- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
xperia arc s....danas sam ga upiknuo novog za 2000kn, super mobitel....
Moja preporuka bi ti bila da kupiš LG Optimus 3D P920. U usporedbi sa Iphoneon je bolji zbog većeg ekrana, androida i flasha, mogućnosti snimanja 3D slika i videa, malo jača baterija...Mobitel je po meni zakon.
jebes to sve,nema nista do IOS-a
Uzmi Galaxy S - premocna igracka . Ima tolko romova da ti nece dosadit mjesecima . Otidji na XDA forum koji ti je Meka za romove
.
evo mene padobranca; ne da mi se otvarati novu temu
kakva je xperia play? neka iskustva?
ukratko xperia arc meets playstation :) ako su ti igre bitne , preporuka svako malo dolaze odlicni naslovi za isti ;)
ukratko xperia arc meets playstation :) ako su ti igre bitne , preporuka svako malo dolaze odlicni naslovi za isti ;)
jel rade te igre i na arcu?
Moja preporuka bi ti bila da kupiš LG Optimus 3D P920. U usporedbi sa Iphoneon je bolji zbog većeg ekrana, androida i flasha, mogućnosti snimanja 3D slika i videa, malo jača baterija...Mobitel je po meni zakon.
flash je mrtav
stace mu 3d kad ce to moci gledati samo na mobitelu s 3d efektom, a i kad snima sa jednom kamerom, kvaliteta je losa, ako voli dosta cackati oko mobitela nek uzme neki sa android os.om, poput samsung galaxy s2, od htc ima da bira koji hoce izbacuju nove mobitele svaki drugi dan, ako ne iPhone 4s