MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.616
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
MEIZU M2 Note

Jer file nisi spremio na pravo mjesto, kad spojiš mob preko usb-a, ch file spremi odmah van svih mapa kada uđeš u memoriju mobitela.

root

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: MEIZU M2 Note
Neznam ko je spominjao da je A rom zakon i super...baš me zanima što,najprije kineski bloatware pa ostala sranja...kak bi rekel čovek "čisto sranje" evo vec tjedan dana koristim 5.1.8.0G verziju i radio koo švicarski sat,baterija čudoo...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Imam Meizu M2 note kojeg sam kupila preko Banggood-a i nešto me zeza 'home' tipka. Kada ulazim u aplikacije ili radim nešto na mobitelu on se ponaša kao da dodirujem tipku home što me vraća unazad. Mijenjala sam sustav, nije do toga pa pretpostavljam da je do tipke. Naručila sam tipku preko ebaya i sada ne mogu naći nijedan servis koji želi zamijeniti prokletu tipku, znači samo ju zamijeniti, a naručila sam ju sama zbog toga što bi uzeli tko zna koliko novca da sam njima prepustila to, ovako uzimaju samo za ruke pa im je očito problem svima što ne mogu ugrabiti više novca :) Tako da eto, molim nekoga tko zna gdje mogu poslati mobitel da zamijene tipku, ne mislim preko garancije jer preko garancije mogu slati jedino u Kinu, a to ne želim. Hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa nađi nekog lolkalnog "majstora" ili netko tko je vješt može i sam,uzmeš set finih šarafcigera i da vidiš 😀😀 i naravno you tube 😊
9 godina
neaktivan

Od ovih lokalaca što su kao serviseri nitko neće jer tvrde da se boje da će puknuti ekran kad budu trebali zamijeniti, a za nekoga tko je non stop u dodiru s tim mislim da je to samo bullshit izgovor (excuse my language). Bojim se sama to mijenjati, nisam baš neki veliki tudum da se nimalo ne kužim u tehnologiju, ali što se tiče dijelova i popravaka, tu jesam. Probat ću naći nekoga 

13 godina
neaktivan
tomo75 kaže...
Sve uradim kako je napisano, ali mi stalno na emulatoru piše sh/storage/emulator/0/chid.sh not found

Neznam da li je isti postupak i za m1 note..i kod mene isto pokazuje  not found... Ja sam rutao mobitel prije i kad ukucam su, pojave se ljestve i upisem ovo..

sh /storage/emulated/0/chid.sh   i pokaze  k_shell/10098:19415   sh /storage/emulated/0/chid.sh: not found

ja sam file skinio chid.sh za m1 note sa racunala i premjestio isto kao i na video za m2 note  sa download move to all files.. medjutim nista..  ima netko ideju.. kako da aktiviram G verziju flyme 5.1.8.0

14 godina
odakle si hatebraces?
PROTIV
9 godina
Ja sam normalno bez ikakvih emulatora instalirao G verziju preko A. Šta vi brijete 😉

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Već je netko bio stavio link kako "internacionalizirati" M2 note : https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu

Meni isto nije prolazio update Global verzije dok nisam napravio ovo gore (koristio prvu metodu, iz prve prošlo..)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vinkovaca, iako sam u Zagrebu od početka desetog kad krene faks
9 godina
Da, bila je int. "I" verzija
, zato je prošlo 😉

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja ne mogu instalirati "G" verziju, da li može biti zbog toga što mi je trenutna 5.1.8.23 beta

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
hatebraces kaže...

Imam Meizu M2 note kojeg sam kupila preko Banggood-a i nešto me zeza 'home' tipka. Kada ulazim u aplikacije ili radim nešto na mobitelu on se ponaša kao da dodirujem tipku home što me vraća unazad. Mijenjala sam sustav, nije do toga pa pretpostavljam da je do tipke. Naručila sam tipku preko ebaya i sada ne mogu naći nijedan servis koji želi zamijeniti prokletu tipku, znači samo ju zamijeniti, a naručila sam ju sama zbog toga što bi uzeli tko zna koliko novca da sam njima prepustila to, ovako uzimaju samo za ruke pa im je očito problem svima što ne mogu ugrabiti više novca :) Tako da eto, molim nekoga tko zna gdje mogu poslati mobitel da zamijene tipku, ne mislim preko garancije jer preko garancije mogu slati jedino u Kinu, a to ne želim. Hvala !

Meni se nedavno dogodilo nešta slično ali na mom huawei-u. Naime, mobitel mi je odjednom počeo se blesavit kao da stisčem power tipku svako malo. Nisam ga mogao držat upaljenog više od pol minute - samo bi se pojavilo odabir dali želim restart, power off ili šta i ugasi se naravno.

Instalirao sam i neku aplikaciju da promjenim funkciju power gumba, tj stavim da sa nekim drugim gumbom gasim palim - to je pomoglo pa sam mogao mob koristit duže od pol minute.

Ugl, googlao sam i našao jedan video koji mi je bio premsiješan ali reko ajmo probat.

Na videu je bio samsung galaxy s3 u pitanju - ugl rješenje je bilo da se uzme mob i kvrca prstom sa stražnje strane di je gumb za power. Pretpostavljam da se nakupi ili prašina ili nešto pa to prodrma malo gumb.

Ugl meni je pomoglo nakon minutu dve kvrcanja, nisam mogao vjerovat, umiro sam od smijeha cijeli dan. Tako da probaj prvo to da ne otvaraš mob možda bezveze.

Edit: 

našao video

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.8.2016 12:51 (dudekzg).
9 godina
neaktivan
Hahah ništa ne košta probati u svakom slučaju. Hvala na savjetu :D
9 godina
neaktivan
Jeste znali za multi aplikacije ili sam ja jedini kromanjonac koji je to tek sada otkrio

0 0 hvala 0
9 godina
?
...ako misliš na mogućnost kloniranja aplikacija ja tu opciju na m3 note na flyme 5 I ili A verziji nisam imao ili nisam pronašao.
Sada imam xiaomi i na miui8 ima ta mogućnost i odlična je opcija pogotovo ako se koristi dual sim
9 godina
neaktivan
Mislim na ono da u isto vrijeme možeš biti na Instagramu i npr YouTubeu ili koje već dvije aplikacije želiš odjednom. Evo priložit ću screenshot ako uspijem, zeza me mobitel

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Pusten kernel source code :)

Tako da bi uskoro mogli ocekivati neke custom romove.

1 0 hvala 0
9 godina
Sad je pušten kod kad sam ga prodao 😠, ajde uživajte ekipa
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Uspio napraviti update flyme 5.1.8.0 G sa 5.1.8.0A 

Ista je procedura za M1 note kao i za M2 note...  Prije nego pocnete update flyme , mobitel se treba unroot(korjenska dozvola).. Ja sam to ucinio sa KingRoot,zatim otisao na ovu stranicu....  https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu  ..... i skinuo shid.sh za m1note,tko ima m2note skine za m2note i skinuo u all files sa racunala,ako skidate sa mobitelom onda cete trebati maknuti iz download u all files,tako je i za m2note. Instalirao Terminal Emulator i otvorio.. Zatim upisao su,pa enter, pojavio se znak ljestve #  iz znaka $ ...Ako se ne promjeni u znak ljestve onda niste unrootali mobitel i necete uspjeti nadograditi G verziju.. Poslije upisete slijedece ..za m1note sam upisao  sh /sdcard/chid.sh  ako ne radi onda sh /storage/emulated/0/chid.sh tako i za M2note,enter ..izmedju sh i kose crte treba biti razmak za jedan znak i mobitel se automatski resetira.Zatim skinete update za G verziju od 688mb ili 694mb sad probate pa vidite koju ce pokrenuti..otvorite all files i kliknete na Update 5.1.8.0G i pocinje instalacija.. Nema vise kineskih hijeroglifa i dosadnih aplikacija.. Ima hrvatski meni,super ili koji drugi zelite..sve radi super.

Sa ove stranice sam skinuo G verziju od 688mb  koja radi.. https://yadi.sk/d/U3fQjamyuAHsA

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 10:15 (joka1).

2 0 hvala 1
14 godina
hatebraces kaže...
Mislim na ono da u isto vrijeme možeš biti na Instagramu i npr YouTubeu ili koje već dvije aplikacije želiš odjednom. Evo priložit ću screenshot ako uspijem, zeza me mobitel

Ne mozes bilo koje dvije. Meni recimo nudi samo YT i Settings ili Video. dok WhatsUp, Dolphin i ostale koje cesto koristim ne podrzavaju istovremeni prikaz. Vjerojatno aplikacije moraju biti prilagodjene Multiview-u

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 13:34 (tutanjkamen).
13 godina
neaktivan
tutanjkamen kaže...
hatebraces kaže...

Ne mozes bilo koje dvije. Meni recimo nudi samo YT i Settings ili Video. dok WhatsUp, Dolphin i ostale koje cesto koristim ne podrzavaju istovremeni prikaz. Vjerojatno aplikacije moraju biti prilagodjene Multiview-u

Mozda je jedan update za M1 note a druga za M2 note .. kod mene radi super sve sto je najvaznije..

9 godina
neaktivan
Ja isto mogu sve što su mi najvažnije, Chrome, Yt, Instagram i još par, ne znam točno koje

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ali da, u pravu si, ne možeš se Wapp, Viber, odnosno ne mogu sve. Meni je najbolje što se može slušati Yt uz još neku aplikaciju

0 0 hvala 0
9 godina
Instalirajte si Xposed framework

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Popravio meni jedan servis u Vinkovcima mobitel, zamijenio dečko tipku i sve super :) Na kraju se naravno ispostavilo da ostali nisu htjeli jer mi ne bi mogli ugrabiti par stotina kuna, jednostavno im se nije dalo zezati s tim, iako je doslovno 10 minuta posla, ni toliko

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Evo moj meizu M1 note  ima sve sto sam htio instalirati sa Flyme 5.1.8.0G verzijom ...neznam da nesto nemozete instalirati.. pogledajte na slici dole..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kako da riješim problem vezan uz signal, odnosno nema signala haha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hatebraces kaže...
Kako da riješim problem vezan uz signal, odnosno nema signala haha

Wifi signal ili signal mobilne mreze Gsm ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 0:09 (joka1).
9 godina
neaktivan

mreže gsm 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice