Koji SE odabrati?

poruka: 151
|
čitano: 34.264
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

odlučio sam kupiti novi mobitel i odlučio sam da će to definitivno biti sony ericsson. izbor je pao na ova 4 modela:

K770i

K810i

C510

C702i

e sad koji mi vi preporučujete? kakva imate iskustva s njima itd?

ako trebate još kakvih informacija pitajte. ili možda predlažete nešto drugo...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Pa k770 mi ima prijatelj, i mogu reći da je mob odličan, kamera je stvarno genijalna, brz je, sučelje je odlično, ma sve, ali ipak je zastario.

Kod 810ke bi radije igra na k800i jer mi je nekako sumnjiv ovaj 810 ( pola ga dućana koji ima k800i ne drži u ponudi )

a što se tiče ova dva zadnja...

hm...

I ja ću vjerojatno kupit jedan od ova dva a nz koji

Vjerojatno c510 jer ima prepoznavanje lica i slika se može okreniti

Jedina stvar koju c702 ima a ovi ne jest gps navigacija

EDIT: sada me Cro podsjetio

Nikako ni k800 ni k810i jer su oni joystici na njima jako loši i brzo se kvare

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 0:51 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Koji SE odabrati?
jurluk kaže...

odlučio sam kupiti novi mobitel i odlučio sam da će to definitivno biti sony ericsson. izbor je pao na ova 4 modela:

K770i

K810i

C510

C702i

Ovako... Što se tiče cijena, uopće nisam upućen tako da ti o tome ne mogu reći. S K770i sam puno radio i dojmovi su onako, čisto OK. Telefon je dobar, brz, ima sjajne fotke...

S K810i sam imao nešto lošija iskustva. Imao ga je moj frend. Brzo se uprašio iznutra... Joystick je počeo štekati (što inače nije karakteristika tog fona ali se kod ovog, valjda, potrefilo). Jednostavno, nije mi legao tako da ne mogu reći puno toga o njemu.

C510i je jedan od telefona koje bih volio imati. Ima atraktivan izgled, dobru kameru i to je sve što meni treba.

C702i je također odličan telefon. Važno je spomenuti i to što ima GPS i otporan je na vodu i udarce, ali mu je najveća mana premale tipke. Ja imam velike prste i nikako se ne mogu snaći na tim tipkicama. To je to što ti ja mogu reći. Odluka je na tebi... Da ja uzimam sebi, odabrao bih C510i.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

eh da. zaboravio sam na joystick.

imao sam prije t630 i prašina se lako zavuče pod masku pa joystick nerijetko nije radio. onda sad ne bih uzimao koji ima joystick. znači recimo k810 i c702 otpadaju (za sad)

što se tiče c510 - prepoznavanje lica - to mi ne treba toliko, važno mi je da fotke budu dobre. i ono okretanje slike? jel to zakretanje slike ako se mobitel zekrene za 90°? razumijete šta mislim?

što se tiče c702 - gps mi ne treba. ako se ne varam za to se isto mora ić na internet pa gps tek onda radi (ispravite me ako griješim). ako je tako onda mi ne treba. ali i on ima joystick, tako da...

nekako bi najradije uzeo k770i u t-mobile ponudi. 500 kuna za lijep mobitelčić. istina da je malo stariji, ali zato koliko vidim kamera od 3.2 mpx radi dobre fotke

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 1:03 (jurluk).

0 0 hvala 0
17 godina
Koji SE odabrati?

Ako misliš na akcelerometar onda C510i to ima. Baš sam na GSMAreni malo čitao o tom telefonu i ljudi imaju dosta pozitivna iskustva. Uz to, telefon je zbilja lijep.

Što se tiče C702. On nema joystick. Dobro promotri sliku, vidjeti ćeš da sam u pravu.

A od K770i bi me mogla odvratiti samo boja maskice. Najčešće ga se može naći u onoj ružnoj smeđoj izvedbi koja me je u stanju samo otjerati od kupnje. Svaka čast njegovim sposobnostima ali mu ja ne mogu oprostiti onu maskicu! Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

eh da. zaboravio sam na joystick.

imao sam prije t630 i prašina se lako zavuče pod masku pa joystick nerijetko nije radio. onda sad ne bih uzimao koji ima joystick. znači recimo k810 i c702 otpadaju (za sad)

što se tiče c510 - prepoznavanje lica - to mi ne treba toliko, važno mi je da fotke budu dobre. i ono okretanje slike? jel to zakretanje slike ako se mobitel zekrene za 90°? razumijete šta mislim?

što se tiče c702 - gps mi ne treba. ako se ne varam za to se isto mora ić na internet pa gps tek onda radi (ispravite me ako griješim). ako je tako onda mi ne treba. ali i on ima joystick, tako da...

nekako bi najradije uzeo k770i u t-mobile ponudi. 500 kuna za lijep mobitelčić. istina da je malo stariji, ali zato koliko vidim kamera od 3.2 mpx radi dobre fotke

Da c510 okreće sliku kada ga okreneš za 90°.

A nz, ja bih radije c510 jer je ipak noviji i svi ga hvale, k770i je izašao ima većgodina i pol dana

jeidni razlog zašto bih ja odabrao c510ku je taj što je noviji.

16 godina
Koji SE odabrati?

al ti triba neki močni mob... ja sam prije ima SE  iman i još...

al sam uzea ks 360 ima tipkovnicu, nikakvu kameru, al ima tipkovnicu...

jesam napomenia da ima tipkovnicu...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Pa šta je loše u tome da iskorištavamo ono što nam moderna tehnologija daje?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Ako misliš na akcelerometar onda C510i to ima. Baš sam na GSMAreni malo čitao o tom telefonu i ljudi imaju dosta pozitivna iskustva. Uz to, telefon je zbilja lijep.

Što se tiče C702. On nema joystick. Dobro promotri sliku, vidjeti ćeš da sam u pravu.

A od K770i bi me mogla odvratiti samo boja maskice. Najčešće ga se može naći u onoj ružnoj smeđoj izvedbi koja me je u stanju samo otjerati od kupnje. Svaka čast njegovim sposobnostima ali mu ja ne mogu oprostiti onu maskicu! Belji se

c702 - da, da. sad vidim da nema joystick. a i sjetio sam se da takav mob ima jedan prijatelj pa znam da nema joy. morat ću ga malo isprobat da vidim kakav je softver, brzina, kvaliteta fotki itd

k770 - meni ne smeta boja, dapače baš mi se sviđa u takvoj boji. ali de gustibus non est disputandum. takav mob ima drugi prijatelj pa ću i toga malo isprobat

thuglife kaže...

A nz, ja bih radije c510 jer je ipak noviji i svi ga hvale, k770i je izašao ima većgodina i pol dana

jeidni razlog zašto bih ja odabrao c510ku je taj što je noviji.

meni ne igra ulogu dali je novi ili stari. kad se kupi sve je to novo. važno mi je samo da je dobar, da se neće brzo pokvariti, da baterija ne počne ubrzo srat, da radi dobre fotke itd

Makić kaže...

al ti triba neki močni mob... ja sam prije ima SE  iman i još...

al sam uzea ks 360 ima tipkovnicu, nikakvu kameru, al ima tipkovnicu...

jesam napomenia da ima tipkovnicu...

da, al nekak mi se ne sviđa. ajd dobro ima qwerty tipkovnicu, ali ništa drugo što ga malo izdvaja. kamera od 2mpx... jel se ekran zakrene kadgod ga nakrenemo, ili samo kad se izvuče tipkovnica?

thuglife kaže...

Pa šta je loše u tome da iskorištavamo ono što nam moderna tehnologija daje?

da, ali treba imati i para za nove tehnologije

17 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

kupi ti ovaj HP iPAQ 514 Voice Messenger

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
korg11 kaže...

kupi ti ovaj HP iPAQ 514 Voice Messenger

ma taj mi se nekak ne sviđa. i još je skuplji od svih ovih mobitela

koje su njegove posebnosti?

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

EDIT: sada me Cro podsjetio

Nikako ni k800 ni k810i jer su oni joystici na njima jako loši i brzo se kvare

to je totalna nebuloza. K800  sam imao preko 2 god, sad ga je naslijedila moja mama. Buraz ga ima isto. Niti jedan jedini problem sa joystickom. Ali nitko ni od prijatelja nije imao s tim modelom. posto je to vrlo cest mobitel provjeri dojmove kod vise ljudi prije takve izjave.

K770 je puno slabiji mobitel i od k800 i k810 tak da....

Joystick je imao kratak vijek trajanja na k700 i k750. na k750 je bio bolji nego na k700 ali i dalje je tu odredeni postotak ljudi koji su imali problema.Tak da...

K800 je zbilja solidan mobitel a mozes ga naci za malo novaca. A ako novci nisu problem logicno bi bilo da ides na ove novije cxxx modele.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
16 godina
Koji SE odabrati?

Iz izbora si odmah izbaci mobitele sa joystickom, sebi sam popravljao nekoliko moba sa tim joystickom i moja ti je preporuka da od njih bjeziš što dalje. Nisam gledao softwere ali to je u posljednje vrijeme kod sonyericssona sve "isti" softwere...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 12:39 (Zale).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Osobno posjedujem w910i..Znam da ga nisi napomenuo ali.. Mob kad ga kupis kog vipa onda je mob za bacit u smeče.. Al kad ruknes u njega software radi ko zmaj.

A sad od tvojih navedenih predlazem ti k770i mene je fascinirala kamera kod njega..Po noči slika super.. Ima bljeskalicu...Ocjena 5+

CrniJastreb
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

mobiteli su prokletstvo!!!!!!!!! nemoj to imat to je đavolje čudo tehnike s kojim  on sluša šta govorite!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
Koji SE odabrati?

samo kad otvoriš tipkovnicu....

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

ne znam... sve mi se nekako čini da ću ipak uzeti k770. jest da je star, ali šta je tu je. ovo još uvijek nije konačna odluka. možda uzmem i c510.

problem je u parama. trebaju mi i pare i mobitel. tako da ako uzmem k770 bit će i para i mobitela, a ako uzmem c510 opet će bit para, ali ne onoliko koliko će mi ubrzo trebati... ako uskoro dobijem još para, što se nadam da će bit, jer za 5 dana imam rođendan, onda definitivno uzimam c510.

strpit ću se još tjedan, dva...

Neodlučan Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 15:39 (jurluk).

0 0 hvala 0
16 godina

ako želiš dati malo više love onda svakako uzmi C510, mob je odličan, kamera mu je super i ima snažan zvučnik...sve što možeš poželjeti ispod 1000kn

pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 15:58 (80h3m1r).
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

K770i

K810i

C510

C702i

Sestra mi ima K770 i mobitel je jednostvano genijalan..Brz je jako, kamera super, i jako je lijepog dizajna onaj smeđi model..

Sve u svemu K770i je jedna super mobitel... I također nema yojsticka pa nema brige o tome..

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
...

jel se to okreće bilo kad, tj. kad kod ga nakrenemo slika se okrene. ili je to samo u onom mislim Media ili tako nešto?

najvjerojatnije da ću ipak njega uzet. samo me još to zanima

17 godina
jurluk kaže...
thuglife kaže...
...

jel se to okreće bilo kad, tj. kad kod ga nakrenemo slika se okrene. ili je to samo u onom mislim Media ili tako nešto?

Kaže se da ima accelerometer, na njoki xm5800 okreće slike za 90° svugdje osim na početnom ekranu takorekoć desktopu.

Taj accelerometer dobro posluži imaš dobriš igrica i programa za tu vrstu senzora. Recimo waservaga,pijenje piva (nakreneš mobitel i tako se tekućina nakrene, staviš gubicu na kraj mobitela i nakreneš ga i kao piješ pivu hehe), onda neke igrice sa autićima to podržavaju pa nemoraš sa tipkama skretat nego sa mobitelom, slike nemoraš pod opcijama otići na  "zaokreni za 90°" nego samo nakreneš mobitel, nAlarm za zaštitu od krađe(uključiš to pa ako se mob pomakne počne alarm zviždat, a deaktiviraš ga sa 3 kombinacije okretanja mobitela npr. lijevo , desno, dole), imaš lightsaber - pušta zvuk lightsaber-a i ako mobitel okrećeš tako se čuje zvuk pomicanja lightsabera i ponekad se čuje kako udari u nešto (bljesak)...

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
jurluk kaže...
thuglife kaže...
...

Kaže se da ima accelerometer, na njoki xm5800 okreće slike za 90° svugdje osim na početnom ekranu takorekoć desktopu.

a kod c510? lako je men za nokiju, mene to zanima za sony ericsson!

16 godina
protjeran
jurluk kaže...

K770i

K810i

C510

C702i

c702 definitivno moj izbor ne što ga ja iman nego je to odličan mob u blabla paketu košta 900kn još 100kn za skinit kod i imaš mob odličan za 1000kn

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Podržava li c702 dodatne teme?Kakav zvučnik ima?I gdje košta 1700 kn?Može li ga se negdje kupiti samo mob tj. ne u nekom paketu u kojem dobiješ SIM karticu s njim?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupio sam C510

evo danas sam kupio se c510. i za sad mi se čini da nije loš...

hvala svima koji su pomogli pri odabiru

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Ma glavo da si ti dobija novi mob ( To bi bio i moj izbor )

nek te dobro i dugo služi. Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

imam problema sa C510...

softver je dosta spor. nekad dok listam kroz meni zapne i treba skoro 2 sekunde da nastavi dalje. nekak kasno reagira na pritisak tipke. sporo se otvara i memorijska kartica. mislio sam zato što ima dosta slika i pjesama, ali onda sam skužio da nije samo do memorijske. i kad maknem poklopac kamere dosta dugo treba da se pojavi slika na ekranu. općenito, spor je! to me čudi zato što sony ericssoni obično imaju brz softver. jeli ovo baš takav model ili je neki kvar u softveru? šta da radim?

Bubamara na steroidima. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Upgradeaj soft

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE odabrati?

Vrati im i trazi drugi, jer ja ga imam i brz je, nema pproblema...

http://spaceforum.forumsmotion.com Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Upgradeaj soft

kako? imam sad XS++. što još trebam? ne znam baš... ne želim se previše upuštati u to...

4ucker kaže...

Vrati im i trazi drugi, jer ja ga imam i brz je, nema pproblema...

imam garanciju pa ću ga poslat nazad. a sumnjam da će ovaj uzet i dat mi novi, jer mi je već 2 put ispo na betom i malo su ćoškovi poguliti...

Bubamara na steroidima. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice