"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.510.690
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
omomomomoomm kaže...
mrsmith kaže...

Topla preporuka za Meizu M2 (standardni, ne Note)! Nakon što sam razbio iPhone 5 pred par dana, uzeo sam Meizu M2 (sivi) s Honorbuy-a (EU Warehouse) za 149$ i stvarno je mob zakon - taman ću se družiti s njime 2-3 mjeseca dok mi ne stigne iPhone6S

Kak dugo si cekao taj telefon?

moze preporuka za 1000kn ni kune vise sa pdvom. Nemam nikakve posebne zahtjeve tj ne ja nego osoba za koju pitam. Bilo bi dobro da cim prije dode jer je osoba srsila mobitel i trenutno ga nema. Narucio bi ga vec danas

Narucio na honorbuy (obavezno EU warehouse) u srijedu, u petak mi je bio kuci s DHL-om :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

mrsmith kaže...

Narucio na honorbuy (obavezno EU warehouse) u srijedu, u petak mi je bio kuci s DHL-om :)

Molio bi mrsmith-a da da info dali i koja još davanja ima za taj mob kojem je cijena na toj stranici

trenutno $ 139.99

ps. Prilićno mi je bitno i hitno. Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
felicija kaže...

mrsmith kaže...

Molio bi mrsmith-a da da info dali i koja još davanja ima za taj mob kojem je cijena na toj stranici

trenutno $ 139.99

ps. Prilićno mi je bitno i hitno. Hvala!

Ima, DHL za isporuku unutar 2-3 radna dana je 30$. Meni je ispalo 169$ total. Osim toga ništa, nema poštarine dodatne, nema dodatnih davanja - šalje se iz EU.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 12:49 (mrsmith).
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

moze preporuka za 1000kn ni kune vise sa pdvom. Nemam nikakve posebne zahtjeve tj ne ja nego osoba za koju pitam. Bilo bi dobro da cim prije dode jer je osoba srsila mobitel i trenutno ga nema. Narucio bi ga vec danas

edit na honorbuy mogu kupovat istom karticom kao na ebayu?

E, sad hebiga ni kune više - najbolje ti je onda uzet Meizu M2 s Aliexpressa DHL-om za ukupno 1.030 kn, ali ti je to izvan budžeta onda :) Dođe ti za 5-7 radnih dana cca...

16 godina

Jeste vidjeli da dolazi novi Meizu M2 Note? Što mislite, isplati li se čekati to i kada uopće možemo očekivati da će biti dostupan za narudžbu? Koliko je uopće potreban novi procesor ako bi se uređaj koristio samo za fejs, instagram, slikanje i ostale svakodnevne stvari (bez igara)? Jel zna netko kakva su u usporedbi ta dva procesora što se tiče potrošnje baterije?

EDIT: Pronašao sam ovaj za ~1200kn, ako mi šalju za RH hoću li dobiti internacionalnu verziju ili moram posebno selleru slati poruku?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 16:58 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
frulex kaže...

Ako uzme s Pande, mora uzeti obavezno još za nekih 22$ i DPD dostavu što osim što poskupljuje cijelu stvar, DPD je tako spor da nema šanse da mu ispod 3 tjedna stigne... Ako želi do kraja mjeseca, neka uzme s Aliexpressa...

Ja sam dva puta narucivao s pande, nisam platio dpd a stiglo mi je za 20-tak dana.

www.phonespal.com/xiaomi-mi-4c-to-feature-infrared-port/ http://www.phonespal.com/xiaomi-redmi-note-4g-review/ http://www.phonespal.com/cubot-x9-review/ http://www.phonespal.com/doogee-dg580-review/
16 godina
odjavljen

Jel itko od vas rootao kakav Lenovo? Ako je, javite se na PP.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@anelko

Da, ako ne uzimaš opciju povrata PDV-a. Ako odabreš Tax Refund opciju, Panda uvjetuje DPD. Možda je malo pretjerano 3 tjedna, ali meni je DPD-om paket od Francuske do Zagreba putovao 10 dana...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 19:39 (frulex).
14 godina
neaktivan

platio mob 9.10. još ga nisu poslali,sa lightinthebox, se trebam zabrinut?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
slevin kaže...

platio mob 9.10. još ga nisu poslali,sa lightinthebox, se trebam zabrinut?

Ne . Pogledaj koliko ti pise dana proces obrade poslije placanja, pa tek onda ide slanje paketa.Meni su uredno do sad poslali 3 paketa bez ikakvih komplikacija .

Koji si mob uzeo ako nije tajna :D

14 godina
neaktivan

2-5 dana,al sam mislio da će biti brži,doogee x5,mada ne znam dal ću izdržat dok ne dođe :D

15 godina
neaktivan
Pozdrav, imam redmi note 2. Ali gledam za prijatelja isto da uzme
http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-4G-TD-FDD-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa/32465936354.html
S ovog linka je taj td verzija 149$ s dhlom bez carine ako sam skuzio i sta ljudi pišu da radi 3g na njemu?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
slevin kaže...

2-5 dana,al sam mislio da će biti brži,doogee x5,mada ne znam dal ću izdržat dok ne dođe :D

A nadaj se za jedno 20 dana pismu sa carine i dodaj jos na to koji dan ;)

10 godina
neaktivan

Ukoliko je neko zainteresovan za kupovinu, pricekajte par dana i iskoristite ove akcije.. Nadam se da ce nekom pomoci. 

Umi eMAX mini (2GB RAM + 16GB ROM, Qualcomm Snapdragon 615, 5.0inch FHD, 4G LTE, 3050mAh) - $74,99

FAIR (1GB RAM + 8GB ROM, Qoad Core, 5.0inch HD, Lollipop 5.1.1.) - $54,99

Umi Hammer S (2GB RAM + 16GB ROM, 5,5inch DH, 3200mAh, USB tip C) - $69,99

Umi Iron (5,5inch, 3GB RAM + 16GB ROM, 3350mAh) - $89.99

http://www.coolicool.com/Promotions/umi.html 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 0:42 (BalkanDroid).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ovaj Umi emax mini izgleda super. A sta je dobra ta marka mobitela? Znam za meizu, oppo, xiaomi, zte..ali valja li ovo. Ne netko kupio koji umi mobitel?
15 godina
neaktivan
Ovaj Umi emax mini izgleda super. A sta je dobra ta marka mobitela? Znam za meizu, oppo, xiaomi, zte..ali valja li ovo. Ne netko kupio koji umi mobitel?
14 godina
neaktivan
Ja sam starom kupio Umi X1 prije 2 godine i par mjeseci, još uvijek radi kao prvog dana, jedino što je trebalo napraviti je staviti novi ROM, sa 4.1 na 4.1.2 :-) da bi GPS bez greške radio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mislio sam kupit xiaomi power bank ali sad cu pricekat ovo - www.racunalo.com/elephone-ima-eksternu-bateriju-10000-mah-za-samo-5/
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo vam kupon kod ''CICHT6'' za HOMTOM HT6 sa 7 dolara popusta.. Ako bude istina sa baterijom da je takva, onda se stvarno isplati itekako, ja razmislam o kupovini istog. Dobra baterija, RAM, ROM, i ono sto je meni bitno ima slot i za obicnu sim karticu. Link za kupovinu je:http://www.coolicool.com/dooge...d-51-4g-lte-smartphone-g-41442

0 0 hvala 0
13 godina
ToNi185 kaže...

Ima na forumu i recenzija za vecu verziju, Umi eMax. Tri mjeseca od kupovine, niti jedan jedini problem.

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
14 godina
ToNi185 kaže...
Pozdrav, imam redmi note 2. Ali gledam za prijatelja isto da uzme
http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-4G-TD-FDD-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa/32465936354.html
S ovog linka je taj td verzija 149$ s dhlom bez carine ako sam skuzio i sta ljudi pišu da radi 3g na njemu?

149$ je sa standardnim poklonom ali moras uracunati i dhl koji je 21$ znaci da je 170$ sve skupa....inace trenutno nemoguce je naci meizu note sa int verzijom a da dodje preko dhl-a izgleda da je ovaj mob postao bas trazena roba

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 14:50 (kaw_liga).
14 godina
neaktivan
flonkica kaže...
slevin kaže...

ako sad otkažem narudzbu,vrate mi pare,ili? još nisu poslali,a plaćeno je prije 5 dana,ne znam kaj tak dugo čekaju. 

15 godina

Šta kažete za kupnju TCL 3S M3G?....ima neko iskustva sa navedenim telefonom ili je naručivao?

Za sada sam najeftinije našao na GearBest-u za 152$..ako ima kamo jeftinije?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_203567.html

0 0 hvala 0
16 godina

Pokušavam naći Meizu M2 note international version da mi šalju putem DHL-a iz EU skladišta ali nemam sreće, samo kineske verzije. Postoji li uopće druga razlika osim toga da se s nadogradnjom softvera izgube jezici? I ako netko zna odakle ga je najpovoljnije naručiti bio bih mu zahvalan.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pa uzmi kinesku verziju, razlike skoro da i nema osim tog hrvatskog jezika - ja sam prije 3 mjeseca sestri uzeo isto kinesku i nisam ažurirao tako da radi i sad normalno s hrvatskim jezikom. A uostalom, koliko znam, možeš skinuti s njihovih stranica "I" verziju i u 3 minute ažurirati...

10 godina
neaktivan

Imas ovdje jeftinije. Ako budes zainteresovan/a moze se naci i neki kupon pa da bude jeftinije jos 5-10dolara..

10 godina
neaktivan
Frank0 kaže...

Šta kažete za kupnju TCL 3S M3G?....ima neko iskustva sa navedenim telefonom ili je naručivao?

Za sada sam najeftinije našao na GearBest-u za 152$..ako ima kamo jeftinije?

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_203567.html

Imas ovdje jeftinije. Ako budes zainteresovan/a moze se naci i neki kupon pa da bude jeftinije jos 5-10dolara..

10 godina
neaktivan
slevin kaže...
flonkica kaže...
slevin kaže...

ako sad otkažem narudzbu,vrate mi pare,ili? još nisu poslali,a plaćeno je prije 5 dana,ne znam kaj tak dugo čekaju. 

Mozda ga nisu imali na stanju , svasta tu moze biti

10 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Evo gledam nov Mi4i(32gb) 275$ na honorbuyu, razmisljam da onda idem po to, ipak je bolji od svih ovih drugih, a 32 gige su mi dovoljne da mi memorijska ne treba, 16 bi mi ipak s obzirom na glazbu koju volim imat na mobu, pa slike, videi s vremenom ipak nekako bilo na knap bez SD kartice...

EDIT: Evo nabasao sam sad na ZTE Nubia z9 mini, znam da se spominje da je i to dobar brand, on mi se na prvu čini upravo kao i vecina ostalih dual sim, 2gb RAM, 16gb ROM, ali ima slot za memorijsku, 5.0'' ekran, jel ga ima netko, sto mislite o ovom mobitelu, razmisljam, mozda ga polovnog uzeti, jer nov ipak dosta prelazi budzet od 2 tisuce kuna, bar mi se cini, jer ne znam tocno kako funkcioniraju strane trgovine, znam da je pisano ovdje, ali ja sam uvijek uzimao kod nas mobitele

Nubia Z9 mini je po specifikacijama vrlo slicna Xiaomi Mi4i, dok je Mi4c bolji zbog novog procesora i jos par sitnica...Nubia je isto ozbiljna linija telefona kod ZTE-a, ne mozes pogrijesiti.

Inace sam stvarno zadovoljan sa mojim Mi4i, Vratio sam se u Xiaomi jato nakon Mi2s koji i danas nakon 2.5 god radi odlicno!

10 godina
neaktivan

Cini mi se da je taj model od TCL-a imao nekih problema, bar u prvim serijam, provjeri malo...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice