K800i - gasi se

poruka: 6
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
K800i - gasi se

imam k800i, i nisam imo nikakvih problema sve dok nisam iso na skijanje.......ovak da vam ja to objasnim, ja sam se skijo i snimo i najedamput se zgasio i od tad se stalno gasi, ja ga upalim ukucam pin i on se zgasi, jednom sam uspio uc u kameru i dok sam sliko nije se gasio (stiskao onaj gumb za slikanje, a dok sam ga presto stiskat zgasio se) i sluso sam mjuzu 20sec i sve normalno radi i onda se zgasi..........aj molim vas ak znate u ce je problem da mi kazete...........sta se zmrzo pa ima traume ili??SmijehSmijehSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
K800i - gasi se

a daj kaj ste takvi, daj te mi racite u cem je problem sa tim hebenim mobitelomPlačPlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
K800i - gasi se

Pa valjda je baterija crkla!

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
16 godina
K800i - gasi se

Mozda ga je vlaga dotukla.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K800i - gasi se

Prijatelju mi je davno imao takav problem sa T610 modelom.

Format je sve riješio (znam da zvuči besmisleno, ali probaj...).

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
K800i - gasi se

nije baterija jel sam probo sa drugom i bilo je isto, vlaga to je meni isto prvo palo napamet, a ovo sa formatiranjem su mi i drugi predlozili, ali problem je u tome kaj ne stignem do formatiranja jel mi se zgasi.....al evo sad cu opet probat....svima hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice