Koji mobitel E66 ili E71?

poruka: 2
|
čitano: 1.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji mobitel E66 ili E71?

uzeo bih jen od ta dva u t-mobileu, u tarifi 300 jednako kostaju 1198kn na produzenje ugovora.

inace, najvise mi se svidja nokia N97 a nju imaju u ponudi samo u vip-u u komplet tarifi 200 za 3200kn, a i to moram uzeti preko trajnog naloga preko kreditne kartice a to ni neznam koja je fora s tim..

ambasada
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Koji mobitel E66 ili E71?
ambasada2004 kaže...

uzeo bih jen od ta dva u t-mobileu, u tarifi 300 jednako kostaju 1198kn na produzenje ugovora.

inace, najvise mi se svidja nokia N97 a nju imaju u ponudi samo u vip-u u komplet tarifi 200 za 3200kn, a i to moram uzeti preko trajnog naloga preko kreditne kartice a to ni neznam koja je fora s tim..

Ja sam svojedobno razmišljao o novom mobitelu,i odluka je definitivno pala na e66,ali čekam da cijena još malo padneSmijeh

Ukoliko več ciljaš na neku Nokiu iz E serije,definitivno uzmi E66 jer je puno kompaktniji(imao ga doma par sati),i jako kvalitetne izrade,a na E71 ciljaj samo ako puno mailaš preko moba jer se nije lako priviknut na qwerty tipkovnicu,u biti jedina razlika između ta dva modela ti je u tipkovnica i ekran ako se ne varam

...trajni nalog:znači sa kreditne kartice ti se automatski skida iznos pretplate,tak da nema više gnjavaže sa uplatnicama i poštom

P.S.definitivno e66

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice