"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.963
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
floki26 kaže...
Tesko cu ikad razumjeti tu ljudsku "ocaranost" paypalom ali ako je tako onda ti je grossoshop najbolji izbor.

Mali dodatak,i u Top One se moze placati paypalom ako radite offline narudzbe

Novac mi sjeda direktno na paypal od posla online koji radim pa mi je lakše platit nego da vučem na karticu pa plaćam s nje.

Offline narudžba? Može pojašnjenje?

17 godina
neaktivan
floki26 kaže...
Tesko cu ikad razumjeti tu ljudsku "ocaranost" paypalom ali ako je tako onda ti je grossoshop najbolji izbor.

Ako ništa drugo Paypal mi refundira do 220 kn poštarine za vraćanje stvari koje mi dodju DOA,pokvarene ili mi se ne svidjaju.

13 godina
neaktivan
NNS- kaže...
floki26 kaže...

Novac mi sjeda direktno na paypal od posla online koji radim pa mi je lakše platit nego da vučem na karticu pa plaćam s nje.

Offline narudžba? Može pojašnjenje?

Pretpostavio sam da je tako nesto i u tom slucaju je potpuno razumljivo.

Offline narudzba je narudzba koju vrsis van aliexpressa,gdje su cijene povoljnije zbog provizije koju sam aliexpress uzima.Upravo to sam radio kada sam imao vece narudzbe te su cijene bile osjetno povoljnije (oko 15-20 usd po telefonu)

Imas mogucnost dva nacina placanja.Kao gift (klasicno prebacivanje sredstava) i onaj drugi for goods gdje sam paypal uzima neku proviziju jer u tom slucaju te stiti.Ako posaljes kao gift,nemas zastitu.Medutim ja osobno nisam imao nikakve brige oko toga te sam im uplatio oko 3000 usd kao gift.

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
neaktivan
sus kaže...
floki26 kaže...

Ako ništa drugo Paypal mi refundira do 220 kn poštarine za vraćanje stvari koje mi dodju DOA,pokvarene ili mi se ne svidjaju.

Paypal se pobrine da ti se refundira a refundira ti prodavac.

Isto kao sto ce ti refundirati prodavac na aliexpressu ukoliko se znas postaviti i znas svoja prava...i to bez podizanja bilo kakvog case-a.

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
13 godina
izzy705 kaže...
Zavisi sta ti je bitno. Ekran je kod umija bolji, a i noviji je pa su mu i performanse malko bolje. Medjutim baterija je bolja i rukovanje je lakse kod doogee. Moj izbor na tvom mjestu bi bio umi.

Tnx na odgovoru i pomoci pri odluci. Mobitel zamjenjen i poslije ovih par sati "cackanja" po njemu Umi je ok mobitel s obzirom da nisam zahtjevan korisnik. Najvaznije mi je sto na njemu za razliku od Doogee-a 3G mreza normalno funkcionira i za internet i za pozive, ekran je 5,5 ali uopce nije kompliciran za drzanje jednom rukom,djeluje cool, brz je  ekran mu je puno bolji od Doogee-a,tako da prvi dojmovi su ok

9 godina
neaktivan

Nema na čemu i drago mi je da sam pomogao. 

10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Sad se mislim dal da uzmem Xiaomi Redmi Pro ili Mi5. 

Cekam recenzije side by side.  Zanima me kakva je kamera u oba mobitela.  Imam xrn2 pa vjerujem da mozda pozalim ako se prebacima na 5.1 incha mob.  Iako oba mobitela imaju dobar ekran. 

Oce li Xiaomi Redmi Pro  doc u snapdragon verziji i oce li bit velika razlika izmedu te dvije verzije?  Trenutno koristim xrn2 sa mtk procesorom pa mi me smeta nista.... 

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ako si zadovoljan mediatekom starije generacije mislim da ti bilo koji od gore navedenih moze biti samo upgrade.. daj pricekaj redmi pro da cujemo kakav je

(G)jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 18:39 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Cekam recenzije side by side.  Zanima me kakva je kamera u oba mobitela.  Imam xrn2 pa vjerujem da mozda pozalim ako se prebacima na 5.1 incha mob.  Iako oba mobitela imaju dobar ekran. 

Oce li Xiaomi Redmi Pro  doc u snapdragon verziji i oce li bit velika razlika izmedu te dvije verzije?  Trenutno koristim xrn2 sa mtk procesorom pa mi me smeta nista.... 

Trebala bi 99% doci Snapdragon verzija(valjda SD652?) jer Xiaomi ne smije prodavat MTK uredaje u Indiji tj njihovom drugom najvecem trzistu

9 godina
neaktivan
http://www.racunalo.com/gearbest-iz-eu-skladista-salje-u-hrvatsku/. Mada i nemaju nesto zanimljivih uredjaja, ali valjda ce u buducnosti(skorijoj) biti.

1 0 hvala 0
16 godina
izzy705 kaže...
http://www.racunalo.com/gearbest-iz-eu-skladista-salje-u-hrvatsku/. Mada i nemaju nesto zanimljivih uredjaja, ali valjda ce u buducnosti(skorijoj) biti.

Super vijest, ali presmiješni su šta se tiče poštarine. Kod nekih relativno jeftinih stvari više se isplati riskirati carinu.
npr. poštarina za SD karticu 14.21$...

13 godina
neaktivan

moze mala pomoc... dosla mi punica sa Zopom ZP700, nesto joj se brutalno inficiralo, skida mobitel aplikacije, instalira. ESET32, malwarebytes su nasli stvari koje ne mogu izbrisati.kada rucno obrises, sama se opet instalira.factory reset ne pomaze. ne mogu ući u recovery, jednostavno nema.probao sam naci neke flash toolove, ali ne ide. moze li mi itko pomoc? kako ući u recovery? najradije bih instalirao TWRP. 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pa mislim da se do odredene cijene ne mora placat carina(negdje oko 200kn). A ovo ce odgovarat kada dodju(ako dodju) neki novi high end mobiteli isl. Gearbest je po meni najsigurniji webshop po pitanju ispravnosti artikla.
16 godina

Pozdrav ekipa, planiram uzeti one+3. Ima netko taj mobitel da mi kaže kakav je. I di ga je najbolje uzeti da ne plaćam porez. A ako netko zna kako funkcionira ona opcija na aliexpresu za neplaćanje davanja. Našao sam to što se kupi ali mi nije jasna baš ta procedura. Šta se to kupi skupa sa mobitelom ili?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
acarnoje kaže...

Pozdrav ekipa, planiram uzeti one+3. Ima netko taj mobitel da mi kaže kakav je. I di ga je najbolje uzeti da ne plaćam porez. A ako netko zna kako funkcionira ona opcija na aliexpresu za neplaćanje davanja. Našao sam to što se kupi ali mi nije jasna baš ta procedura. Šta se to kupi skupa sa mobitelom ili?

Mob nemam osobno ali frend koji ga ima kaže da mu je za sad odličan. 
Po meni, najbolja opcija ti ga je uzeti sa Aliexpressa. Seller ti je Shenzen Top-One Trading Co.
Samo obavezno moraš odabrati DHL dostavu koju platiš 27$ više ali ti brže dože i što je najvažnije, ne plačaš nikakve druge troškove.
Provjereno sigurno. 

15 godina
Yotaphone 2 na efoxu 120€. Što mislite?
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kupi ga direktno sa njihove one plus. net stranice 399€ dolazi iz poljske preko dhl i u roku 10ak dana je tvoj. Nema poreza naravno.
Provjereno!
12 godina
leo006 kaže...
Kupi ga direktno sa njihove one plus. net stranice 399€ dolazi iz poljske preko dhl i u roku 10ak dana je tvoj. Nema poreza naravno.
Provjereno!

Out of stock...

17 godina
underdog kaže...
Yotaphone 2 na efoxu 120€. Što mislite?

Koliko vidim, 130. Ako te loži drugi ekran, onda ok, u suprotnom, nije neki posao. Imaš quad core Krait 400, 2GB RAM, a, ako se ne varam, poslednji update je Android 5.0. Osim toga, 32GB storage bez card slota, single-SIM.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
13 godina
Darkensync kaže...
Nikola_Cro kaže...

Trebala bi 99% doci Snapdragon verzija(valjda SD652?) jer Xiaomi ne smije prodavat MTK uredaje u Indiji tj njihovom drugom najvecem trzistu

Imaš neki provjereni izvor za tu informaciju da ne smiju prodavati MTK u Indiji? Prvi put čujem za tako nešto.

14 godina

Je, istina je da Mediatek ima problem s patentima u Indiji.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Uspio sam naći nešto ovdje, naravno ništa službeno:

http://en.miui.com/thread-161082-1-1.html

Ako sam dobro skužio, navodno je Ericsson u igri i Xiaomi bi na indijskom tržištu morao njima platiti neke licence za patente u MTK procesorima.

Komplicirane igre :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zapravo ako pratis bilo kojeg reviewera iz indije i rec ce ti da ne smi snapdragon radi  nekih legalnih razloga.... 

9 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Namjeravam kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro pa me zanima s kojeg webshopa mi ga je najbolje kupiti. Mislio sam ga kupiti preko Honorbuy. Da li netko ima iskustva?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanantic12 kaže...

Pozdrav svima. Namjeravam kupiti Xiaomi Redmi Note 3 Pro pa me zanima s kojeg webshopa mi ga je najbolje kupiti. Mislio sam ga kupiti preko Honorbuy. Da li netko ima iskustva?

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB/342812_32609675920.html

Izaberes DHL shipping i za 10ak dana je kod tebe bez dodatnih davanja

16 godina

Pozdrav, jedno brzo pitanjce..

Naručeno sa AliExpressa dva telefona, jedan u vrijednosti 149, a drugi 138 dolara, ubiti isti su, samo razlika u boji. Danas mi je došao notif. da je tracking promijenjen, te na ovom skupljem stoji held by customs, a na drugom hrzag transit centre..

Dojmovi?

No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Jel sa top one shopa ?
16 godina

Store name:Xiaomi Authorized store

No me interesa nada!
13 godina
neaktivan
To znaci da ti je prvi zavrsio na carini a vrlo vjerovatno isto ceka i drugoga

0 0 hvala 0
9 godina
Možda bude sreće pa ovaj drugi prođe bez carine 😃 tj PDV-a.
Nego reci kad si uplatio tj. koliko si čekao da dođe ?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice