LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.267
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Kordy kaže...
jurica_m kaže...
Kordy kaže...

Jel ima u vipu (ili negdje drugdje kod nas) za kupit kakva dodatna oprema za N4? Mislim na case i screen protector. Stvarno mi se ne da čekati 4 tjedna za case a na njuški nema doslovno ništa za N4.

Ak si iz Zagreba, u Draškovićevoj na tramvajskoj stanici prije Traumatologije s desne strane odmah kak prijeđeš Sheraton, ima jedan dućan sa brdo opreme za mobitele - od futrola do bumpera. Ja sam tamo kupio bumper za prijašnji telefon, ali znam da imaju brdo tih bumpera. 

Pronašao sam njihovu web stranicu (ako nekoga zanima): LINK  a ovdje je i njuškalo oglas: http://www.njuskalo.hr/lg-oprema/silikonska-torbica-lg-e960-nexus-4-oglas-6721415

Iste te stvari možeš kupit na ebayu za punooo manju cijenu! Screen Protector 40kn? {#} pa za te novce dobijem 20 screen protectora na ebayu!

14 godina
neaktivan

Kupio sam svoj nexus i sad u 1 dan kolko ga koristim,impresioniran sam brzinom uređaja. Svakako bi preporucio mob :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Inače ne koristim whatsapp ali na xda sam pročitao o kašnjenju notifkacija preko wi-fia dok je zaslon ugašen te se odlučio isprobati. Stvarno nema notifikacija i onda kada upalim zaslon pojave se sve poruke. Jel itko primjetio ovo? Navodno je tako na svakom nexusu. Dok je upaljen mobilni internet sve je u redu.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 10:34 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Inače ne koristim whatsapp ali na xda sam pročitao o kašnjenju notifkacija preko wi-fia dok je zaslon ugašen te se odlučio isprobati. Stvarno nema notifikacija i onda kada upalim zaslon pojave se sve poruke. Jel itko primjetio ovo? Navodno je tako na svakom nexusu. Dok je upaljen mobilni internet sve je u redu.

da, tako je na N4. pošto sam na wappu pola dana, riješio sam se nexusa nažalost :(

17 godina
odjavljen
mamutarka kaže...
Kordy kaže...

da, tako je na N4. pošto sam na wappu pola dana, riješio sam se nexusa nažalost :(

Čitao sam dosta o tome, povezano je s wifi problemima. Šteta što je ovakav uređaj upropašten tako bizarnim problemom. Jednostavno nema fix-a za to, google nije ništa ispravio. Zadnja nada je KLP.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 11:43 (Kordy).
13 godina
neaktivan
Da istq stvar i kod mene, no ne zanima me, ko me treba dobit ce odgovor kad ja to vidim i dobro. Ak je bas hitno neka zove :) ...

Gledam malo po XDA ParanoidAndroid bih si mogao staviti. Sto vi mislite?
Kakvo je stanje s CM 10.2?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Da istq stvar i kod mene, no ne zanima me, ko me treba dobit ce odgovor kad ja to vidim i dobro. Ak je bas hitno neka zove :) ...

Što se tiče tih notifikacija, mene ne dira previše jer koristim samo gmail (push) a ne znam kako ali gmail mi radi, mailovi ne kasne (barem za sada koliko sam testirao). 

Vezano uz Paranoid, ne koristim ga ali on je baziran na JWR FW-u tako da nema deadlock-ova dok CM10.2 ima jer je baziran na AOSP-u. Znači moj glas ide Paranoidu.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 15:52 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Ne znam dečki za vas ali evo nakon 2 mjeseca korištenja ja nisam pretjerano oduševljen sa Nexusom. U početku mi je sve bilo super zato jer je ipak bio upgrade u odnosu na Galaxy SII, ali sad mi taj isti Galaxy nekako fali (cura ga i dalje koristi). 

Što me smeta?

• Ne znam kako je moguće da tipkovica lag-a uz quad-core procesor, ali jednostavno nije to to (uspoređujem sa iOS, BB10 i WP8). Baš sam jučer skinuo 3-4 tipkovnice i dobrih sat vremena probavao koja najbolje radi. Perfect Keyboard je nekako najfludnija ali nema HR dictionary tako da sam ju morao prekrižit. Trenutno i dalje koristim SwiftKey koji je nekako najsporiji od svih koje sam probao. Možda je u mojoj glavi, al...nije to to. 
  • Užasno mi fali središnja menu tipka sa SII. Glupo, znam, ali kad mi je mobitel na stolu jednostavno mi je lakše stisnut tu središnju tipku nego power button.
  • Staklo na poleđini. Prednje je gorilla i može izdržat nuklearni rat ako treba - ali zadnje nije. Već mi se izgrebalo, ne znam ni od čega. Zbog tog skliskog stakla mi je i padao na pod. Mali nagib je dovoljan da mobitel samo sklizne. DA, mobitel dobro izgleda u tom stalku ali jednostavno nije vrijedno toga. Ne volim maskice i ostala zaštitna sranja. On je tu da mene služi, ne ja njega.
  • Bit među prvima za dobit software update je fora stvar, ali ima svoje nedostatke. Nakon prelaska na 4.3 nekoliko appova/widgeta mi je prestalo radit. 
  • Zvučnik je preslab i općenito jako loš

Najgore od svega je što su sve ovo relativno male stvari, ali toliko iritiraju da ozbiljno razmišljam o drugom mobitelu. Trenutno sam najbliže uzimanju BlackBerrya Q10; očajnički sam željan poštene tipkovnice. Postoji šansa da mi nakon 3 godine treba neki brejk od Androida. Treba isprobat nove stvari :)

4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
PC - stručnjak kaže...

Što se tiče tih notifikacija, mene ne dira previše jer koristim samo gmail (push) a ne znam kako ali gmail mi radi, mailovi ne kasne (barem za sada koliko sam testirao). 

Vezano uz Paranoid, ne koristim ga ali on je baziran na JWR FW-u tako da nema deadlock-ova dok CM10.2 ima jer je baziran na AOSP-u. Znači moj glas ide Paranoidu.

Znači PA je prerađeni 4.3 koji je google nama isporučio, a CM je napravljen iz nule od googlovog koda Androida?

15 godina
Postoje dvije verzije Androida 4.3. JSS i JWR verzija. Obje tvornicki rade savrseno, no dosta ROMova se bazira na JSS verziji, pogotovo ovi AOSP-i. Ja toplo preporucujem Cataclysm ROM od Atl4ntisa. Baziran na JWR verziji, ima brdo opcija i za sad se cini bez greske. Vrijedi probati.
Sto se tice Whatsappa i WIFI-ja, to nisam znal i prvi puta to cujem. Doduse, koristim vecinom mobilni internet.
13 godina
neaktivan
Mi na mobu imamo JWR stock. U cemu je razlika JWR i JSS?
14 godina
neaktivan

Kod mene notifi za wacup dolaze najnormalnije ..neznam u čemu je problem kod vas...mobitel je up to date

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PC - stručnjak kaže...
Mi na mobu imamo JWR stock. U cemu je razlika JWR i JSS?

Imaš ovdje objašnjeno LINK

strbi kaže...

Kod mene notifi za wacup dolaze najnormalnije ..neznam u čemu je problem kod vas...mobitel je up to date

Probaj se spojiti na wifi i uključi whatsapp. Ugasi zaslon i ostavi mob 15-20 minuta. Pošalji poruku i mjeri koliki je delay.

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Da da primjetio sam..ali vjerujem da će to popraviti u jako brzom roku :) Kao i veliku večinu do sada jer sam imao Nexus S i bilo je problema koji su bili riješeni u kratkom roku..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

Da da primjetio sam..ali vjerujem da će to popraviti u jako brzom roku :) Kao i veliku večinu do sada jer sam imao Nexus S i bilo je problema koji su bili riješeni u kratkom roku..

Taj "bug" je prisutan od kada je Nexus 4 izašao, znači 9 mjeseci. Ako ne bude popravljen s KLP koji izlazi za cca 2 mjeseca, neće nikada.

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan

Neznam...bumo vidli....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jeste jos uvijek na stocku ili vrtite neki drugi ROM?
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ja za sad na stocku...čist solidne preformanse...nemam kaj mijenjati jel mi je ovako okej...

15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Cyanogen 10.2 nightlyji

i franco.kernel (matr1x još nije podržan u touch controlu na androidu 4.3)

super zadovoljan {#} 

inače ako netko vrti cyanogenmod nightlyje ima super app da ne mora svaki puta skidati 150+mb roma

link

14 godina
neaktivan
Upravo mi se mob ponovno azurirao...bio je na 4.3 al izgleda da je došao neki mali update
13 godina
neaktivan
S ovim mojim nexusom nes nevalja, naprijed mi se staklo grebe ko ludo a ozada niti jedna crtica -.- slacu ga na servis jer imo sam SGS2 koji nakon godinu i pol se nije uspio izgrebat. A tamo jos prva verzija tog stakla a vamo druga. Nesto ne stima. A posto i zuji nad nista ne radi kad se prisloni na uho onaj zvucnik. Netko je reko da za to mjenjaju mob. Pa nek izvole dat drugi -.-
17 godina
odjavljen
@strbi
Da, ima neki mali update od 2 mb ali ništa značajno.
LG Google Nexus 4
15 godina
Kordy kaže...

Na XDA imaš dva fixa za navedeni problem (kalo86 i thracemerin).  Neki ljudi kažu da im je riješilo problem.

PS

Zanji 4.2.2 PA 3.69 i franco r165 meni rade odlično:

up time up time
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 9:42 (antebr).
17 godina
odjavljen
antebr kaže...
Kordy kaže...

Na XDA imaš dva fixa za navedeni problem (kalo86 i thracemerin).  Neki ljudi kažu da im je riješilo problem.

PS

Zanji 4.2.2 PA 3.69 i franco r165 meni rade odlično:

Ima neki razlog zašto ne ideš na 4.3 verziju ili ti se jednostavno ne da?

LG Google Nexus 4
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
S ovim mojim nexusom nes nevalja, naprijed mi se staklo grebe ko ludo a ozada niti jedna crtica -.- slacu ga na servis jer imo sam SGS2 koji nakon godinu i pol se nije uspio izgrebat. A tamo jos prva verzija tog stakla a vamo druga. Nesto ne stima. A posto i zuji nad nista ne radi kad se prisloni na uho onaj zvucnik. Netko je reko da za to mjenjaju mob. Pa nek izvole dat drugi -.-

Mijenjaj pod hitno! Meni ništa , full load sve žive igrice ni trunke se ne grije...

15 godina

Evo, i meni stigao update. Inače, ima jedan mali trik ako ne želite čekati update, a drugi su ga dobili. Išao sam pod Aplikacije-Sve aplikacije-Google Service Framework-Prisilno zaustavi i pobriši podatke. Potom staviti telefon u Aireplane mod, pa isključiti taj mod i ići pod update i tamo će vam pisati da ste dobili update, kao sad meni maloprije. Isto sam odradio i kad nam je stigao update na 4.3 i skroz stvar šljaka.

Slika

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 18:31 (jurica_m).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Evo, i meni stigao update. Inače, ima jedan mali trik ako ne želite čekati update, a drugi su ga dobili. Išao sam pod Aplikacije-Sve aplikacije-Google Service Framework-Prisilno zaustavi i pobriši podatke. Potom staviti telefon u Aireplane mod, pa isključiti taj mod i ići pod update i tamo će vam pisati da ste dobili update, kao sad meni maloprije. Isto sam odradio i kad nam je stigao update na 4.3 i skroz stvar šljaka.

Slika

Meni na mom ne šljaka.... 

15 godina
Ja na svom imam mobilni internet. Prvo upali mobilni, pa nađi onaj Framework, prisilno ga zaustavi i obriši podatke. Onda upali Zrakoplovni nacin, pricekaj par sekundi, pa ga ugasi. Potom provjeris ima li nadogradnji. Meni uvijek tako radi, a i mmogim ljudima na XDAu.
16 godina

Stiglo prije dva dana, meni odlično izgleda :)

Moj PC  
12 0 hvala 3
15 godina

Ima neki razlog zašto ne ideš na 4.3 verziju ili ti se jednostavno ne da?

Cekam PA 4 da napravim update.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 0:38 (antebr).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice