Koji android?

poruka: 34
|
čitano: 5.714
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koji android?
simeparanoja kaže...

il mozda galaxy s?

fak neodlucan sam :S

Tako je i meni ,davno sam otvorio temu isto koji smartfone i isto sam neodlucan jos nisam uzeo :(

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
Koji android?

Sta se grizete tolko oko mobova...uzmes onaj koji ti se svida :)

Sve su to dobri mobovi, nijedan savrsen, a vidim da se ljudi vecinom grizu sta kupiti, pa onda kad uzmu kunu u "najbolji mobitel od svih".

Nijedan nije.

Desire je super, pogotovo sad kad mu je cijena povljna. DHD jos bolji, meni se osobno jedino ne dopada ispranost boja kad jednom naviknes na samsungovAMOLED appleRETINU svi ovi lcd su mi meh.

Galaxy S je super, a i sve je povoljniji, skoro savrsen mob ako ti se da zaj****at sa romovima i isprobavat dok ne proradi, jer je out of box je katastrofa (touchwiz i ostale debilane).

Osobno bih uvjek uzeo Nexus S, cisto jer je vec 5 mj na 2.3., tj na 2.3.4. od proslog mjeseca, jer ce vrtit 3.0 (il koja je vec oznaka iduceg droida) preko sluzbenog updejta, mjesecima ili cak pola godine prije drugih, tj dok drugi lurkaju XDA forume da vide kad ce rom sa novim droidom (a obicno napokon i posteno bez bugova tigne samo par dana prije sluzbenog :/ ).

Evo ja koristim igrom slucaja iphone4, Nexus S i DHD (nexus moj, iphone zenin, DHD ostavio kolega prije tjedan dana kad je otisao iz HR) i pojma nemam kome moze ne valjati iti jedan od navedenih, svaki ima nesto u cemu briljira i nesto u cemu ssteta sto nije kao onaj drugi...

Jedino nisam siguran oko ovog mnogo preporucanog Lg x2, neznam kolko ce taj dual core izaci iz domene benchmark stvari i biti koristan u aplikacijama/trajanju baterije, jer ruku na srce 2.2 nema pojma sta da radi s te 2xjezgre, ako da mozda je i on dobra kuplja (iako ono, lg....)

Ugl, da ne duljim, ostavite se foruma i iskesirajte na onaj koji vam se najvise svida, nijedan nije savrsen, al su svi strava uredaji, od foruma cete samo jos vise pasti u nedoumicu jer: a) svaki svoga konja hvali, b) vode se fanboy warsi oko komada plastike i aluminija .......

Sretno s buducom kupovinom i ne zaboravite da je to samo mobitel^^.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 18:07 (Korisnik1).

0 0 hvala 1
16 godina
Koji android?

Desire je dobar, ali nije dovoljno dobar, bar ne za mene. Znaj da ako uzimaš desire da ćeš obavezno morati rootati uređaj i bacati custom romove na njega, ako niš drugo, onda da središ problem sa internom memorijom koja je strašno mala za današnje pojmove(120MB-a za appove) I samo zbog toga ti preporučam da gledaš bilo koji drugi model. Već i da imaju barem 500MB slobodnih za aplikacije bi ti bilo dovoljno da nemaš problema sa tim, a da ne govorim više(1GB slobodno na desireHD)

A uz to još dodaj i loš multitouch te problemi sa 720p snimanjem na sporijim karticama gdje ti video trzucka. Meni je kasnije čak i sa klasom 6 znao zatrznuti i to je nešto što nikako nisam očekivao od uređaja koji je podobivao nekoliko nagrada za mobitel 2010 godine. Po meni nedopustivo...

Ako baš desire, onda rađe S model, tamo koliko se znam je većina toga sređena(više interne memorije, sređen multitouch) ili desireHD ili nešto treće. Osim ako ti cijena igra ulogu jer se desire mislim najeftinije može naći, i imaš živaca da sate utrošiš u uređaj samo da bi radio kako spada...

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji android?

Ja sam bio neodlučan između LG Optimusa 2x i DHD-a... Odlučio sam se za optimus i stvarno mi nije ni najmanje zao... Mob je savršen, od kvalitete izrade, do brzine, funkcija.... Apsolutno najbolji mobitel trenutno na trzistu.... Baterija mu ne izdrzi cjeli dan, ali ovo mu je tek 4 punjenje i stalno nesto radim s njim, tako da uz normalnu upotrebu ne bi trebalo bit prblema....

fullHD snima bez trzanja, iako u par testova navode trzanje... Slike, predobre....

Ja mu nisam našao manu!

1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice