Isključi punjač za mobitel! zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 21.196
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
OPASNOST - ISKLJUČI punjač za mobitel !

Nedavno je do mene došao mail sa upozorenjem !

"Pred nekoliko dana, čovjek je doma punio svoj mobitel.
U tom trenutku je netko pozvonio i on je odgovorio na poziv a da nije isključio mobitel od punjača koji je bio priključen na struju.

Nakon nekoliko sekundi struja je potekla kroz nezaštićen mobilni aparat i mladić je pao na pod uz jak udarac.  Kako možete vidjeti, mobilni aparat je eksplodirao. Roditelji su mu uletili u sobu i našli ga bez svijesti na podu, sa slabim otkucajima srca i spaljenim prstima.Odjurili su u najbližu bolnicu, gdje su samo mogli ustanoviti smrt. Mobiteli su korisni moderni aparati."

Ovo se dogodilo mom prijatelju koji je ostao u šoku,prije 2 mjeseca ali su slike od druge "žrtve".

Ako se mobitel ne puni, isključite punjač ! Zar niste primjetili poruke upozorenja kad se mobitel napuni ?

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:05 (Mitch).

6 7 hvala 7
17 godina
RE: OPASNOST - ISKLJUČI punjač za mobitel !
Mitch kaže...

U tom trenutku je netko pozvonio i on je odgovorio na poziv a da nije isključio mobitel od punjača koji je bio priključen na struju.

Nakon nekoliko sekundi struja je potekla kroz nezaštićen mobilni aparat i mladić je pao na pod uz jak udarac.  Kako možete vidjeti, mobilni aparat je eksplodirao. Roditelji su mu uletili u sobu i našli ga bez svijesti na podu, sa slabim otkucajima srca i spaljenim prstima.Odjurili su u najbližu bolnicu, gdje su samo mogli ustanoviti smrt. Mobiteli su korisni moderni aparati."

Ovo se dogodilo mom prijatelju koji je ostao u šoku,prije 2 mjeseca ali su slike od druge "žrtve".

Ako se mobitel ne puni, isključite punjač ! Zar niste primjetili poruke upozorenja kad se mobitel napuni ?

Ma daj...To je čisti spam...
Moji svi mobiteli dosad su ostali priključeni duže nego kaj trebaju ( jer ih večinom punim preko noći ) i nikad problema...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
neaktivan

Znaci lik je umro od strujnog udara? 

Jbt to se dogodi 1 od 10000000; daj mi jos dva takva slucaja.

P.S. pogledaj eksplozije od mobitela lol

Raptord
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:08 (1337Raptor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da mi je bar znat tog tko je to sastavio i stavio slike...

Dompa
16 godina
Ad4pt3r kaže...

Moji svi mobiteli dosad su ostali priključeni duže nego kaj trebaju ( jer ih večinom punim preko noći ) i nikad problema...

Ja govorim o tome kad je punjač uključen a mobitel se ne puni

I ovo je bila čisto dobronamjerna poruka.

Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:43 (Mitch).
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

zašto bi molim te ovo bio spam....pa čovjek bar želi ukazati na nešto što se tebi može već danas dogoditi...mislim stvarno...umjesto da kažeš hvala ti tako .........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
17 godina
Mitch kaže...

Mobitel mi nekad zna bit 2-3 dana na punjaču. Znači napunio se do kraja ali mi nije trebao pa sam ga ostavio. A svaki put normalno šaljem SMS-ove primam ih, zovem, primam pozive, etc. Bez obzira što je mobitel na punjaču. Tako da ne vjerujem baš da se ovo dogodilo. Naravno postoje ekstremi, ali to nije generalno da će sada svaki mobitel eksplodirati ako bude na punjaču nakon što se napuni. Al ne kužim kako je netko to smislio uopće, jer mobitel kad se napuni do kraja on se više ne puni jer baterija nema kapaciteta bez obzira što je na punjaču i počet će se ponovno puniti tek kada se baterija počne prazniti.

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ad4pt3r kaže...

Ja govorim o tome kad je punjač uključen a mobitel se ne puni

I ovo je bila čisto dobronamjerna poruka.

Da, ali kaze da ga puni preko noci (isto kao i ja i vecina drugih ljudi). A uzimajuci u obzir da punjenje telefona traje max 3 sata, znaci da stoji na punjacu jos bar nekih 5 sati i ako se je vec napunjen. Kao sto rekoh i ja takodje oduvijek uglavnom punim preko noci, a i kada ne punim uglavnom stoji ukljucen vise nego sto bi trebao. I nista mu se nikada nije desilo. Isto tako sam i razgovarao na njemu dok je znao biti ukljucen i opet nista. Telefon ni da se zagrije. U svakom slucaju hvala na ukazivanju, znam da si imao dobre namjere, ali mislim da su to sve urbani mitovi. Tema koju bi trebali obraditi oni iz Myth Busters, ako vec i nisu.

16 godina
protjeran

Tu spamersku glupost sam prije par godina dobivao. Čista 100% glupost.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
ParaNO1d kaže...
Mitch kaže...

Mobitel mi nekad zna bit 2-3 dana na punjaču. Znači napunio se do kraja ali mi nije trebao pa sam ga ostavio. A svaki put normalno šaljem SMS-ove primam ih, zovem, primam pozive, etc. Bez obzira što je mobitel na punjaču. Tako da ne vjerujem baš da se ovo dogodilo. Naravno postoje ekstremi, ali to nije generalno da će sada svaki mobitel eksplodirati ako bude na punjaču nakon što se napuni. Al ne kužim kako je netko to smislio uopće, jer mobitel kad se napuni do kraja on se više ne puni jer baterija nema kapaciteta bez obzira što je na punjaču i počet će se ponovno puniti tek kada se baterija počne prazniti.

Dobro ali svejedno.

Jeste razmišljali kakva bi tek šteta bila da si ostavio punjač u struji a da je mobitel sa strane ?

I tako 3 dana pa bi se punjač pregrijao i buknuo. To je čak puno češće nego navedeni post

17 godina
Mitch kaže...

prazniti.

Dobro ali svejedno.

Jeste razmišljali kakva bi tek šteta bila da si ostavio punjač u struji a da je mobitel sa strane ?

I tako 3 dana pa bi se punjač pregrijao i buknuo. To je čak puno češće nego navedeni post

Jel ti to ozbiljno misliš ili? Pa punjač mi je stalno u jednoj utičnici i ne vadim ga uopće. Dok ne spojim mobitel na punjač on uopće ništa ne radi. Ne mogu vjerovat da to misliš. HAHAH

16 godina

Ja sam izgubio strujni punjač i mobitel već pola godine punim preko USB-a... što je sigurno je sigurno :-)

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dajte ljudi ne vjerujte glupostima. Ja imam barem 7 punjaca koji su stalno ukljuceni i nikad nista se nije desilo i nikad uo ni za koga kome se nesto desilo.

I slike su sa eqla3.com (pise u dnu slike) a to je site na arapskom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 18:04 (logic).
16 godina

punjac je nista vise nego mali

transformator, osim kad ostane

u uticnici trosi nesto struje oko 10%

dok se na njega ne prikljuci mob,

nema nikakve mogucnosti da on

sam eksplodira...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najgore sto ti se moze desiti je da ti crkne punjac, pa da moras nabaviti drugi. A sad da eksplodira to je vec malo teze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

punjac je nista vise nego mali

transformator, osim kad ostane

u uticnici trosi nesto struje oko 10%

dok se na njega ne prikljuci mob,

nema nikakve mogucnosti da on

sam eksplodira...

10 % cega i na sta trosi?

17 godina
neaktivan

Ovo je valjda najgluplji spam ikad...

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

A vidi ovdje kako ljudi puse to. Sto veca glupost vise ljudi povjeruje.

16 godina

U 99.99% slučajeva se neće ništa dogoditi, ali opet postoji mala mogućnost (kao kod svih el. uređaja) da nešto pođe po zlu.

Punjač je zapravo uređaj koji pretvara izmjeničnu struju u istosmjernu i napon "spušta" na neku potrebnu vrijednost... iako mobitel nije priključen, unutar punjača se svejedno vrši ta pretvorba i troši se određena energija, zato je bolje isključit iz struje kada se mobitel ne puni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 18:09 (MatkoBB).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po tome ne bi smjeli ni gledati televizuju ili CRT monitor jer ti može eksplodirati u facu. LOL

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Oces rec da moramo i tv iskopcat iz struje? da nebi slucajno eksplodirao prilikom praznog hoda??

ili komp kad ga ugasimo onda iskopcamo kabel iz napajanja da ne eksplodira napajanje i ne prepuni se...

Ajme, meni je masina ostala upaljena 20 minuta nakon zavrsetka programa, zamisli da eksplodira ...

LOL LOL LOL

1>1000000000000000000 losih baterija.....

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ne isključite punjač za mobitel iz sturje, godišnji račun za struju će vam bit 2 kune viši :O

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upravo htjedoh napisati da li to znaci da moram komp, telefona (2 komada), satelitsku, laptop,zvucnike, stampac, ISDN NT plus ISDN modem. ADSL modem, router itd td cupati iz struje kad god krenem spavati?

Koja glupost.

17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Ako ne isključite punjač za mobitel iz sturje, godišnji račun za struju će vam bit 2 kune viši :O

ako i toliko i to za nekoliko punjaca ;)

15 godina
neaktivan

ja punjač nikad ne ištekam iz struje, ni dok se nepuni mob...vec pola godine je u struji i nista!!

...proud user... www.iptorrents.com www.torrenthr.org digitalhive.org www.revolutiontt.net leecherslairywot.com torrentvault.org bit-united.com
16 godina
neaktivan

Jest spam, ali nije glup.

Naime, vjerojatno to salju na sve moguce adrese,a kada otvoris sliku, otvoris je sa njihovog servera,

tako da znaju da li je email validan., da te ubuduce mogu spamati :)

Moje misljenje.

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hacker-ri kaže...

Oces rec da moramo i tv iskopcat iz struje? da nebi slucajno eksplodirao prilikom praznog hoda??

ili komp kad ga ugasimo onda iskopcamo kabel iz napajanja da ne eksplodira napajanje i ne prepuni se...

Ajme, meni je masina ostala upaljena 20 minuta nakon zavrsetka programa, zamisli da eksplodira ...

LOL LOL LOL

1>1000000000000000000 losih baterija.....

Pa ništa se ne mora... sve je stvar osobnog izbora Belji se

Ali kao što Murphyjev zakon kaže: "Ako nešto može poći po zlu, onda i hoće. Ako postoji mogućnosti da više stvari pođe po zlu, onda će poći po zlu ona koja će pričiniti najviše štete."

17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Pa ništa se ne mora... sve je stvar osobnog izbora Belji se

Ali kao što Murphyjev zakon kaže: "Ako nešto može poći po zlu, onda i hoće. Ako postoji mogućnosti da više stvari pođe po zlu, onda će poći po zlu ona koja će pričiniti najviše štete."

samo taj Murphy je bit ce bio pijanac i nesretnik pa valjao gluposti

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 18:22 (Hacker-ri).
16 godina

Čim sam dobio taj mail vjerovao sam da je spam. No kako je moj prijatelj nastradao zbog ovakve gluposti odlučio sam upozoriti ostale.

Tema je bila dobronamjerna,ali ako neki vjeruju da nije neka kažu adminima pa neka se tema izbriše.

5 0 hvala 3
17 godina

dobio sam taj mail

kao i ostali spam, samo sam ga obrisao

nekako mi je glupo reći prijateljima da mi ne šalju mail-e u kojima su dramatična upozorenja o virusima koji uništavaju diskove ili mobitelima koji eksplodiraju

vjerojatno bi se ljudi naljutili da im kažem da mi ne šalju te gluposti

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice