MDA Vario Windows problem

poruka: 3
|
čitano: 1.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle, frend mi je donio MDA Vario koji na sebi ima WM 6.5 i radio je normalno do jučer. Međutim ispraznila se baterija i mob se ugasio. Sad kad ga upalim ne želi bootat WM neg osamo stoji na onom djelu gdje piše IPL 3.08, SPL 3.08, GSM 02.69.11, OS 6.5.0.0, windows logo i dolje piše loading windows. Sad mene zanima jel se može to kako sredit i eventualno napravit downgrade na WM 6.0 ili slični.

da ne bi bilo zabune riječ je o ovom telefonu samo t-mobile brand

vario vario
There's no SAVE GAME in real life!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 17:58 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ne bi bilo još veće zabune riječ je o HTC Wizard (MDA Vario) telefonu, ne kao što si ti linkao HTC TyTN, joj neznaš što imaš? Ili jedno pišeš, drugo slikaš, treće linkaš...

Što se tiče tvog problema, osobno se nisam susreo tako da ti ne mogu ponuditi točno riješenje, ali spasa mu ima. Uputio bih te na xda forum ili cafe.mobil, ako ti tu ne odgovore.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: MDA Vario Windows problem
HCSC kaže...

Da ne bi bilo još veće zabune riječ je o HTC Wizard (MDA Vario) telefonu, ne kao što si ti linkao HTC TyTN, joj neznaš što imaš? Ili jedno pišeš, drugo slikaš, treće linkaš...

Što se tiče tvog problema, osobno se nisam susreo tako da ti ne mogu ponuditi točno riješenje, ali spasa mu ima. Uputio bih te na xda forum ili cafe.mobil, ako ti tu ne odgovore.

u pravu si, zahebo sam se za link, wizard serija je. ova slika koju sam stavio. ma živčan sam što ne radi pa nisam ni gledao što sam linkao.

There's no SAVE GAME in real life!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice