Evo i ja sam jučer kupio C510 i zadovoljan sam s njime jedini nedostatak mu je dosta spor softver.
Ne bih baš flashao novi mob jer se baš ne kužim u te stvari pa možda neš zeznem.
nemaš šta zeznut. instaliraj update service i prati upute. vidjet ćeš da je jednostavno.
itko?
flashaj po ovome http://www.red-gsm.net/t39190/
ja sam tako flashao SE G502 i W910
hvala. ovo je jedan od boljih tutova. ali ipak ću ga flashati se SEUS-om
hvala. ovo je jedan od boljih tutova. ali ipak ću ga flashati se SEUS-om
Ja ću to napraviti nakon tebe da vidim dali će ti biti brži softver.
P1i :)
itko?
flashaj po ovome http://www.red-gsm.net/t39190/
ja sam tako flashao SE G502 i W910
javi dal ti se g502 ista ubrzao da vidim dali se isplati prckat po njemu ili ne ,nebi htio zeznuti dobar mobitel,k530 sam vec flasao u w660 i stavljao drivere i svasta al za ovaj g02 mi i nije bas svejedno..
malo se je ubrzao, ali ja sam ga flashao zbog onih dosadnih t-mobile-ovih stvari..
sad mogu stavljati i flash menu-e, mijenjati ikone baterije,signala i jos puno toga..
Sony Ercsson Idou ili Xperia 1 za zahtjevne korisnike mada ja iskljucivo nokije kupujem :)
Sony Ercsson Idou ili Xperia 1 za zahtjevne korisnike mada ja iskljucivo nokije kupujem :)
ja sam već davno kupio mobitel!!! sad se u temi bavimo flashanjem...
ja sam već davno kupio mobitel!!! sad se u temi bavimo flashanjem...
sorry!! nije mi se bash dalo citat,bezveze napisao dva modela.........
Evo tek sam kupio mobitel i već imam problema.Naime prvo sam otvorio poklopac kamere kako bih slikao nešto ali bi samo pisalo ono Cyper Shot i ugasila bi se kamera.Ponovno sam pokrenuo mob ali ovaj puta sam ušao u kameru bez problema ali tipke nisu reagirale i vidio sam sadašnju sliku kamere na zaslonu.Izvadio sam bateriju i upalio mob upisa bih PIN i kada bi došlo do pozadine samo bi se smrznuo i nebi reagirao na pritisak bilo koje tipke.Što da radim?
Nosi ga nazad di si ga kupio. Nek ga servisiraju, il daju drugi model
Već sam ga dao na servis...
sutra flasham svoj c510 pa javim rezultate. flashat ću ga sa SEUS-om
flashaj ga s a2uploader-om..
ja mislim da se flashanjem gubi garancija tako da je bolje ne flashat novi mob
flashaj ga s a2uploader-om..
ne mogu, jer zadnji fw koji je dostupan za download da se može sa a2uploaderom flashat je taj koji sad već imam, R1EA030, a meni treba R1FA035 koji se može sobiti samo preko seus-a, a ne znam zašt men sere...
ovdje imas sve www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1264
samo pazi na CID..
ovdje imas sve www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1264
samo pazi na CID..
ma znam. odatle sam i skidao, ali nema R1FA035! taj mi treba, a taj se neće nigdje nać. taj se dobije samo preko seus-a
a zasto bas trebas taj??
stavi R1DA035.. sve je to isto..
a zasto bas trebas taj??
stavi R1DA035.. sve je to isto..
pa treba mi zadnji, jer u njemu bi po pravilu trebali biti ispravljeni nedostaci iz prethodnih verzija... a veliki nedostatak u mojoj verziji firmwarea je sporo sučelje. malo, malo pa zapne i terba skoro sekundu ili više da nastavi...
Pojavit će ti se na SEUS-u prije ili poslije. Ne pojavljuje se u svim zemljama u isto vrijeme.
Moj se vratio sa servisa.Stavili su novi softver i ovaj je brži.Stavili su nebrandirani znači nema oni t-mobile s.... .
Da li se W995 iz T-coma može otključati tako da se u njega ubaci VIP kartica ?