Rooto sam i romo sam mobitel na Cyanogenmod 7.1 , i sta sada ja imam od toga? ;D osim sto mi drugacije sve izgleda?
Dali mogu skidat besplate aplikacije itd.?
Rooto sam i romo sam mobitel na Cyanogenmod 7.1 , i sta sada ja imam od toga? ;D osim sto mi drugacije sve izgleda?
Dali mogu skidat besplate aplikacije itd.?
sta sada ja imam od toga? ;D osim sto mi drugacije sve izgleda?
Mislim da ces ovdje naci neke odgovore:
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/faq-android-flash-custom-rom-root/113178.aspx
Imam spomenuti mobitel i nakon nekog vremena zna jako usporiti, otvaranje galerije, video playera traje po minutu nekad i dvije. Tada obicno vratim na tvornicke postavke i sve je ok oko mjesec dana tada opet uspori. Ima li tko ideju u cemu je problem?
razmisljam o kupovini ovog mobitela,ali ima jedan presudan faktor,dali je moguce instalirati adroid 2.3(ginger) ne custom rom.
moguce je ali ja imam taj mobitel i super je on po specifikacijama, ali moram ti rec da uopce nije optimiziran GB tako da ti je bolje stavit neki Cyanogenmod
razmisljam o kupovini ovog mobitela,ali ima jedan presudan faktor,dali je moguce instalirati adroid 2.3(ginger) ne custom rom.
Moguće je. A vjerojatno će doći i ICS android 4.0 polovicom godine.
Pozdrav, evo imam taj mob vec duze vrijeme, kupio sam ga rootanog i clockano gi sve, e sad kad odem na gesteOC aplikaciju preko koje se moze clockati pise da je druga jezgra iskljucena, znaci za CPU 1 pise takt na kojoj radi a za CPU 2 pise off, sad neznam jel to normalno tkao ili je smao kod mene i sta da radim ako nije normalno?