"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.509.795
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Neznam uvijek šaljem s Hotmaila i dobio sam uvijek sve do pred zadnje 2 narudžbe
17 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

pitanje: iz kojeg razloga je ovaj mobitel tako jeftin? Što je eventualno loše što se tiče njegovih specifikacija. Koliko sam shvatio nema 3G, ali to mi nije toliko bitno jer ne surfam skoro uopće (ai ako surfam bitno da ima wi fi)

Ovaj konkretno ima 1 GB rama

http://www.dx.com/p/m3-mtk6582-ouad-core-android-4-0-3-gsm-bar-phone-w-5-0-wi-fi-dual-network-standby-black-316160#.U2QBNoF_vfI

Svatko tko odgovori na moje pitanje dobiva "HVALA" i "palac gore"
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 13:39 (ilija).

0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Evo ovako narucio sam cubota preko banggoda no vec je proslo 35 dana a mobitel i dalje u malaziji.. kontaktiro preko maila banggod al nisam dobio odgovor vec 2 dana.. sto napraviti?

Otisao sam na paypal otvorit case ali mobitel je narucen preko 45 dana! i nisam mogao otvorit case na paypalu.. ovi mi se nejavljaju.. sta napravit?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina

Pa imaš rok od 45 dana a ti si prošao taj rok tako da ne možeš ništa napraviti, možeš se samo nadati da če ti doći mob

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Zavisi s kojeg emaila šalješ tj. domene. Na net.hr se ne dobivaju odgovoru dok na gmailu uvijek dobijem automatski odgovor

Ma nikakve veze nema domena, ja sam poslao bas sa te domene net.hr i to u 21 sat navečer i nakon 10 sekundi sam dobio automatski odgovor.

Pitanje je sta ako se ne dobije automatski odgovor, da li tada treba ponovo poslati mail?

13 godina
neaktivan
Stigao t11 za nekih 15-ak dana preko Singapura.
Za sada nisam primjetio ni jednu manu,mada nisam imao vremena da sve iztestiram.

Uskoro cu da snimim neku recenziju ( samo da nadjem cime da snimam :D )

Sve u svemu onaj ko uzme ovaj telefon se nece sigurno pokajati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thl t100s pogledaj.. ja sam imo w100 i da ga nisam razbio jos bi ga imo..
17 godina
neaktivan
ilija kaže...

pitanje: iz kojeg razloga je ovaj mobitel tako jeftin? Što je eventualno loše što se tiče njegovih specifikacija. Koliko sam shvatio nema 3G, ali to mi nije toliko bitno jer ne surfam skoro uopće (ai ako surfam bitno da ima wi fi)

Ovaj konkretno ima 1 GB rama

http://www.dx.com/p/m3-mtk6582-ouad-core-android-4-0-3-gsm-bar-phone-w-5-0-wi-fi-dual-network-standby-black-316160#.U2QBNoF_vfI

Uz nedostatak 3G vidim da ima ekran niže rezolucije (za 5" je minimum 960x540, zar ne?), a nekako mi cijena govori da ipak nije posrijedi quad-core, nego dual-core. Najjeftiniji quad-core je UMI x1 Pro, barem koliko sam se uspio informirati, a cjenovno ga šiša za 30ak €.

13 godina
neaktivan

Jutro je mob stiga u italiju. U milano. Kad bi ga moga ocekivat kod nas? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako je poslan putem Malezijske pošte- oni tamo zaglave. Nekima kao i meni su tamo zaglavljeni već 3-4 tjedna bez naznake da će krenuti iz Milana.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
neaktivan

Narucio sam bateriju za inew 19.2 i dosla mi je jucer... Malezijska posta je spora ali stvari dolaze...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hitno mi treba mobitel. Koristio bi uglavnom za pregledavanje skripti u pdf-u i sinkronizaciju maila. Molio bih da mi preporucite neki mob. do 150 USD s pouzdane stranice. 

BDW trebam li sto instaliravati kad mi dođe mob ili samo ubacim SIM i mogu ga koristiti? 

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!

0 0 hvala 0
15 godina

Kakva su vasa iskustva sa singapurskom postom? Ja sam narucio mobitel sa focalpricea i vec mi tjedan dana: Receive item from customer,Receive item at office of exchange,Insert item into bag

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Singapurska posta je najbrza, sljedece sto ces vidjeti na trackingu je da je mob u ZG, to ocekuj kroz nekoliko dana..
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
assassin.st kaže...
Singapurska posta je najbrza, sljedece sto ces vidjeti na trackingu je da je mob u ZG, to ocekuj kroz nekoliko dana..

ali mi ovo na slici i nije bas najjasnije, zasto pise svicarska?

13 godina
U tom slucaju je sljedeci korak Svicarska pa tek onda ZG..kad stigne u Svicarsku onda je u ZG za nekoliko dana
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
assassin.st kaže...
U tom slucaju je sljedeci korak Svicarska pa tek onda ZG..kad stigne u Svicarsku onda je u ZG za nekoliko dana

a to bi opcenito moglo biti za nekih 7-8 dana? 

12 godina

Jel itko ista vec kupovao preko WOWHOP-a?

Neka iskustva ako moze podijeliti sa mnom, hvala :)

Danas sam narucio ZOPO zp998 kod njih za 2299kn...

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz,

Nas sam pre neki dan ugledao da je izaslo par rom-ova (fix-eva ) za thl t11.
E posto nikada prije nisam installiravao rom,zanima me dali negdje postoji detaljan tutorijal kako bi mogao da ubacim novi rom u svoj thl t11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovdje imaš romove za skinuti i tutorial na svakom kako ubaciti http://www.needrom.com/?s=thl+t11&sa=search&scat=0

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ako misliš na wowshop kod nas, samo riječi hvale, kod njih sam naručio hongmi i sve super od strane njih, a o mobitelu je sve rečeno već :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 23:24 (Opalaa !!).
12 godina
Steta sto mi ne pise da cu dobiti mozda koji protective case ili screen protector, svugdje u ponudi ih imaju, samo ovdje ne... :(
Kovačić
14 godina
neaktivan

Prije 2 dana mi je stigao Lenovo s650 i sve je dobro radilo,ali onda se pocelo sve blokirat i pojavljuju se neke crte na ekranu.

Zanima me koja je procedura za vracanje i kako ide sa carinom.

0 0 hvala 0
15 godina

Znao sam da je naša carina spora, ali brate mili od 18.04. je moj Hongmi u Zg, a još nisam dobio niti obavijest da pošaljem račun.

A baš me razveselilo kad je došao singapurskom poštom iz Kine do Zg za 6 dana. Evo, još malo pa će bit 20 dana. Katastrofa.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

koji je trenutno najbolji smartphone od kineskih mobitela (mislim best buy) jer nisam nasao nista posebno nastranicama.Znaci moze li neka preporuka?

Imam cubot gt99 i imao sam manjih problema,ali niej toliko los mobitel koliko se prica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 15:20 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Robi_Silo kaže...

Znao sam da je naša carina spora, ali brate mili od 18.04. je moj Hongmi u Zg, a još nisam dobio niti obavijest da pošaljem račun.

A baš me razveselilo kad je došao singapurskom poštom iz Kine do Zg za 6 dana. Evo, još malo pa će bit 20 dana. Katastrofa.

meni je sedmi dan na carini :( 

katastrofa

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
13 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Ovdje imaš romove za skinuti i tutorial na svakom kako ubaciti http://www.needrom.com/?s=thl+t11&sa=search&scat=0

kada pokusam da udjem u recovery mode izbacuje mi neki error:

Command not found

Dali telefon treba biti rootovan ?

- Ukoliko treba dali postoji negdje tutorijal kako rootovati thl t11

Hvala

11 godina
protjeran

od 124 stranice  ove teme 120 je :

mobitel mi je na carini,kada ga mogu ocekivati?

ajde vise smanjite sa tim sra**** jer ima ljudi kojim se neda gledati ni citati vase jadikovanje kako je mobitel na carini.Doci ce kad ti postar pokuca na vrata i donesi ti mobitel.

svaku sljedecu poruku takvu poruku treba obrisati a ''produhovljenog i inspiriranog pisca'' bannati.

Moj PC  
3 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Robi_Silo kaže...

To mi se čini malo čudno - moj je 23.4. stigao u ZGB, drugi dan došlo pismo i danas je napokon vraćen s carine...

13 godina
neaktivan
Pomoccc

Nakon sto sam usao u recovery mode kod thl t11 i i kliknuo "wipe data for all users" sada kada ga upalim dobijem samo crni ekran.
Nista drugo se ne pojavljuje sem crnog ekrana.

Pomoc mi je sada preko potrebna,ako iko zna sta bi mogao da uradim zahvaljujem mu se mnogo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice