Kako formatirat nokiu 6080?

poruka: 13
|
čitano: 2.058
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Večer forumaši,slučajno mi je brat izbrisao igre s moba pa zelim znati kako da ga formatiram pa da mi mob automatski vrati igre????

HVALA...

Softwer

0 0 hvala 0
16 godina

Dajte ljudi molim vas stvarno mi je Hitno.....{#}

Softwer

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Kako formatirat nokiu 6080?
Softwer kaže...

Večer forumaši,slučajno mi je brat izbrisao igre s moba pa zelim znati kako da ga formatiram pa da mi mob automatski vrati igre????

HVALA...

Neki očito neznaju razliku između FORMATIRANJA i BACKUPIRANJA,formatiranje je kompletno brisanje znači sve što postoji da obrišeš,a backup je da vratiš podatke.

nema beda dok ima meda...Muškarci su najbolji kuhari - dva jaja, jedna kobasica, malo mljeka i napune ženu 9 mjeseci
16 godina
Gmailovac kaže...
Softwer kaže...

HVALA...

Neki očito neznaju razliku između FORMATIRANJA i BACKUPIRANJA,formatiranje je kompletno brisanje znači sve što postoji da obrišeš,a backup je da vratiš podatke.

Daj pomozi molim te...

Softwer
16 godina
moderator

igre koje si ti naknadno instalirao?

njih nemožeš vratit...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
XXX-Man kaže...

igre koje si ti naknadno instalirao?

njih nemožeš vratit...

One su bile u mobu kad sam ga kupio

Softwer
16 godina
moderator

da je tolko hitno upotrijebio bi google...

klik

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
Gmailovac kaže...
Softwer kaže...

HVALA...

Krivo kolega. Back-up je izrada sigurnosne kopije podataka. Restore je predviđen za povrat podataka.

Jesi pokušao spojiti se na komp i pogledati preko Nokia PC Suita što se da napraviti. Napraviti bi mogao puno ako imaš negdje spremljenu pričuvnu kopiju (ili po hrvatski Back-up).

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Krivo kolega. Back-up je izrada sigurnosne kopije podataka. Restore je predviđen za povrat podataka.

Jesi pokušao spojiti se na komp i pogledati preko Nokia PC Suita što se da napraviti. Napraviti bi mogao puno ako imaš negdje spremljenu pričuvnu kopiju (ili po hrvatski Back-up).

tako je...

a igre koje tvornički dođu se vrate resetom mobitela

17 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Ako su tvorničke onda možeš napravit update softvera i dobit ćeš ih natrag (obično onaj 3D Rally i slično).

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
F1-IVO kaže...
Softwer kaže...

Ako su tvorničke onda možeš napravit update softvera i dobit ćeš ih natrag (obično onaj 3D Rally i slično).

Ne znam za njegov model ali ja sam Nokie updateao preko Nokia PC Suita (Ovi suit mi nikako nije legao).

14 godina
protjeran

SVAKI mobitel ima vracanje tvornickih postavki,time vracas sve igre koje su bile u njemu kada je "ispao ispod cekica",prije toga pametno je sve kontakte prebaciti na SIM karticu.

Vracanje tvornickih postavki,Glavni reset,master reset......ime je razliciti ovisno o mobitelu,ali princip je isti.

Pri tome se ne gubi sadrzaj na SIM kartici ili memorijskoj kartici(ako ju ima).

Brisanje igara koje je mob imao,dosta je mali broj mobitela koji to dopustaju(software),tako da se zapravo cudim kako mu je to uspilo!

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Ne znam za njegov model ali ja sam Nokie updateao preko Nokia PC Suita (Ovi suit mi nikako nije legao).

Ma samo skine NSU (Nokia software updater), spoji kabel i vozi:)

Jedino treba vidit dal ta Nokia podržava upgrade softvera putem kabela.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice