"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.518.771
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
milanji kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam narucio sa to2c.com platio sam isto koliko i pise jer se to lako da nemjstiti...Btw narucio sam ga jucer a kad upisem tracking number izbaci mi neki error.

Također, ista stvar, kod mene vec deset dana tako.

Evo ja samdobio bar nekakve informacije
Btw koji si mobitel narucio i dali je bio ''stock'' ?

13 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Tracking number proradi u roku od tjedan dana, ne moze bas proradit isti tren kad narucis mobitel.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
milanji kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam narucio sa to2c.com platio sam isto koliko i pise jer se to lako da nemjstiti...Btw narucio sam ga jucer a kad upisem tracking number izbaci mi neki error.

Također, ista stvar, kod mene vec deset dana tako.

Evo ja samdobio bar nekakve informacije
Btw koji si mobitel narucio i dali je bio ''stock'' ?

ja naručio sa to2c 15.5., prvih par dana nikakve informacije o tracking-u nakon 2-3 dana (radna), tako da ne računaj vikende. Znači naručio u utorak , tek mi se u ponedjeljak promjenili podaci o trackingu...ja ga pratim na www.singpost.com - tu mi malo mjenjaju status paketa, svakih 2 dana, iako mi se još uvijek čini da je tamo negdje u kini, piše status: despatched to overseas mi je danas pisalo, a sad di se nalazi nemam pojma....a i pogledam  na www.ips.posta.hr, a tamo baš i ne mjenjaju status,piše da je u singapuru i da je event type: insert item into bag...na kojoj stranici vi to trackate?

15 godina

u utorak sam narucio xiaomi hongmi 1s sa xiaomishop.com i u srijedu je poslan dhl-om i danas je stigao uredno :D

0 0 hvala 0
13 godina

Ukoliko ces nesto mjenjati na mobu, drugi ROM staviti itd, dobro pazi koju verziju ROM-a ces uzeti, jer naravno ima obican Hongmi i 1S..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
16 godina

ja sam odmah vidio status kad su mi dali tracking number na to2c.com, i nakon 2 dana: "Despatched to overseas (Country code: HR)" (ali nakon što su ga ponovo poslali jer se vratio).

pošaljite im mail i recite da nemožete pratit pošiljku.

0 0 hvala 0
15 godina
Grom kaže...

u utorak sam narucio xiaomi hongmi 1s sa xiaomishop.com i u srijedu je poslan dhl-om i danas je stigao uredno :D

Znači birao si EU direct? Tu nema plačanja poreza? Koliko si platio dostavu?

15 godina
SolidSnakeCRO kaže...
Grom kaže...

da eu direct, poreza nije bilo i dostavu sam platio 57 dolara :)

15 godina
neaktivan

Posting Date Status Date Status Description

20-05-2014 22-05-2014 Despatched to overseas (Country code: HR)

ovo mi piše na singpost...kako ja sad to mogu dalje pratiti?preko overseas stranice?  http://www.overseas.hr/Tracking/ ?  ili? ali ako na overseasu moram pratiti, ne znam ispuniti sva ona polja koja traže, imama samo tracking number, a njega nemam gdje upisati....da li ''tražiti paket prema: - broju paketa ili - referentnom broju?'' i koji su to brojevi? nemam ni jedan ni drugi?imam samo tracking number...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

evo sad mi se promjenilo ponovo nesto...Jel ima tko da je platio carinu ili stoli vec kada je narucivao sa to2c.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.5.2014 15:25 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Grom kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Grom kaže...

Hvala na odgovoru. Uh jel imaju kakvu jeftiniju dostavu? Ovako sa dostavom je još skuplje nego ga čekati iz kine.

15 godina
SolidSnakeCRO kaže...
Grom kaže...
SolidSnakeCRO kaže...
Grom kaže...

Hvala na odgovoru. Uh jel imaju kakvu jeftiniju dostavu? Ovako sa dostavom je još skuplje nego ga čekati iz kine.

imas jeftiniju al uz jeftiniju dostavu ti dolazi i to da ce ti mobitel otvarat na carini pa ces platit porez

11 godina
neaktivan

Koliko mi se čini, imaju, ali iz Kine. :D

Na Minidealu je 170 usd i free shipping, ako te ulove za PDV, trebalo bi izaći oko 1200 kn... Valjda.

0 0 hvala 1
15 godina

Znači nema i ovce i novce :D. Jao...šteta. Vidim ima na njuškalu novi nekorišten Red Rice za 1200kn..pa budem vidjel kak to budem rješil sa što manje zavrzlame.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ako koga zanima, ja isto prodajem Redmi, s Njemačkom garancijom još 20mj. Evo s novim updateom multilanguage rom je dobio i HR jezik.

Mobitel je odličan,ali pošto ću dobit sad novi mob preko pretplate ovaj ide u prodaju.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
16 godina
neaktivan

Nije bilo konverzije, placeno je dolarima s paypal racuna.

15 godina
neaktivan
gardelac kaže...

ovo mi piše na singpost...kako ja sad to mogu dalje pratiti?preko overseas stranice?  http://www.overseas.hr/Tracking/ ?  ili? ali ako na overseasu moram pratiti, ne znam ispuniti sva ona polja koja traže, imama samo tracking number, a njega nemam gdje upisati....da li ''tražiti paket prema: - broju paketa ili - referentnom broju?'' i koji su to brojevi? nemam ni jedan ni drugi?imam samo tracking number...

mi može netko odgovorit?

13 godina
gardelac kaže...
gardelac kaže...

ovo mi piše na singpost...kako ja sad to mogu dalje pratiti?preko overseas stranice?   http://www.overseas.hr/Tracking/  ?   ili? ali ako na overseasu moram pratiti, ne znam ispuniti sva ona polja koja traže, imama samo tracking number, a njega nemam gdje upisati....da li ''tražiti paket prema: - broju paketa ili - referentnom broju?'' i koji su to brojevi? nemam ni jedan ni drugi?imam samo tracking number...

mi može netko odgovorit?

Na ips.posta.hr

14 godina
neaktivan
dado314 kaže...
evo moje iskustvo sa To2C.com:
22.04. naručen UMI X1 pro, poslan 28.04. sa tracking brojem (kliknio sam na opciju Root phone, pa im je možda zato trebalo malo više vremena da pošalju), ali na singpost nije bilo nikakvih informacija o statusu pošiljke. pošaljem im mail 17.05. da vidim šta je s mobitelom i uskoro mi jave da se pošiljka vratila:
-friend, sorry for that, your package is returned to us, friend, how about resend again? :( and send you some small gifts?
pitam je zašto je vraćen i da li je uopće stigao do Hrvatske (iz Ploča sam pa kineske pošiljke stižu u dubrovačku zračnu luku, pa kontam da nije možda carina vratila). i sad dobijem odgovor:
-Friend.. :( sorry for that... i also don't know this, how about resend again? and it will arrive soon.
i rekao sam da mi ponovo pošalju. nadam se da će brzo doći, jer vidim da ljudima dođe i za 7 dana kad kod njih naruče..

dado314 i ja sam iz Ploča i naručio sam isti taj telafon samo preko Minideala, došao mi je preko Dubrovnika ali bez PDV-a za 25 dana, telefon je odličan za 120$. Sa Minideala sam do sad uzeo 3 mobitela i svi su uredno stigli.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 8:36 (marijelo).
11 godina
neaktivan

Wowshop će imati Xiaomi 1S od ovog tjedna po 1400 kn - isplati li se? Čisto zbog garancije.

0 0 hvala 0
17 godina
@lumy. Da li bi ti bilo povoljnije uzeti prek kine? Bi. Da li u hrvatskoj mozes kupiti bolji mob za te novce (1400kn)? Najvjerojatnije ne. Posto je HR shop ja bi uzel, zbog garancije najvise (ako davaju).
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan

Ljudi, uzeo sam sestri kineza "star w450" i imam probleme sa njim. Naime, na stock romu se dešava da kad je na 2g, ekran krene da igra (evo videa -

), što je naročito nezgodno kad se kuca neki tekst. Rešenje je staviti telefon u always 3g mode, ali onda se telefon brzo prazni i nema dobru pokrivenost van grada. 

Pokušao sam i sa MIUI romom - sve radi savršeno do trenutka dok se ne ugasi ekran. Kada pokušam opet da ga upalim, javi se gomila linija, ne vidi se ništa te sam primoran da izvadim bateriju (video: 

) što je šteta, jer rom deluje zaista obećavajuće. Da li neko ima ideju šta bi mogao da bude problem? Hvala unapred!

0 0 hvala 0
13 godina
Taj w450 je jeftin, ali je smece, i svatko tko ga je narucio je imao neki problem s njim. Rjesenja ne vjerujem da ima, osim vracanja u Kinu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo mi piše na ips.posta.hr, kad će to sad stići kod mene? u Rijeku...

20.5.2014. 17:58:00

SINGAPORESINGAPORE S02Insert item into bag

26.5.2014. 11:27:15

CROATIAZAGREB 10003Receive item at office of exchange

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 17:39 (gardelac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A kak vam se ovaj čini?

Mijue M10

Meni se čini odlično za cijenu 

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gardelac kaže...

Ovo mi piše na ips.posta.hr, kad će to sad stići kod mene? u Rijeku...

Ako ode u 10805 Zagreb CUV (carinjenje uvoza) tada (od dana prijema u CUV) od sedam dana (ako ima račun i ostalo OK) pa do 15 i više u zavisnosti budu li tražili račun ili druge papire. U suprotnom ( ne ode u CUV) biti će za tri dana. Broj navedenih dana iskustveno za pošiljke koje idu preko 10805 u pošte s brojem koje poćinju znamenkom 3.

17 godina
neaktivan
marijelo kaže...
dado314 kaže...
evo moje iskustvo sa To2C.com:
22.04. naručen UMI X1 pro, poslan 28.04. sa tracking brojem (kliknio sam na opciju Root phone, pa im je možda zato trebalo malo više vremena da pošalju), ali na singpost nije bilo nikakvih informacija o statusu pošiljke. pošaljem im mail 17.05. da vidim šta je s mobitelom i uskoro mi jave da se pošiljka vratila:
-friend, sorry for that, your package is returned to us, friend, how about resend again? :( and send you some small gifts?
pitam je zašto je vraćen i da li je uopće stigao do Hrvatske (iz Ploča sam pa kineske pošiljke stižu u dubrovačku zračnu luku, pa kontam da nije možda carina vratila). i sad dobijem odgovor:
-Friend.. :( sorry for that... i also don't know this, how about resend again? and it will arrive soon.
i rekao sam da mi ponovo pošalju. nadam se da će brzo doći, jer vidim da ljudima dođe i za 7 dana kad kod njih naruče..

dado314 i ja sam iz Ploča i naručio sam isti taj telafon samo preko Minideala, došao mi je preko Dubrovnika ali bez PDV-a za 25 dana, telefon je odličan za 120$. Sa Minideala sam do sad uzeo 3 mobitela i svi su uredno stigli.

Može neki review mobitela? Ekran, GPS kamera i to?

16 godina

update (to2c.com):

dosta brzo je stiglo u Hrvatsku (drugo slanje)

Tracking Tracking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kolika je vrijednost paketa? I jel su te carinili?

16 godina

cca 120 USD. čini mi se da ovo znači da je prošlo bez PDV-a.

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice