ja sam koristio i m2 note i m3 note na t-mobile i tele2 u centru koprivnice i sve radi savrseno, pun signal i na 4g i na 3g
zasto uopce koristis 3g?
ja sam koristio i m2 note i m3 note na t-mobile i tele2 u centru koprivnice i sve radi savrseno, pun signal i na 4g i na 3g
zasto uopce koristis 3g?
4G radi samo na sim1 slotu.
Da,imas pravo..samo malo drzati na slovu i izaberes koje hoces slovo. Meni je svejedno za engleski ili hrvatski jedino sto me smetaju kineska slova.. kad bi se to moglo izbrisati to bi bilo odlicno..
Meni ima samo eng i hr meni u postavkama tipkovnice, ukloni u postavkama kineski, moze se, makni kvacicu.
Dečki pozz,eto kupio i ja Meizu m2 note i sve divno i krasno ali ima jedan problemčić...kako vi stojite sa signalom?ja sam doma u centru koprivnice i normalno mi je radio lte na lg g2,na meizu stavim preffered 3g i ništa malo dođe malo "no service",pogledao sam apn ali sve štima!
ima ko kakvu pametnu ideju?
Kada udjem u postavke(Settings) udjem u Jezike i vrijeme(Language i vrijeme) i na vrhu odaberem Language i tamo se samo izabere jezik,nema brisanja.Neznam gdje se to moze izbrisati kineski iz postavki da ga nema uopce u App store na primjer..
hvala
A iskreno neznam na kojoj si mreži, M2 Note nema podršku za LTE 700, 800, 850, 900MHZ.
Naskidao vise programa , i kaze instalirano.. medjutim nema ni jedne ikone na ekranu.. od google maps do ccleaner itd.
Zna li netko kolko košta popravak tj. novi ekran za meizu m2 obični (znači od 5 inča) pošto mi pukao ekran na mobitelu. Ima negdje u Zg za kupiti il preko ebaya? Hvala unaprijed..
Ja sam naručio cijeli ekran (LCD+digitizer) s Aliexpressa i sam ga zamijenio (mislim da sam negdje na ovoj temi i fotke zamjene stavio) . Cijena je bila oko 35-40$, ako treba mogu i link dućana negdje pronaći, davno je to bilo...
EDIT: Evo link kome treba, cijena je sada samo 23$, kad sam uzimao prije cca 9-10 mjeseci bila je 35$. I BTW, original ekran je u pitanju, detaljno sam usporedio sve oznake, serijske brojeve i detalje na oba ekrana, a uostalom, i radi bez greške od tada :)
ja u cijeloj koprivnici imam 4g na oba sim utora na tele2 i na t-mobile. ostalo nisam isprobao. a ovaj problem sa trgovinom rijesi da u racunima pobrises google racun i napravi ponovo sa istim podacima pa probaj, ako ne uspije prvi puta onda jos jednom.
Kolegi sam naručio meizu m3 note. Mob radi sve ok. E, sad me zanima jedna stvar. Od 16 gb interne memorije ima slobodno oko 11 čini mi se, a od tih 11 zauzeto je 5 bez da je išta slikao, snimao i skidao. Uslikao sam ono što sam znao naći. Jel smije on to izbrisati ili? Nadam se da pokazuje sliku.
da, iz koprivnice sam. i jos sam primjetio da kad stavim na prefered 4g na tele2 da je bolji signal.
a sto se tice zauzeca prostora na m3:
total je 14,56gb
apps 2.33 gb
others 1,37 gb (mada ne znam sto je to)
ako ste skidali novi firmware preko mobitela, a ne preko pc, onda treba pobrisati update.zip koji je u download direktoriju, a zazuima preko 1 gb
Pozdrav Z004, nismo skidali ništa. Skinut ću kolegi tu "a" veriju samo da gago potvdi da li to to sa moje slike post iznad, a možeš i ti pogledati. Skidam ovdje zadnju verziju ili?
Oba slota istovremeno podržavaju 4G, skini beta verziju zadnju preko updatea, radi kao sat.
Meni kod Meizu M2 note na slotu 2 ne lovi 4G signal iz nekog razloga.. evo sad sam baš radio search mreža
SIM 1 (tele2 kartica): TELE2 2G/3G/4G, HR VIP 2G/3G, T-Mobile HR 2G/3G/4G
SIM 2 (bonbon kartica):bonbon 2G, HR VIP 2G, TELE2 2G
i dok zamjenim kartice ista stvar.
kad sam kupio m3 na njemu je bila I verzija i odmah sam stavio A.
trenutno je na njemu 5.1.3.4A (to je i najnovija verzija)
uvijek skidam sa:
Naskidao vise programa i kaze za svaku instalirano,a ikonica nema na displayu.. sto je problem i kako to rijesiti? hvala..
Kolega Z004 jos,jedno pitanje.Znaci na t mobile mreži sam i stavio sam u postavkama preffered 3g ali kod lenišća ili miklinovca skroz izgubim signal,znaci pise no service...dok u centru radi relativno,dobro.Cudno mi je da na tim lokacijama sa svim drugim telefonima sam imao signal!
Btw poslao sam telefon u mobis na servis,bas me zanima sta ce rec!Mada predpostavljam da ce kreteni samo napisat "programski ažuriran te uređaj radi po specifikacijama proizvođača" ...tako to ide kod njih
Meni kod Meizu M2 note na slotu 2 ne lovi 4G signal iz nekog razloga.. evo sad sam baš radio search mreža
SIM 1 (tele2 kartica): TELE2 2G/3G/4G, HR VIP 2G/3G, T-Mobile HR 2G/3G/4G
SIM 2 (bonbon kartica):bonbon 2G, HR VIP 2G, TELE2 2G
i dok zamjenim kartice ista stvar.
Naravno da je tako jer 3G/4G ne podrzava ISTOVREMENI rad na obje kartice na vecini dual-SIM mobitela, dakle, uvijek će jedan SIM hvatati 3G/4G, a drugi samo 2G. Ono sto mozes napraviti je prebaciti (u izborniku) 3G/4G na SIM2, a SIM1 na 2G pa ce ti rezultati biti obrnuti...
Oba sim slota podržavaju 2G/3G/4G ali samo jedan slot može koristiti 4G kao podatkovnu mrežu jer ti samo jedna kartica može biti u podatkovnom modu, i to biraš u postavkama.
Drugi slot(koji god bio, 1 ili 2) će ti biti automatski na gsm modu, što je i logično radi baterije, kad želiš samo switchaš karticu za podatkovni u postakama.