"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.218.396
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

A da jednostavno vertificiras paypal, jel poslje ako slucajno bude problema mozes se oprostit s novcima.

You got to lose to know how to win
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

http://www.compareimports.com/home/  stranica za uspoređivanje cijena mobitela od stranice do stranice. Korisno, nadam se.

3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima momci. To su uglavnom odlični telefoni al mislim da ću se odlučiti za ovaj ZTE V970 ili ZTE V967S (gotovo isti telefoni) koji je tu negdje oko $150, zasad mi ne treba bolji, možda nekad se odlučim za bolji al i ovo mi je previše :D Još da napomenem da sam našao na xda developers root i ROOM fajlove tako da.. ovaj mi je nasigurniji.

dalje, koliko sam skužio razlika je samo što ovaj drugi V967S ima prednju kameru, koja meni ni ne treba.

Sad još ne znam da li da naručim sa ebay-a za $145, ili od drugog sellera sa ebay-a koji je unaprijed root-an za $160 ili sa dx-a za $146.50 (trenutno nema u skladištu..) kojeg treba rootati jer nema Google Play

Najradije bi sa dx-a ali vidim pišu neki da punjač ne odgovara europskim utičnicama i treba adapter da napuniš telefon.. neko ima iskustva sa ovim ? Edit: izgleda da će mi trebati ovo.. ubacio sam linkove pa ko bude u budućnosti naručivao nek zna.. :)

A napravit ću novi paypal i dodat ću karticu.. to je to

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 17:04 (Eldžo).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eldžo kaže...

Hvala na odgovorima momci. To su uglavnom odlični telefoni al mislim da ću se odlučiti za ovaj ZTE V970 ili ZTE V967S (gotovo isti telefoni) koji je tu negdje oko $150, zasad mi ne treba bolji, možda nekad se odlučim za bolji al i ovo mi je previše :D Još da napomenem da sam našao na xda developers root i ROOM fajlove tako da.. ovaj mi je nasigurniji.

dalje, koliko sam skužio razlika je samo što ovaj drugi V967S ima prednju kameru, koja meni ni ne treba.

Sad još ne znam da li da naručim sa ebay-a za $145, ili od drugog sellera sa ebay-a koji je unaprijed root-an za $160 ili sa dx-a za $146.50 (trenutno nema u skladištu..) kojeg treba rootati jer nema Google Play

Najradije bi sa dx-a ali vidim pišu neki da punjač ne odgovara europskim utičnicama i treba adapter da napuniš telefon.. neko ima iskustva sa ovim ? Edit: izgleda da će mi trebati ovo.. ubacio sam linkove pa ko bude u budućnosti naručivao nek zna.. :)

Ovako razlika sa e-buy je 15$ za koje možeš kupiti nešto drugo. Razlika je u modelima što se tiće procesora jer ovaj V967S je jaći i veći ekran, ali ako već gledaš pogledaj si i ovaj http://dx.com/p/zte-v956-quad-core-android-4-1-wcdma-phone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-blue-206361. root nije nikakav problem ako ga ima za taj model. Pročitao sam kad pališ prvi puta mobitel postaviš google account i napraviš Factory reset, te nakon toga Trgovina play se automatski instalira na mobitel kada se ponovo pokrene mobitel. Ovo je ne provjerena informacija, ali ništa ne gubiš ako to odmah napraviš s tim da izvadiš sd karticu ili je uopće ne stavljaš dok to ne napraviš.

Mogao si i bolje izabrati u tom cijenovnom rangu. Ali to je tvoj izbor tako da.....

"Just A Dream ".
15 godina
Fero kaže

Ovako razlika sa e-buy je 15$ za koje možeš kupiti nešto drugo. Razlika je u modelima što se tiće procesora jer ovaj V967S je jaći i veći ekran, ali ako već gledaš pogledaj si i ovaj http://dx.com/p/zte-v956-quad-core-android-4-1-wcdma-phone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-blue-206361.  root nije nikakav problem ako ga ima za taj model. Pročitao sam kad pališ prvi puta mobitel postaviš google account i napraviš Factory reset, te nakon toga Trgovina play se automatski instalira na mobitel kada se ponovo pokrene mobitel. Ovo je ne provjerena informacija, ali ništa ne gubiš ako to odmah napraviš s tim da izvadiš sd karticu ili je uopće ne stavljaš dok to ne napraviš.

Mogao si i bolje izabrati u tom cijenovnom rangu. Ali to je tvoj izbor tako da.....

Što se tiče ZTE V970 i ZTE V967S, mobiteli su prilično dobri i nisu skupi. Nešto jači je V967s. A mob. ZTE V956 nebi preporučio zbog "samo" 512mb rama.....

13 godina

pozz, imate neki mob do 750-800kn? nije važno od kud je(ebay, kina) glavno da je u tom rangu, lp

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fero kaže...
Eldžo kaže...

Ovako razlika sa e-buy je 15$ za koje možeš kupiti nešto drugo. Razlika je u modelima što se tiće procesora jer ovaj V967S je jaći i veći ekran, ali ako već gledaš pogledaj si i ovaj http://dx.com/p/zte-v956-quad-core-android-4-1-wcdma-phone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-and-gps-black-blue-206361. root nije nikakav problem ako ga ima za taj model. Pročitao sam kad pališ prvi puta mobitel postaviš google account i napraviš Factory reset, te nakon toga Trgovina play se automatski instalira na mobitel kada se ponovo pokrene mobitel. Ovo je ne provjerena informacija, ali ništa ne gubiš ako to odmah napraviš s tim da izvadiš sd karticu ili je uopće ne stavljaš dok to ne napraviš.

Taj V956 ima 512MB RAM memorije.. nije loše al mislim da ću naručiti ovaj V967S.. u pravu si. Imaju razlike, koje nisam primijetio.. a ne bih ni primijetio da nisi ti pomenuo.. :D

ekran je veći 5" i ima prednju kameru. I još ima quad core processor, a ovaj ZTE V970 ima dual core. E sad to možda i nisu neke prednosti tako velike, al cijene su im iste pa ću radije uzeti ZTE V967S nego ZTE V970.. naručit ću preko ebaya.

Ja sam mislio da je 4" sasvim dovoljno za web surfanje, pošto mi u suštini treba neki phone za web, youtube, čitanje pdf knjiga, viber, whatzapp, wifi.. to je to u suštini. Ne namjeravam igrati igrice. Ova prednja kamera mi i nije bila nešto potrebno, al sad vidim da ima skype za smartphone pa prednja kamera moze posluziti za kvalitetniji chat :D

Mislio sam da je 5" previše al ja ionako imam košarkaške ruke tako da.. to je ok, a i bolji je za web surf. Našao sam i root (dok nisam uspio naći konkretan root, samo room-ove za onaj V970).. pa ako možešpogledati ovdje root za V967S i reći jel to to ? (post broj 5)..

Mislim da je to najbolji izbor po ovoj cijeni od nekih $150.. onaj FAEA F1 je stvarno lijep telefon ali je i skuplji za nekih 40-tak $. Nije neka velika razlika al možda nekad u budućnosti, a sad mi je ovaj telefon baš ok. :).. samo da je taj root funkcionalan i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 21:25 (Eldžo).
14 godina
neaktivan
Remzi kaže...

pozz, imate neki mob do 750-800kn? nije važno od kud je(ebay, kina) glavno da je u tom rangu, lp

Pročitaj par stranica unazad pošto i ja tražim baš u tom rangu.. Fero je dao korisnih linkova.. pa pogledaj..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 21:29 (Eldžo).
11 godina
neaktivan

Od tih svih silnih mobitela koje gledam već danima, moja odluka je definitivno huawei g610s. Treći huawei po redu. :)

1 4 hvala 0
13 godina

ima netko da mi naruči mob s ebaya? ako ima molim pp, ostao još jedan kinez pa da ga ugrabim ako mogu

edit: prodan mob nažalost

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 20:21 (Remzi).
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
frulex kaže...

I savjet svima za Paypal - promijenite u postavkama PP da vam vaša kartična banka radi konverziju valuta, a ne Paypal, tu se da uštedjeti 30-50 kn ovisno o iznosu kupnje te sam primijetio da mi moja banka radi konverziju s Mastera iz USD u EUR, tako da bi u nekim opcijama i kupnja u EUR bila najisplativija, ovisno o cijeni i stranici...

Jel može step-by-step kako doći do PayPal opcije? Tnx...

Slušaj mater!
12 godina
Burs kaže...
frulex kaže...

I savjet svima za Paypal - promijenite u postavkama PP da vam vaša kartična banka radi konverziju valuta, a ne Paypal, tu se da uštedjeti 30-50 kn ovisno o iznosu kupnje te sam primijetio da mi moja banka radi konverziju s Mastera iz USD u EUR, tako da bi u nekim opcijama i kupnja u EUR bila najisplativija, ovisno o cijeni i stranici...

Jel može step-by-step kako doći do PayPal opcije? Tnx...

Potrazi po netu. Jednostavnije je promijenti tijekom placanja, onda mozes samo kliknuti change conversion options i stavis "Pay in currency listed on sellers invoice"..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina

Pozz, što mislite o ovoj stranici i ovom mobu? LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo tu imas objasnjeno: Link 

Ali čak nisam siguran više kako to napraviti izvan kupnje. Malo sam potrazio na PP stranicama, ali nisam vidio tu opciju, negdje su ju zgurali skroz...

14 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Pozz, što mislite o ovoj stranici i ovom mobu? LINK

3G ti radi samo u Kini na tom telefonu (TD-SCDMA), a i stranica nije baš nešto kako se piše po netu...

12 godina
neaktivan

Koji je rizik pri kupnji ovih "kineskih telefona", jesu li loše kvalitete, jeftina izrada, niste sigurni ako će raditi na našim mrežama, nema garancije, nema se gdje servisirati?

Jer cijene su iznimno male a performanse (naizgled) izvrsne

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 17:37 (Pavilioner).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dali ima neki kineski mob ovako dobar i jeftin ali da ima tipkovnicu?wifi i ostalo..

0 0 hvala 0
16 godina

Kako misliš "ima tipkovnicu". Više se praktički ne prodaju mobiteli koji imaju fizičku tipkovnicu... Tko to koristi danas...

Vidi kako je mala ponuda

http://www.banggood.com/Wholesale-Bar-Phone-c-341.html

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan

Mislio sam kao npr nokia n97 i slicno.

0 0 hvala 0
16 godina
Ag008 kaže...

Kako misliš "ima tipkovnicu". Više se praktički ne prodaju mobiteli koji imaju fizičku tipkovnicu... Tko to koristi danas...

Vidi kako je mala ponuda

http://www.banggood.com/Wholesale-Bar-Phone-c-341.html

Mislim da je mislio na nesto ovakvo

You got to lose to know how to win
13 godina
neaktivan

Da na to sam mislio..Inace koji je ovaj htc?Bas lijepo izgleda..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da li tko ima iskustva sa JIAYU G3T mobitelom ili bilo kojim drugim JIAYU mobitelom. također koja je stranica bolja pandawill ili banggood za naručivanje u hr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thaar kaže...

da li tko ima iskustva sa JIAYU G3T mobitelom ili bilo kojim drugim JIAYU mobitelom. također koja je stranica bolja pandawill ili banggood za naručivanje u hr?

Ja imam JIAYU G2 sa banggooda već mjesec dana skoro i super sam zadovoljan :) Imam dvije SIM-ice unutra, i baterija fino drži.

13 godina

Preporuka kineza do 100$ ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Cubot C11 (može ići kupon od -10$ za narudžbu veću od 100$) za 91$

http://www.banggood.com/CUBOT-C11-5_0-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6572-Smart-Phone-White-p-88577.html

ili Cubot C10+ 92$ bez kupona

http://www.banggood.com/CUBOT-C10+-4_5-Inch-4GB-ROM-Android-4_2-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-p-88147.html

Potpuno novi modeli, sične karakteristike, 512mb ram, IPS, dual core. Jedina mana jest što ne podržava 3G.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
Ag008 kaže...

Cubot C11 (može ići kupon od -10$ za narudžbu veću od 100$) za 91$

http://www.banggood.com/CUBOT-C11-5_0-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6572-Smart-Phone-White-p-88577.html

ili Cubot C10+ 92$ bez kupona

http://www.banggood.com/CUBOT-C10+-4_5-Inch-4GB-ROM-Android-4_2-MTK6572-Dual-Core-Smartphone-p-88147.html

Potpuno novi modeli, sične karakteristike, 512mb ram, IPS, dual core. Jedina mana jest što ne podržava 3G.

koji je bolji?

16 godina

C11 zbog bolje baterije, rezolucije i veličine ekrana

15 godina
neaktivan

koja je razlika između pandawilla i banggooda? da li oboje šalju preko švedske i hoće li prijaviti manju cijenu da izbjegnem pdv? kupio bih lenovo p780 i na pandawillu je jeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thaar kaže...

koja je razlika između pandawilla i banggooda? da li oboje šalju preko švedske i hoće li prijaviti manju cijenu da izbjegnem pdv? kupio bih lenovo p780 i na pandawillu je jeftiniji

Misliš da će ti napisati da ti petinčni smartfon sa dostavom košta 159kn i da će to netko u carini popušiti? {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
11 godina
neaktivan

jel se dovozi u hrvatsku po narudžbi i jel se šta plača

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice