"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.520.437
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

iOcean 8 ne vrijedi tih novaca, octa core proc, i na antutu jedva nesto vise od 25k bodova.. Sramotno mali rezultat za osmerojezgreni proc.. 

EDIT: Plus onaj tko ga kupuje a koristi Tele2, moze se pozdraviti s 3g-om izvan naseljenih prostora jer ne podrzava 900mHz frekvenciju

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 23:02 (majdo).
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
evo moje iskustvo sa To2C.com:
22.04. naručen UMI X1 pro, poslan 28.04. sa tracking brojem (kliknio sam na opciju Root phone, pa im je možda zato trebalo malo više vremena da pošalju), ali na singpost nije bilo nikakvih informacija o statusu pošiljke. pošaljem im mail 17.05. da vidim šta je s mobitelom i uskoro mi jave da se pošiljka vratila:
-friend, sorry for that, your package is returned to us, friend, how about resend again? :( and send you some small gifts?
pitam je zašto je vraćen i da li je uopće stigao do Hrvatske (iz Ploča sam pa kineske pošiljke stižu u dubrovačku zračnu luku, pa kontam da nije možda carina vratila). i sad dobijem odgovor:
-Friend.. :( sorry for that... i also don't know this, how about resend again? and it will arrive soon.
i rekao sam da mi ponovo pošalju. nadam se da će brzo doći, jer vidim da ljudima dođe i za 7 dana kad kod njih naruče..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

poslao twiterom poruku talijanskom poštom kao šta je jedan kolega savjetova...

evo šta se sad dešava...oće mi netko pojasnit malo koja je sljedeća procedura?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzeo sam thl t11 preko mninideal , ne preporucujem nikako ! Jednom sam imao problem pa je paket vracen jedva sam pare dobio svoje. Sad mi je mobitel dosao al sam platio 55 € carine i pdv obracunat mi je mobitel normalno 220 $  , uzas jedan a rekao sam im da stave 50$ invoice sa paketom il nista da ne stavljaju pa bi ja poslao carini neku vrijednost do 50$.

Ispao me thl t11 kao neki brand jaci :) 

Pozdrav

R.J
14 godina
Arena kaže...
na nekoj aukciji sam uzeo za 9 $ 32 gb.
Bilo je preko 3 000 prodanih takvih kartica i nisam nasao ni jedan los feedback za karticu.
Mada opet nista se nezna dok ne stigne.

Ovaj seller ima dobre memorijske kartice

ja sam uzeo SanDisk 32GB Class 10 za 20$ i super je

17 godina

Kupio sam tri samartphone-a sa minideal.net i nikakvih problema nije bilo, paket je bio označen kao "Hobby / Electronics, $20", iako to ništa ne znači jer moraš dostaviti račun djelanicima carine (bar u HR), prijatelj je sebi naručio mobitel isto kod njih na moju preporuku, uredno mu stigao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
reufjaha kaže...

Uzeo sam thl t11 preko mninideal , ne preporucujem nikako ! Jednom sam imao problem pa je paket vracen jedva sam pare dobio svoje. Sad mi je mobitel dosao al sam platio 55 € carine i pdv obracunat mi je mobitel normalno 220 $  , uzas jedan a rekao sam im da stave 50$ invoice sa paketom il nista da ne stavljaju pa bi ja poslao carini neku vrijednost do 50$.

Ispao me thl t11 kao neki brand jaci :) 

Pozdrav

Nisi platio carinu nego samo PDV, ja sam za svoj platio 315KN PDV-a, THL T11 plaćen 1170KN, tak da me ispao oko 1500kn

A to da si stavio 50$ da je u paketu nešto drugo ti ne prolazi kad otvaraju paket...

17 godina

Kolega @reufjaha je iz BiH pa je moguće da je platio i carinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eyekool kaže...

onda s tim ispada da je platio carinu i PDV oko 700KN što je jako puno...

13 godina
David87 kaže...

u BIH su davanja sve skupa 31% na orginalnu cijenu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

evo sad mi piše  retention reason : invoice missing...oću li šta slat njima elektronski i gdje da pošaljem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi imam problema s kinezima točnije s pandom! Kupio sam kod njih w450 i nakon mjesec dana korištenja su se počeli razni problemi pojavljivat. Poslao sam mob natrag u kinu i platio poštarinu svojim novcem. Kinez je kod njih od 7.4 i prije 2 dana su mi javili da ga nemogu popravit i da ima previše grešaka na njemu te mi ponudili cubot c11 u zamjenu. e sad mene smeta što to sve skupa traje skoro 2 mjeseca i što mi sad nude duplo lošiji mob po spec i svemu! Što da radim sad? Htio bi mob koji je bar donekle sličan mom. Koje su mi mogućnosti???

0 0 hvala 0
15 godina
jimgitara kaže...

Pozdrav ljudi imam problema s kinezima točnije s pandom! Kupio sam kod njih w450 i nakon mjesec dana korištenja su se počeli razni problemi pojavljivat. Poslao sam mob natrag u kinu i platio poštarinu svojim novcem. Kinez je kod njih od 7.4 i prije 2 dana su mi javili da ga nemogu popravit i da ima previše grešaka na njemu te mi ponudili cubot c11 u zamjenu. e sad mene smeta što to sve skupa traje skoro 2 mjeseca i što mi sad nude duplo lošiji mob po spec i svemu! Što da radim sad? Htio bi mob koji je bar donekle sličan mom. Koje su mi mogućnosti???

Nadoplati i kupi nešto kvalitetnije tipa Thl T5s, ..

14 godina
shegyman kaže...

evo sad mi piše  retention reason : invoice missing...oću li šta slat njima elektronski i gdje da pošaljem?

Dobit ćeš pismo od carine gdje sve piše. Poslat ćeš račun skinut s PayPala ili s webshopa carini na mail.

13 godina
neaktivan

evo ja san im to posla priko maila...nije mi se dalo čekat...nisan ništa s tim izgubija...posla san im paypal račun i sa web stranice invoice...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina

Ako si Tele2, 3g izvan naseljenih podrucja ti nece raditi jer ne podrzava 900mHz frekvenciju..

14 godina

Nije loš za te novce, evo kupi ovdje i stavi na Kanadske dolare bit će ti jeftinije

LINK

13 godina
neaktivan

@jimgitara

Radit će u Hrvatskoj.

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zahvaljujem svima na odgovorima :) Mob moram uzet preko pande jer imam problema s popravkom w450 pa ću nadoplatiti nadam se nešto jer jedva čekam završiti ovu epizodu s pandom koja traje skoro 2 mj. Inače sam na bonbonu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
David87 kaže...
Eyekool kaže...

Slazem se sa vama platio sam carinu i PDV upravo na uplatnicama gledam , pljacka je ovdje brate totalna , dosad sam uzimao i prolazilo je ovako. Narucim telefon nekad prodjem bez carine to je ono  SRECA, a kad ne prodje dobijem od njih pismo da saljem fakturu za mobitel, ja kontaktiram prodavaca i on mi napravi neku do 50-60$.  Sad ovi majmuni nisu ni slali nista vec carinili direktno, sad samo sumnjam da su me pratili narucujem vec 7. telefon ne radim sa ovim vec sam prijateljima narucivao. I moguce da su sad samo otisli na neki market vidili cijenu 220 $  i pukli meni oko 1270 kuna original cijenu :) , i sad opet kad gledas na 1270 kuna platis 700 KN troskova pa jbt nema smisla nikako , al sta ces to je nasa JADNA DRZAVA !

Nego da vas pitam ima li ko thl t11 i koji koristite case, ja sam dobio onaj original al vjerujte da je duplo bolje kvalitete od thl w100 nego ovaj od thl t11, katastrofa ziva, i da li se moze nac neki brand case, jel kopija thl t11 nekog branda ? 

Pozdrav

R.J
13 godina

a koje su ovo fore naše (HR) carine. Platim Cubot x6 967 kuna odnosno 175$ a oni mi traže da platim 275 kuna carinu. Mislim šta? Poslao sam im mejlom račun paypala i račun MiniDeal-a a oni mene opalili "odoka".

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dar01 kaže...

a koje su ovo fore naše (HR) carine. Platim Cubot x6 967 kuna odnosno 175$ a oni mi traže da platim 275 kuna carinu. Mislim šta? Poslao sam im mejlom račun paypala i račun MiniDeal-a a oni mene opalili "odoka".

traže te 25% (241 kn) i vrlo vjerovatno još neke troškove. plaćaš pdv

13 godina
udarnik60 kaže...
dar01 kaže...

pa znam ja da plačam pdv 25% ali ne 275 već 240 kuna. a to nešto ne postoji "osim u mom slučaju" {#}

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 15:37 (dar01).
13 godina
dar01 kaže...
udarnik60 kaže...
dar01 kaže...

pa znam ja da plačam pdv 25% ali ne 275 već 240 kuna. a to nešto ne postoji "osim u mom slučaju"  {#}

To nešto je fiksni trošak carinskog pregleda, pošte(oni uzmu više nego carina) itd, i iznosi fiksno oko 30kn..dakle nije samo tvoj slučaj..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
11 godina
protjeran

Jel ima ko Inew V3?

Jel ima kakvih problema mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

@majdo

iOcean X8 Podrzava 900 MHz. ima verziju 850/2100 MHz i 900/2100MHz. Za WCDMA

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 16:55 (krojex).
13 godina
krojex kaže...

@majdo

Ja sve sto sam vidio po webshopovima je verziju samo 850/2100, ali dobro, nek i ima i verzija s 900mHz, to i dalje ne znaci da mobitel vrijedi tih novaca, prvenstveno sam komentirao ono sto sam vidio iz recenzija, a to je izuzetno slabe rezultate na antutu koje daje taj osmerojezgreni proc.. Od octa core-a je za ocekivati 32+k bodova s obzirom da ima mobitela koji i 40k udaraju bez beda, i fluidnost kakvoj drugi mobiteli mogu samo pozavidjeti..

17 godina
Trenutni mobilni soc snapdragon 801 ima antutu oko 36 tisuca (ovisi sve o proizvodjacu), nova tegra k1 oko 46 tisuca. Di si iskopao da mtk moze povuc do 40k?
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
majdo kaže...
krojex kaže...

@majdo

Ja sve sto sam vidio po webshopovima je verziju samo 850/2100, ali dobro, nek i ima i verzija s 900mHz, to i dalje ne znaci da mobitel vrijedi tih novaca, prvenstveno sam komentirao ono sto sam vidio iz recenzija, a to je izuzetno slabe rezultate na antutu koje daje taj osmerojezgreni proc.. Od octa core-a je za ocekivati 32+k bodova s obzirom da ima mobitela koji i 40k udaraju bez beda, i fluidnost kakvoj drugi mobiteli mogu samo pozavidjeti..

ukay1000 kaže...
Trenutni mobilni soc snapdragon 801 ima antutu oko 36 tisuca (ovisi sve o proizvodjacu), nova tegra k1 oko 46 tisuca. Di si iskopao da mtk moze povuc do 40k?

A što radite sa tim mobitelima koji imaju antutu benchmark 40k i više..... kopate BITCONE???

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice