"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.884
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
lovrom23 kaže... 

Budžet mi je do 2000 kn znači 200-300$, imate li kakve preporuke? Zasad gledam Xiaomi MI Note 2.

Ipak, sad gledam ovaj model: https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-redmi-4x-5-inch-3gb-32gb-4g-lte-162.html
Manji ekran mi paše, a baterija je beštija, jel ima netko iskustva s ovim?
Iskreno ni ne vidim neke pretjerane razlike između njega i MI A1...

9 godina
neaktivan
Pokusavam kupit na honorbuy-u dva mobitela (odjednom za istu adresu, isti kuoac).. neznam zasto ali mi zele naplatit dvije postarine.. ima li ko slicnih iskustava?

0 0 hvala 0
17 godina
To uvijek ide tako kod njih, ali i kod drugih koji imaju dhl dostavu
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozzz ekipa, molio bih vas za savjet.

Razmišljam o kupnji kineskog mobitela za prijateljicu, budžet je 1 000 kn. Brat mi predlaže ovaj model

https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4GB-32GB-Rose-Gold-384730.html

, što vi mislite i savjetujeti li neki drugi?

Hvala na pomoći!!!  

Well met !
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.11.2017 20:26 (Likkkk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Likkkk kaže...

Pozzz ekipa, molio bih vas za savjet.

Razmišljam o kupnji kineskog mobitela za prijateljicu, budžet je 1 000 kn. Brat mi predlaže ovaj model

https://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-S3-X626-5-5-Inch-4GB-32GB-Rose-Gold-384730.html

, što vi mislite i savjetujeti li neki drugi?

Hvala na pomoći!!!  

Pogledaj si https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-redmi-note-4x-5-5-inch-4g-lte-smartphone3g-ram-32gb-rom-13mp-gold-294.html#/4-colour-black

16 godina

Gekmaxi DE skladište; jeli se plaća shipping (UPS) ili je free?

0 0 hvala 0
16 godina
Imao sam oba mobitela i 99% su identični samo što Xiaomi ima puno bolji i brži softver koji se ažurira,LeTV je mrtav sa upgradeovima,baterija iako su istih kapaciteta puno duže traje na Xiaomiju,fingerprint senzor je brzi na Xiaomiju + Xiaomi ima MicroSD slot za prosirenje,jedino ja ekran imho malo bolji na LeTV-u i kamera je malo bolje jer ne znaš koji će te senzor potrefiti na Xiaomiju.
Definitivno bi za tu lovu Xiaomi Redmi Note 4X.
Moj PC  
4 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

hvala vam ljudi, onda cu savjetovat xiaomi

Well met !
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2017 12:10 (Likkkk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Leeco cool 1 ili Redmi Note 4x za istu lovu,s tim da je leeco globalna verzija sta neznam sta im znaci s obzirom da su u raspadu,dal' je netko ima oba mobitela pa zna iz iskustva kakvi su..vise neznam ni sam sta bi

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

I dali su vama koji ste zadnjih dana narucivali sa goldwaya ili mi global storea poslali mobitele,posto ste pisali da vam nisu slali niti nakon 5 dana?što se dešava sa naruđbama

0 0 hvala 0
16 godina
misizulja kaže...

Leeco cool 1 ili Redmi Note 4x za istu lovu,s tim da je leeco globalna verzija sta neznam sta im znaci s obzirom da su u raspadu,dal' je netko ima oba mobitela pa zna iz iskustva kakvi su..vise neznam ni sam sta bi

Imao sam ja,eno ti dva posta gore moje osvrt na Leeco Cool ili Redmi Note 4X.

15 godina

Meni je mi global store poslao mob tek sinoc znaci 13 dana nakon uplate na njihov racun. Sve posiljke u zadnje vrijeme i sa alia i sa ebaya kasne poprilicno. Vjerojatno je zbog doba godine, nadolazeci blagdani itd.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
misizulja kaže...

Mislio sam da se radilo o x626,dobro i kazes bolji je note 4x opcenito

16 godina
misizulja kaže...
doky01akablava kaže...
misizulja kaže...

Mislio sam da se radilo o x626,dobro i kazes bolji je note 4x opcenito

Da,ja sam zeznio,odmah sam pomislio da kolega pitao o LeCool 1,a on o X626.
Jos jedan plus LeCool 1 je USB type C i quick charge,ali kazem Redmi Note 4X sa istim postavkama izvucem skoro 2 sata vise SOT nego kod LeCool 1,jedino sto kod Redmi Note 4X je lutrija sa senzorima kamere ( moze te potrefiti jedan od 3 senzora - Samsung,Sony i najlosiji Omnivision koji je mene potrefio ),a kamera na LeCool 1 je puno bolja u low light uvjetima i video zapisima od najboljeg senzora kod Redmi Note 4X.

Osobno,radi softvera,optimizacije,baterije bi uzeo Redmi Note 4X.

11 godina
neaktivan

Okej, odlucio sam uzet Redmi 4x
Zanima me što se tiče kupnje, jel bolje u neutrinu dat 200kn više za mobitel pa imat 2 godine garanciju ili uzet recimo s Geekmaxija koji ima godinu garancije, pa servisirat ukoliko ce bit potrebno za dodatan keš u neutrinu (pročitao sam da ne moram nužno kod njih kupit da mogu tamo servisirat).

0 0 hvala 0
16 godina
1100 kn ti je preko goldwaya,zlatna boja,3-32 verzija.
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
1100 kn ti je preko goldwaya,zlatna boja,3-32 verzija.

Okruglo je 1000 kn na Goldwayu taj, Global verzija (157,99$), ja sam ga isto gledao no na kraju ipak jučer uzeo Note 4X Global za 1050 kn s njemačkog Geekbuyinga, ipak je SD625. 

@lovrom23

Što se tiče pitanja gore o isplativosti dati 250 kn više za HR garanciju, to moraš sam odlučiti jel TEBI to previše, nitko ti ne može to racionalno odgovoriti...

7 godina
neaktivan

Koji od ovih mobitela mi preporučate:

Oukitel k5000

Oukitel k3

Leagoo t5

Uhans mix 2

Cubot  x18

Znači 1200kn je neka gornja granica sa svim davanjima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zdravpe kaže...

Koji od ovih mobitela mi preporučate:

Oukitel k5000

Oukitel k3

Leagoo t5 >>>>>>leagoo t5c

Uhans mix 2

Cubot  x18

Znači 1200kn je neka gornja granica sa svim davanjima.

ooj, od tih svih uopce mi se ne da ni gledat nijedan jer su svi za 1200kn losi.

ima jedan ali, leagoo ce predstaviti model t5c koji ce biti stedljiviji i imat ce jace performanse od svih tih modela.

http://www.smartphonehrvatska.com/2017/11/24/zasto-je-leagoo-odabrao-spreadtrum-sc9853i-soc/

http://www.leagoo.com/leagoo-t5c-global-reservation/

ja bi ti preporucio da malo pricekas i piknes to :)

10 godina
1950Killer kaže...

koji i zašto?

Huawei P9 lite ima iritantno sporu kameru, ostalo nije loše. Nema šta nisam probao...

11 godina
neaktivan
frulex kaže...

@lovrom23

Što se tiče pitanja gore o isplativosti dati 250 kn više za HR garanciju, to moraš sam odlučiti jel TEBI to previše, nitko ti ne može to racionalno odgovoriti...

Ma zanima me zašto vi recimo ne date 200 kn vise za 2 godine hr garancije...
Mislim jeste uvjereni da vam neće trebat il ne brinete oko garancije za jeftin mob ili vjerujete u ovu europsku da je dovoljna?

14 godina
neaktivan

Ja ne dam jer od 1999. otkad ih koristim niti jedan mobitel mi se nije pokvario (i taj prvi iz '99 još radi ). S druge strane, ženinih bar 3-4 od cca 8 su završili u servisu, ili našem ili kineskom pa sam tu oprezniji, ali svejedno ne dam... 

10 godina
neaktivan
frulex kaže...

Ja ne dam jer od 1999. otkad ih koristim niti jedan mobitel mi se nije pokvario (i taj prvi iz '99 još radi ). S druge strane, ženinih bar 3-4 od cca 8 su završili u servisu, ili našem ili kineskom pa sam tu oprezniji, ali svejedno ne dam... 

onda je problem u zeni...

10 godina
neaktivan

Da li netko može reči, tko je dobio mobitel sa GeekMaxi, DE skladište, da li je mobitel završio na carini ili je stigao direktno?

Na njihovim stranicama baš nije sve jasno

Molim vas za odgovor...

0 0 hvala 1
17 godina

Ja ocekujem ovih dana ali u njemacku, ovisi jesi narucio sa de stock ili china stock

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Naručio sam iz njemačke, ali tu postoji jedan problem koji sam uočio kad je već bilo kasno, već sam bio naručio i platio mobitel, ali još mi nije poslan.

Ne bih želio prije vremena nekog optuživati za "muljanje" ali neka za sada bude kao mogućnost

Piše ovako:

Customs & Tax

Geekmaxi ships products from DE and China warehouses to EU countries. 

DE warehouse 
All of the items and packages shipped from DE warehouse to EU countries can enjoy tax free, which means the price listed on our website  of the DE products cover all cost. Customers in all EU can enjoy fast shipment in 24 hours in general with on-time delivery service. 

CN/HK warehouse 
When customers choose the products in CN/HK(Mainland of China and HongKong China) ,the order amount on our website is not including taxes, VAT or other fees of importing goods from China. Kindly remind you that all import taxes / duties are your responsibility. We apologize that Geekmaxi.com will not accept any responsibility for the mentioned customs costs.

I kad kupujete, cijelo vrijeme piše Tax (incl). Međutim, kad su mi izradili PDF račun (nije sad važno što ne služi svrsi) piše Tax (excl.)

Pa sam na osnovu toga tražio boli kakvu naznaku "muljaže" i našao ovo:

Geekmaxi ships all products on the website to the below 29 EU countries.   

Countries we ship to

Austria, Belgium, Cyprus, Croatia,Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland,
Italy, Latvia, Lithuania, Luxemburg, Malta ,Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom

Ilands we don't ship to

Spain ilands: Canary Islands, Ceuta and Melilla iland
Portugal ilands: all Islands

Shipping methods we offer

The shipping time mentioned is estimated and it may be influenced by holidays , custom policies, political things and other factors.Customers will get shipping information emails from our system after the shipment, including shipping date , tracking numbers and the tracking site.

Note: The shipping times are a general guide and do not apply to some remote areas.

DE warehouse

- Free shipping by UPS for orders from €39,99 or more  (only for Germany, Czech, Slovakia, UK)
- Tax free for all EU countries (exclude the Croatia)

CN warehouses (HK & SZ)
- Free standard shipping for packages under 2Kg
- Prices excluding VAT

Pa vjerujem da će nam pravu informaciju dati onaj tko je već dobio naručeni mobitel. Što nas očekuje...

17 godina

Neznam sta im ovaj slucaj exclude croatia znaci jer mi smo isto u eu, taka da ne vidim nikakav smisao, jesi im poslao email da vidis o cemu se radi. Mislim da je jos netko sa foruma narucio u hrv tak da ces tek onda znati ali po meni nebi trebalo biti nikakvih dodatnih troskova jer je eu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dz_cak kaže...

Da li netko može reči, tko je dobio mobitel sa GeekMaxi, DE skladište, da li je mobitel završio na carini ili je stigao direktno?

Na njihovim stranicama baš nije sve jasno

Molim vas za odgovor...

Ja sam se raspitao, dvojica naručila, stigli su mobiteli direktno i dosta brzo.
Shipping 4€ i to je to.

10 godina
neaktivan

Odlično, hvala,

Ako bude drugačije, javiti ću

14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Neznam sta im ovaj slucaj exclude croatia znaci jer mi smo isto u eu, taka da ne vidim nikakav smisao, jesi im poslao email da vidis o cemu se radi. Mislim da je jos netko sa foruma narucio u hrv tak da ces tek onda znati ali po meni nebi trebalo biti nikakvih dodatnih troskova jer je eu 

Dobro da piše da šalju u 29 EU zemalja od postojećih 28  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice