Koji mobitel da kupim?

poruka: 12
|
čitano: 2.428
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji mobitel da kupim?
Ovako,imam mogucnost kupit mobitel po zelji,al problem je sto se ja bas nista nerazumijem u mobitele pa bi zamolio pomoc ili savjet koji od navedenih mobitela da kupim.Na rasplaganju su mi: Emporia TALKpremium V29,Emporia Candy,iPhone 4 16GB black,iPhone 4 32GB white,Blackberry RIM 8520 Curve,Blackberry RIM 9780 refresh,Blackberry RIM 9800 Torch,Huawei S7 slim tablet,Motorola XOOM tablet,LG Optimus 3D P920,LG P500 Optimus One T-WP,LG P350 T-Wisepilot,LG GS290 purple,LG GS290 black,Nokia 2220 slide silver,Nokia C2-01,Nokia C5-00,Nokia C5-03,Nokia C7 black,Nokia E52,Nokia E72,Nokia E72 white,Nokia E7-00,Nokia N8-00,Nokia X2,Nokia X3-02,Samsung E2550,Samsung i9000....Evo ti mobiteli su mi na raspolaganju da ih kupim pa bi molio nekog ko se razumije da mi kaze koji je najbolji ili sta vec:))

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji mobitel da kupim?
htc evo 4g ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji mobitel da kupim?

xperia arc s....danas sam ga upiknuo novog za 2000kn, super mobitel....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji mobitel da kupim?
pa ni jedan ni drugi nije na popisu!

0 0 hvala 0
14 godina
Koji mobitel da kupim?

Moja preporuka bi ti bila da kupiš LG Optimus 3D P920. U usporedbi sa Iphoneon je bolji zbog većeg ekrana, androida i flasha, mogućnosti snimanja 3D slika i videa, malo jača baterija...Mobitel je po meni zakon.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji mobitel da kupim?

jebes to sve,nema nista do IOS-a

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
14 godina
odjavljen

Uzmi Galaxy S - premocna igracka . Ima tolko romova da ti nece dosadit mjesecima . Otidji na XDA forum koji ti je Meka za romove {#}.

15 godina
Uzmi si ili Motorolu XOOM ili LG Optimus ili iPhone4
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
Koji mobitel da kupim?

evo mene padobranca; ne da mi se otvarati novu temu

kakva je xperia play? neka iskustva?

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji mobitel da kupim?

ukratko xperia arc meets playstation :) ako su ti igre bitne , preporuka svako malo dolaze odlicni naslovi za isti ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 22:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

ukratko xperia arc meets playstation :) ako su ti igre bitne , preporuka svako malo dolaze odlicni naslovi za isti ;)

jel rade te igre i na arcu?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
coso9288 kaže...

Moja preporuka bi ti bila da kupiš LG Optimus 3D P920. U usporedbi sa Iphoneon je bolji zbog većeg ekrana, androida i flasha, mogućnosti snimanja 3D slika i videa, malo jača baterija...Mobitel je po meni zakon.

flash je mrtav

stace mu 3d kad ce to moci gledati samo na mobitelu s 3d efektom, a i kad snima sa jednom kamerom, kvaliteta je losa, ako voli dosta cackati oko mobitela nek uzme neki sa android os.om, poput samsung galaxy s2, od htc ima da bira koji hoce izbacuju nove mobitele svaki drugi dan, ako ne iPhone 4s

Had a dream I was king, I woke up still king
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice