E ovako,
želim si kupiti mobitel (konkretno iPhone 4S ili 5). Iako sam nešto uštedio, bilo bi mi puno korisnije kada bih kupio na rate. I moje pitanje je: može li se mobitel u Vipu ili u T-mobileu kupiti na rate?
E ovako,
želim si kupiti mobitel (konkretno iPhone 4S ili 5). Iako sam nešto uštedio, bilo bi mi puno korisnije kada bih kupio na rate. I moje pitanje je: može li se mobitel u Vipu ili u T-mobileu kupiti na rate?
Hvala, ali nemam ni American ni Diners, nego Maestro. Pa ako netko ima takvu informaciju, molim, jer mi je potrebna! :)
Hvala, ali nemam ni American ni Diners, nego Maestro. Pa ako netko ima takvu informaciju, molim, jer mi je potrebna! :)
Sekunda :)
Ooooooo hvala, hvala, hvala....... Punoooo si mi pomogaoooo... !!
Ooooooo hvala, hvala, hvala....... Punoooo si mi pomogaoooo... !!
Postoji i tipka HVALA ;)
Uživaj s iPhoneom
ok al provjeri jel ti ta mestro moze placat u obrocima tj nacin slican kao da imas kreditnu
ali sa puno manjim odobrenjem tj limitom (visina prosjecne place neto a nekad i manje ! ) i samo do 12 rata max tj moras imat lepezu za istu otovorenu
u zagrebackoj banci...te preporucam da uzmes od 1.7 tako da ti ne dojde odmah rata isti mj.
kad to sve provjeris onda odi ubost i uzivaj kako je kolega reako u iPhone-u ... :) sretno 
Hvala za obavjest o tipci HVALA, i hvala na obavijestima!