M2 Kartica

poruka: 4
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
M2 Kartica

Ovako - odlucio sam ici u kupovinu kartice za SEK800i pa me zanima sljedeće

-koliko MB je dovoljno za prosjecnog korisnika(pjesme,videi,slike,ali ne u pretjeranim kolicinama).Ja sam se dvoumio izmedju 512 I 1GB

-koja marka je najpovoljnija,a koja najkvalitetnija - koja je optimum

-Ako imate neke brojeve ljudi koji prodaju stare M2 kartice zamolio bih vas da mi ih posaljete na PP

Universe and human stupidity are only things that are infinite.I'm not sure about universe - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: M2 Kartica

ako ne koristiš mobitel kao mp3 player (ili bar nemaš naviku nosit nekoliko albuma zakodiranih u 320kbps sa sobom), onda ti je 512 mb dovoljno.

kaj se tiče marke, potpuno svejedno, uzmi najjeftiniju.

ja imam sandiskovu od pola gige, i zadovoljan sam.

btw, načuo sam da u vipovim centrima ima sandiskovih od gigu po 150ak kn, provjeri.

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
17 godina
neaktivan
RE: M2 Kartica

ja sam imala od 1 gb SanDisko-vu i mislim da je dovoljno, meni prvestveno služi kao fotić, pa je stalo više od 300 fotkica... a ako imaš manje onda si možeš i brdo muzike stavit... Kupila sam ju u Vipu za 180 kn i dobila onaj "adapterić" s njom..=) me plizd... samo i nju pobrali s telefonom, pa moram po novu.. =(

17 godina
M2 Kartica

Ja sam si kupio prije koji sat SanDiskovu od 2GB za 170kn. Mrcina za W800i (dolazi sa adapterom) pa ću je kad kupim novi mob samo metnut

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice