LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 285.494
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
Nemam taj router, ali do sad kolko sam se spajao na WLAN, nije bilo nikakvih problema.
15 godina
strbi kaže...

Evo kupio sam mob..sve super, 4,3 android na njemu..samo me živcira kad ga malo tresem cuje se kod kamere kao da leća lupka ili je to utor za sim?

Vezano za kuckanje kod kamere, to je normalno i radi se o leći.

Istu situacija imaš na večini uređaja (negdje se čuje slabije, negdje jače).

Vezano za treskanje i šuškanje pri istom, evo ti rješenje .

Provjereno iz prve ruke i sve je funkcioniralo uredno.

17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Nemam taj router, ali do sad kolko sam se spajao na WLAN, nije bilo nikakvih problema.

Ugasio sam "Optimizacija wi-fi" kako piše na XDA pa ću vidjeti jel to mijenja šta.

LG Google Nexus 4
16 godina

Nije me dugo bilo, ali da se i ja malo uključim u "razgovor". Nakon LiquidSmooth roma, vratio sam se na ParanoidAndroid zbog toga što su dosta brzo izbacili 4.3 i rom radi super (koliko sam do sada uspio primjetiti), čak mislim da je to jedini rom na kojem je riješeno ono povremeno zamrzavanje koje je navodno bug na 4.3.

Još da se pohvalim, naručio sam si dbrand skin (titanium black) pa me zanima vaše mišljenje, koji vam je najbolji? Ja sam se dvoumio između Titanium black i Titanium. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja korisim PA na 4.3 i dva puta mi se zamrzo na 10tak sekundi, naravno nakon što sam ga setupao kako spada, tak da sad ne znam šta da radim... Valjda neće više, nije neko vrijeme. A dbrand sam uzeo black leather, još čekam da dođe pa postam dojmove :)

0 0 hvala 1
15 godina

Ja sam koristio Carbon black, te sam bio zaista zadovoljan.

Malo mi je u početku bilo čudno za ruku.

Nekako, kao da je bio klizaviji.

Ali kasnije se čovjek navikne.

Osim što lijepo izgleda, djeluje i nekako zaštitnički za pozadinu mobitela.

Čuo sam da je Titanium isto odličan.

Osobno, ili Carbon ili Titanium.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Osobno jako volim crnu boju i ova Titanium black zaista izgleda sjajno. Ne koristim nikakvu zaštitu za telefon osim futrole. Jako pazim na telefon i meni je ovakva vrsta zaštite sasvim dovoljna. Još da je koje druge boje bilo bi bolje, ali ok. Drago mi je da je ova tema postala aktivna. Pišite, ljudi. Ja svoj još nisam rootao, ali namjeravam staviti neki ROM. Favorit mi je ovaj AOSP u kombinaciji s ovim kernelom. Još uvijek nisu do kraja ispeglani, posebno kernel, pa čekam. Inače i PA ROM je super, ima jako dobru podršku i zajednicu.

0 0 hvala 1
16 godina

Naručio sam Titanium black pa šta bude, mislim da tih 67 kuna nije previše budući da se skin može skinuti i ponovno naljepiti (tako sam pročitao na netu).
Za temu se slažem i drago mi je da se sve više ljudi odlučuje za ovaj uređaj, što više mišljenja, to bolje.

Što se roma tiče, gledao sam malo Rasbeanjelly ali nije nekako po mom ukusu, izgleda da sam previše navikao na mogućnosti koje daje PA, osobito per app color, ali opet to je samo moje mišljenje. {#}

14 godina
neaktivan

Ako misliš stavljati ROM moraš rootat mob :D Evo ja svoga imam dva dana, super sam zadovoljan. Za sada sve stock, nisam niti rootao, mob je fluidan i zbilja odličan, meni puno bolji od frendovog galaxya s3... posebno sam zadovoljan što se ne grije previše, prije njega sam imao samsung nexus s, koji se je znao tako pregrijati da sam mogao jaja na njemu ispržiti ili baciti nešta na naglo..veliki plus za LG i Google :D

EDIT: što mislite na ovakvu kombinaciju da ga zaštitim.. Titanium (nez jos koja boja) od dbranda, i neki bumper :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 17:25 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

Ako misliš stavljati ROM moraš rootat mob :D Evo ja svoga imam dva dana, super sam zadovoljan. Za sada sve stock, nisam niti rootao, mob je fluidan i zbilja odličan, meni puno bolji od frendovog galaxya s3... posebno sam zadovoljan što se ne grije previše, prije njega sam imao samsung nexus s, koji se je znao tako pregrijati da sam mogao jaja na njemu ispržiti ili baciti nešta na naglo..veliki plus za LG i Google :D

EDIT: što mislite na ovakvu kombinaciju da ga zaštitim.. Titanium (nez jos koja boja) od dbranda, i neki bumper :D

strbi, ovaj cover u titanskoj crnoj boji stvarno izgleda mrak, ali meni je još bolja orginalnija pozadina Nexusa i šteta mi je bilo što na nju stavljati. Onaj svjetlosni efekt izgleda vrhunski, a i sam Nexus je među ljepšim telefonima na tržištu, barem meni. Od bumpera sam čitao da ljudi hvale onaj orginal bumper od LG-a, koji je došao naknadno za naš telefon. Imaš ga na Ebayu, a ja sam ka iskopal na Njuškalu, ali je dosta skup. Ali imaš tih bumpera u skoro svakom dućanu.

15 godina

evo da se i ja pohvalim, uzeo sam nexus prije 2 tjedna uz ovu bug-vip promociju... velik skok s prijašnje xperie x8 + ovaj android bez ikakvog bloatwarea je odličan. možda jedino što mi je isprva zasmetalo je onaj pinch to zoom bug, no priviknuo sam se na to. Imam još jedno pitanje za ove koji su uzeli dbrand vinyl, jel mogu to naljepit samo prek onog protectora iza?

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dis4st3r kaže...

..jel mogu to naljepit samo prek onog protectora iza?

Ja mislim da možeš (iako ne vidim svrhu toga), samo što ako odlučiš odljepiti taj dbrand skin vrlo je vjerojatno da će povući i tu zaštitnu foliju sa sobom.

17 godina
odjavljen

Jel ima u vipu (ili negdje drugdje kod nas) za kupit kakva dodatna oprema za N4? Mislim na case i screen protector. Stvarno mi se ne da čekati 4 tjedna za case a na njuški nema doslovno ništa za N4.

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 19:10 (Kordy).

0 0 hvala 0
15 godina
Kordy kaže...

Jel ima u vipu (ili negdje drugdje kod nas) za kupit kakva dodatna oprema za N4? Mislim na case i screen protector. Stvarno mi se ne da čekati 4 tjedna za case a na njuški nema doslovno ništa za N4.

Ak si iz Zagreba, u Draškovićevoj na tramvajskoj stanici prije Traumatologije s desne strane odmah kak prijeđeš Sheraton, ima jedan dućan sa brdo opreme za mobitele - od futrola do bumpera. Ja sam tamo kupio bumper za prijašnji telefon, ali znam da imaju brdo tih bumpera. 

14 godina
neaktivan
Koje slušalice imate za svoj N4? Jeste kupovali ili imate neke prijašnje. Koje preporučujete do 100 kn?
15 godina
strbi kaže...
Koje slušalice imate za svoj N4? Jeste kupovali ili imate neke prijašnje. Koje preporučujete do 100 kn?

Eh, to i mene zanima. Ja u paketu nisam dobio slušalice, a baš mi trebaju neke kvalitetne, a ne preskupe. 

15 godina
strbi kaže...

koristim stare slušalice koje sam kupio kad sam imao x8  phillips she3590wt , fantastične sluše za te pare, donekle se i uklapaju u ovo što tražiš. Koštaju 120kn u ronisu gdje sam ih kupio.

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
neaktivan

Stigao je jutros dbrand :) čini mi se nekih 10tak dana da sam čekao, tako da je to odlično. Postavljanje jednostavno, može se skinuti lagano dok se ne namjesti točno kak spada.. Kod zvučnika mi je maaalo u krivu stranu, ali ko ga je*e, izgleda super i fino je za pipat. 

Čuo sam i da znaju crtat gluposti ako im napišeš, pa sam ih tražio da nacrtaju nešto očito prekomplicirano :D

edit: što se tiče slušalica, rokam klipsch s2 i nexus ih puno teže tjera od starog desirea koji je ionako bio preslab, tako da pripazite i birajte slušalice sa niskom impedancijom ako planirate imalo glasnije slušati glazbu :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 12:17 (SebaOS).

4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

jel ta navlaka od dbranda i za prednju stranu i bok, ili samo zadnja stranica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo straznja...

0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

jel ta navlaka od dbranda i za prednju stranu i bok, ili samo zadnja stranica

Imaš na Xgearu komplet (bokovi/prednja/zadnja strana) za naručit.

link

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 13:09 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

Kako stvari stoje u subotu si idem po N4..{#} Veselje je zbog toga sto mi je prvi android phone,zašto? duga prica ;) ugl nadam se da me neće razočarat,kaj se androida tiče nije mi stran jer imam tablet. Inace sam odusevljen (cijeli yt sam pregledo),jer daje puno toga za relativno nisku cijenu. Da ne duljim,više dojmova napišem kad N4 bude u mojim rukama {#}

registriraj se na dropbox http://db.tt/RajdgVV

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad stavim svog N4 na uho cujem kako nešta "radi", neki tihi zvuk..jel tako i kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
strbi kaže...

kad stavim svog N4 na uho cujem kako nešta "radi", neki tihi zvuk..jel tako i kod vas?

Uvijek ili? Od kuda točno čuješ zvuk?

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:49 (Kordy).
14 godina
neaktivan

da, stalno se cuje..kod zvucnika, cujem kad stavim na uho

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

čujem i ja na svom, čitao sam još prije nego što sam ga nabavio da je to neka greška i da se može tražiti novi, ali ja nisam. Zanimljivo je da se čuje i ako pričam na slušalice, znači da nije do samog zvučnika... Ne smeta, barem meni, čuje se samo u tišini između zvonjave prije uspostave poziva. 

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Čuje se i kod mene, to je cist normalno culo se i na S2.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Isprobao par ROMova pa se ponovno vratio na stock. Nego, instalirao sam s Play trgovine igru Granny Smith Free verziju i uvijek kada izlazim iz igre, dobivam FC. Ak nije problem, dajte vi probajte pa javite.
14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

čujem i ja na svom, čitao sam još prije nego što sam ga nabavio da je to neka greška i da se može tražiti novi, ali ja nisam. Zanimljivo je da se čuje i ako pričam na slušalice, znači da nije do samog zvučnika... Ne smeta, barem meni, čuje se samo u tišini između zvonjave prije uspostave poziva. 

Ma dobro, ne smeta mi to, samo sam htio znati jeli to do moga ili svi to imate :D  ali kod mene se nekad cuje kad nije uspostava poziva, vec je zakljucan ekran i miruje telefon...ma dobro kako god imam 2 god garanciju

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 19:43 (strbi).
17 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Kordy kaže...

Ak si iz Zagreba, u Draškovićevoj na tramvajskoj stanici prije Traumatologije s desne strane odmah kak prijeđeš Sheraton, ima jedan dućan sa brdo opreme za mobitele - od futrola do bumpera. Ja sam tamo kupio bumper za prijašnji telefon, ali znam da imaju brdo tih bumpera. 

Pronašao sam njihovu web stranicu (ako nekoga zanima): LINK  a ovdje je i njuškalo oglas: http://www.njuskalo.hr/lg-oprema/silikonska-torbica-lg-e960-nexus-4-oglas-6721415

LG Google Nexus 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice