavim na punjacu za nekih 2-3 minute se upali i dode na "zakljucani zaslon" i tamo gdje je baterija je samo usklucnik i pise "prikljucite punjac". zna mozda u cemu je problem? ja misim da je u bateriji ali nisam siguran?? i kada se zaslon zakljuca probam ga otkljucati ali uopce ne reagira, kao da power tipka ne radi?

0 0 hvala 0
12 godina
Mobitel u kisi
Ostavi ga jos par dana na rizi
nista mi se neda
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice