"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.509.916
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Sorry,sad tek vidim da sam nesto pobrkao.Mislio sam da je link sa top one-a.Oni su ga imali u ponudi i kada izaberes DHL dolazi ti bez ikakvih davanja.
Jos jednom isprika....za ovog prodavaca neznam kako funkcionira
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
13 godina
Pozz....što mislite o Umi Rome X mobitelu.....ima li ga netko

0 0 hvala 0
12 godina

Znaci da ako kazu "Yes,we guarantee there is no any Custom Duty & VAT for the EU by DHL", onda nema carinjenja, pdv-a i ostalih placanja... Samo platim DHL dostavu i gotovo? I ako bude, mogu refoundat jer garantiraju? :D

I da li uzmem sealed box ili neka flashaju.. Cim mi odgovorite naručujem mob :D

Hvala svima na pomoci. :)

Nema labavo...xDD
17 godina

Da, tako ide bez pdv-a.

A ako želiš hr jezik vrlo vjerojatno ćeš ionako sam morati stavljati xiaomi eu rom koji je po meni najbolji

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

VERNEE Apollo Lite

2 dana je kod mene;pošto ja laik za mobitele.Moji utisci:Pakiranje bih rekao skromno.Prvi pogled na mobitel,držanje,kvaliteta izrade,materijala je vrhunska.Samo osnovne aplikacije.Skinuo sam prvi OTA update-s njim izgubio 4K ali sredio Fast Charging 3.0 .Jučer sam nešto isprobavao na potpuno ugašenom mobitelu od 6 posto do 100 posto nekih 40 minuta.S tim da se normalno jako grije.Kamera jako dobra na svijetlu,nočna malo lošija(za one neprezahtjevne)Ima Gorilla glass 3 i sve navedeno.Brzina samog mobitela fantastična,isto tako spajanje na Wifi.Kupio sam srebrnu verziju,izgleda premium,tako je i napravljen.Ima više sitnica za one zahtjevnije koje ce se ispraviti sa updateovima.Na antutu korišten cjeli dan mi je pokazao 85000.Vjerujem kad se optimizira da ce doči na prezentiranih 95000.Igrao sam NFS bez imalo muke.Znači moj zaključak:vjerovatno najbolji mob u tom cjenovnom rangu,vrhunski izgled,materijali,izrada,Gorilla glass,Pump express 3.0,povezivost,suradnja sa Vernee-om,LED notifikacija,otključavanje prstom-oko 0.2 sec i precizan(mada je to nepotrebno).Loše:kamera je vrlo dobra ali ne i premium,toplina odnosno pregrijavanje više od očekivanog(ništa tako strašno)za sada slabija podrška i najslabija točka je baterija koja je stvarno 3180 mAh ali relativno brzo se prazni(po meni 1 dan NORMALNOG korištenja).Sve bugove imate na Vernee-ovom forumu tako da ce se sve ove stvari vremenom srediti.

Jako zadovoljni korisnik Apolla!

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Oprostite,druge slike su vece od 5 mb.

Isto tako na 2 posta za redom,ne snalazim se baš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 12:33 (ninozg27).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
9 godina
neaktivan

Pozz, nisam baš u toku sa ovim kinezima pa sam naišao na ovaj forum, stoga bih za svaki info bio zahvalan :)

Naime kupujem novi mob i nekako mi je za oko zapeo Xiaomi Redmi Pro 3..sad htio bih cuti vase misljenje o tom mobitelu, ima li mozda boljeg i isplativijeg za taj cjenovni rang? Isto tako me zanima sto je sa ovim kineskim aplikacijama? Msm nije neki problem al me onako bode u oko.. I citao sam nesto sitno i skuzio da bih ja sam trebao nesto stavljati eu xiaomi rom da bih imao hrv jezik, msm nisam u tome pa me zanima jel to jednostavno i sigurno?  I da, otkud bi bilo isplativije kupiti, iz hr webshopa pa dobiti garanciju ili direktno preko npr. honorbuya ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ako ćeš uzeti redmi note 3 pro onda ti je najjeftinije sa top one, stim da ti shiping bude dhl i dolazi bez carine. Ono što bih ti ja još preporučio je Leeco le 2 ili 16gb verziju koja je jeftinija ili 32 gb verziju za iste pare. Stim da pri kupovini izabereš SF express ka shiping i dolazi bez carine. I također imaš kupon od telekineze ba bude malo jeftinije.

10 godina
neaktivan

Pozz, dakle uzeo sam starome redmi 3s sa aliexpressa top one (preporuka velika)
Stigao u roku 10 dana, nikakvih dodatnih plaćanja. DHL je prepustio našoj pošti u Zg-u da dostavi na vrata. Dostavljač ostavio mob didu, ništa osobna ništa potpis ništa tko šta di kako. prejebeno.
S druge strane mobitel je fenomenalan. brz ovo ono  blasra, to sveznate. najviše me se dojmio figerprint reader, otključava mob u roku momentalno, baterija starome koji je nonstop na mobitelu, nakon dana korištenja 65% sa 4:20(hehe) min screen on vremena. (koristi dual sim)
Za miui nemam neki komentar, stavio sam mu odmah launcher koji je imao na starom mobu tako da je sve isto. 
Jedini minus je što još nema hrv jezik global rom. ali izašao je pravi global rom i budu jezici soon enough. 

Mislim se uzet sebi isto 3s ili mi4c.. samo me jebe što mi4c ima samo 16gb i bez sd kartice. a onaj veći model je 60% skuplji 
Ps. za best buy: kimovil.com - svaka čast onome tko je odgovoran za tu stranicu

Ps2. Xiaomi punjač me oduševljava još više od mobitela. valjda su mi ovi prijašnji od 2A bili svi fejk jer je ovaj jebeni šou. puni brzinom svjetlosti

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 13:46 (Legnum7).
9 godina
Deset dana mi zvuči malo sporo.
9 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
Pozz....što mislite o Umi Rome X mobitelu.....ima li ga netko

Pa i sam si svjestan da taj telefon nije čemu. Zavisi za šta ga planiraš koristiti. Bolje možda da sakupiš još love i uzmeš redmi note 2 ili letv le 1. Odakle si misli naručiti? 

12 godina

Evo vam bend test i ostali testovi Redmia 3 pro..  Mobitel se cini izdržljiviji nego sto mislimo

Nema labavo...xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 14:48 (NeroX).
10 godina
neaktivan
Izzy i drugi,pomoc za letv le2,ovako bude kad ukljucim data conection,moram palit-gasit 4-5 puta da mi ukljuci net :-(

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji ti je trenutno rom na telefonu. I koristis li dvije kartice. Takodjer ako moze screen shot postavki mobilne mreze( dual sim and mobile networks).
10 godina
neaktivan
Evo ....

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jednu karticu koristim.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vidim i dalje si na onom starom romu. Ako imas mogucnost ti ili taj decko da stavite onaj rom sto sam ti poslao.
10 godina
neaktivan
Budem,,,hvala ti

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Molim savjet koji xiaomi  izabrati RMN 3 ili pro ili note, best buy???? I s koje stranice, kakva dostava? Prilično mi je hitno! Ne bih rado porez plaćala..... Unaprijed hvala!!!!

0 0 hvala 0
16 godina

Z sad redmi note 3 pro-s

Odaberes DHL shipping i dolazi bez carine. 180 +26 dolara sa dostavom

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

https://oneplus.net/de/3

Miki_16  ovdje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 21:51 (brzi1).
16 godina
bill_jobs kaže...
floki26 kaže...

Je li zbilja moguce da ti meni sada ides objasnjavati nekakav "ovlasteni servis" sa onime sta ja radim,a pritom nemas pojma cime se uopce bavim!?

Baviš se preprodavanjem kineza i razno raznim fušarenjem, i de me poštedi daljnje polemike i nadobudnih postova po forumu.

Veze ti nemaš o ovlaštenim servisima i kako se gdje radi te zašto je to tako.

Otvori svoju trgovinu ili servis za nešto pa se onda javi, pričanje tipa koji nešto preprodaje me ne zanima.

Cek malo jel ti to solis nekome pamet o servisima?? nisi li ti u temi o Extreme digital meni kenjao o tome da ljudi koji tamo kupuju znaju sto ocekivati sa servisom koji rjesava garancije u roku od 2.. DVA .. mjeseca? A kupnja kineza nije poznata stvar? ljudi neznaju nakon xxx stranica sto ih ceka u slucaju ostvarivanja garancije??

ajde molim te nemoj...

Oces sad srat svakih par postova da je bolje uzet ovdje nego kod kineza?? ili da je bolje uzet kod extreme digitala??

(G)jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan
izzy705 kaže...
Vidim i dalje si na onom starom romu. Ako imas mogucnost ti ili taj decko da stavite onaj rom sto sam ti poslao.

Šibni i meni taj rom,ako je moguće

Thanks

13 godina
Ne narucujem niti kupujemo, nego smo dobili ponudu da mjenjamo Doogee Hitman star osam mj.,za Umi Rome X koji je star samo mjesec dana. Pa me zanima misljenje.
9 godina
neaktivan
Zavisi sta ti je bitno. Ekran je kod umija bolji, a i noviji je pa su mu i performanse malko bolje. Medjutim baterija je bolja i rukovanje je lakse kod doogee. Moj izbor na tvom mjestu bi bio umi.
9 godina
neaktivan
@mightyboss zasto ne flashas onaj zip sta su ti na Telekinezi preporucili pa da ti se rom updejta preko OTA? BB72 je to odradija vrhunski..

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

Planiram si kupit Xiaomi Mi5. Koliko sam shvatio u ovoj temi preporučate Grossoshop ili Honorbuy. Top one mi ne igra jer planiram platiti s paypalom.

Jel ima tko iskustva s navedenim mobitelom?

I da, ako netko ima kakav voucher ili kupon bio bi jako zahvalan.

Hvala! 

13 godina
neaktivan
Tesko cu ikad razumjeti tu ljudsku "ocaranost" paypalom ali ako je tako onda ti je grossoshop najbolji izbor.

Mali dodatak,i u Top One se moze placati paypalom ako radite offline narudzbe
9 godina
neaktivan

Mali update glede HomTom HT 3 modela.

Baterija i dalje dobra, samo sam primjetio da se ne troši proporcionalno, nego recimo sa 100% na 90% dođe za 15 min on screen, pa tako stoji jedno 2h on screen upotrebe. I prikazuje mi da mi mobitel troši preko 60% baterije u mirovanju, a sa 6h on screen zauzima kao tek 20% potrošnje, to nije moguće.

Sve ostalo je dobro, drži oko 1 i pol- 2 dana sa oko 6h on screen upotrebe, kako kada, vrlo dobro reagira na streaming, recimo max tv  mi slabo troši bateriju.

Kamera mi djeluje po bojama u stilu iPhona 4s, tu je negdje po kvaliteti, meni dosta.

Skinuo sam foliju s ekrana jer zbog nje nekada nije registrirao dodir, sad je sve tip- top.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.8.2016 14:18 (AnđeoGabrijel21).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice