- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pitanje: iz kojeg razloga je ovaj mobitel tako jeftin? Što je eventualno loše što se tiče njegovih specifikacija. Koliko sam shvatio nema 3G, ali to mi nije toliko bitno jer ne surfam skoro uopće (ai ako surfam bitno da ima wi fi)
Ovaj konkretno ima 1 GB rama
Evo ovako narucio sam cubota preko banggoda no vec je proslo 35 dana a mobitel i dalje u malaziji.. kontaktiro preko maila banggod al nisam dobio odgovor vec 2 dana.. sto napraviti?
Otisao sam na paypal otvorit case ali mobitel je narucen preko 45 dana! i nisam mogao otvorit case na paypalu.. ovi mi se nejavljaju.. sta napravit?
Pa imaš rok od 45 dana a ti si prošao taj rok tako da ne možeš ništa napraviti, možeš se samo nadati da če ti doći mob
Zavisi s kojeg emaila šalješ tj. domene. Na net.hr se ne dobivaju odgovoru dok na gmailu uvijek dobijem automatski odgovor
Ma nikakve veze nema domena, ja sam poslao bas sa te domene net.hr i to u 21 sat navečer i nakon 10 sekundi sam dobio automatski odgovor.
Pitanje je sta ako se ne dobije automatski odgovor, da li tada treba ponovo poslati mail?
Za sada nisam primjetio ni jednu manu,mada nisam imao vremena da sve iztestiram.
Uskoro cu da snimim neku recenziju ( samo da nadjem cime da snimam :D )
Sve u svemu onaj ko uzme ovaj telefon se nece sigurno pokajati.
pitanje: iz kojeg razloga je ovaj mobitel tako jeftin? Što je eventualno loše što se tiče njegovih specifikacija. Koliko sam shvatio nema 3G, ali to mi nije toliko bitno jer ne surfam skoro uopće (ai ako surfam bitno da ima wi fi)
Ovaj konkretno ima 1 GB rama
http://www.dx.com/p/m3-mtk6582-ouad-core-android-4-0-3-gsm-bar-phone-w-5-0-wi-fi-dual-network-standby-black-316160#.U2QBNoF_vfI
Uz nedostatak 3G vidim da ima ekran niže rezolucije (za 5" je minimum 960x540, zar ne?), a nekako mi cijena govori da ipak nije posrijedi quad-core, nego dual-core. Najjeftiniji quad-core je UMI x1 Pro, barem koliko sam se uspio informirati, a cjenovno ga šiša za 30ak €.
Jutro je mob stiga u italiju. U milano. Kad bi ga moga ocekivat kod nas?
Ako je poslan putem Malezijske pošte- oni tamo zaglave. Nekima kao i meni su tamo zaglavljeni već 3-4 tjedna bez naznake da će krenuti iz Milana.
Narucio sam bateriju za inew 19.2 i dosla mi je jucer... Malezijska posta je spora ali stvari dolaze...

Hitno mi treba mobitel. Koristio bi uglavnom za pregledavanje skripti u pdf-u i sinkronizaciju maila. Molio bih da mi preporucite neki mob. do 150 USD s pouzdane stranice.
BDW trebam li sto instaliravati kad mi dođe mob ili samo ubacim SIM i mogu ga koristiti?
Kakva su vasa iskustva sa singapurskom postom? Ja sam narucio mobitel sa focalpricea i vec mi tjedan dana: Receive item from customer,Receive item at office of exchange,Insert item into bag

a to bi opcenito moglo biti za nekih 7-8 dana?
Jel itko ista vec kupovao preko WOWHOP-a?
Neka iskustva ako moze podijeliti sa mnom, hvala :)
Danas sam narucio ZOPO zp998 kod njih za 2299kn...
Nas sam pre neki dan ugledao da je izaslo par rom-ova (fix-eva ) za thl t11.
E posto nikada prije nisam installiravao rom,zanima me dali negdje postoji detaljan tutorijal kako bi mogao da ubacim novi rom u svoj thl t11
Ovdje imaš romove za skinuti i tutorial na svakom kako ubaciti http://www.needrom.com/?s=thl+t11&sa=search&scat=0
ako misliš na wowshop kod nas, samo riječi hvale, kod njih sam naručio hongmi i sve super od strane njih, a o mobitelu je sve rečeno već :)
Prije 2 dana mi je stigao Lenovo s650 i sve je dobro radilo,ali onda se pocelo sve blokirat i pojavljuju se neke crte na ekranu.
Zanima me koja je procedura za vracanje i kako ide sa carinom.
Znao sam da je naša carina spora, ali brate mili od 18.04. je moj Hongmi u Zg, a još nisam dobio niti obavijest da pošaljem račun.
A baš me razveselilo kad je došao singapurskom poštom iz Kine do Zg za 6 dana. Evo, još malo pa će bit 20 dana. Katastrofa.
koji je trenutno najbolji smartphone od kineskih mobitela (mislim best buy) jer nisam nasao nista posebno nastranicama.Znaci moze li neka preporuka?
Imam cubot gt99 i imao sam manjih problema,ali niej toliko los mobitel koliko se prica.
Znao sam da je naša carina spora, ali brate mili od 18.04. je moj Hongmi u Zg, a još nisam dobio niti obavijest da pošaljem račun.
A baš me razveselilo kad je došao singapurskom poštom iz Kine do Zg za 6 dana. Evo, još malo pa će bit 20 dana. Katastrofa.
meni je sedmi dan na carini :(
katastrofa
Ovdje imaš romove za skinuti i tutorial na svakom kako ubaciti http://www.needrom.com/?s=thl+t11&sa=search&scat=0
kada pokusam da udjem u recovery mode izbacuje mi neki error:
Command not found
Dali telefon treba biti rootovan ?
- Ukoliko treba dali postoji negdje tutorijal kako rootovati thl t11
Hvala
od 124 stranice ove teme 120 je :
mobitel mi je na carini,kada ga mogu ocekivati?
ajde vise smanjite sa tim sra**** jer ima ljudi kojim se neda gledati ni citati vase jadikovanje kako je mobitel na carini.Doci ce kad ti postar pokuca na vrata i donesi ti mobitel.
svaku sljedecu poruku takvu poruku treba obrisati a ''produhovljenog i inspiriranog pisca'' bannati.
To mi se čini malo čudno - moj je 23.4. stigao u ZGB, drugi dan došlo pismo i danas je napokon vraćen s carine...
Nakon sto sam usao u recovery mode kod thl t11 i i kliknuo "wipe data for all users" sada kada ga upalim dobijem samo crni ekran.
Nista drugo se ne pojavljuje sem crnog ekrana.
Pomoc mi je sada preko potrebna,ako iko zna sta bi mogao da uradim zahvaljujem mu se mnogo