Micro sdhc savjet

poruka: 5
|
čitano: 1.420
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Micro sdhc savjet

Radi se o sljedečem :

Odlučio sam uzeti micro sdhc/xc  koja je class 10/UHS-I karticu od 64GB. Ono što me zanima je dali se recimo isplati uzeti sandisk,

ili da uzmem prvu po cijeni koja mi dođe pod ruku sa ebaya?

Kartica če se koristiti u galaxy-u S3,nije da mi treba baš top end. Ali opet da ne kupim škart.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
Micro sdhc savjet
Svakako je bolje uzeti neku poznatiju npr.Sandisk,Samsung,Kingston,Transcend,Adata....neke manje poznate mogu i nemoraju biti ok...ak i odabereš neku nepoznatu upiši ju google pretragu za dodatne informacije....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Micro sdhc savjet
ZdravkoZ kaže...
Svakako je bolje uzeti neku poznatiju npr.Sandisk,Samsung,Kingston,Transcend,Adata....neke manje poznate mogu i nemoraju biti ok...ak i odabereš neku nepoznatu upiši ju google pretragu za dodatne informacije....

Pa mislio sam na nešto ovoga tipa : http://www.ebay.com/itm/64-GB-TF-card-Class-10-Micro-SD-Card-Transflash-Memory-SD-Adapter-64gb-Reader-/121182279442?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item1c3706d712 ,s obzirom da ne piše nikakvo ime....

Bude onda prevagnula marka tipa samsung ili sandisk bez obzira na znatno veću cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 20:56 (Vixi).
14 godina
Micro sdhc savjet
...teško je reći za navedenu karticu,može biti upitno dali je to taj kapacitet koji piše a posebno jel to ta klasa.Jedino kad bi ti se netko javio tko ima baš tu karticu pa da ti potvrdi... Ja koristim recimo Samsung(slučajni odabir) i nemam nikakvih problema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Micro sdhc savjet

Nikako kupovati kartice neprovjerenog proizvođaća...sto problema s njima...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice