Iphone3gs kupiti ili ne

poruka: 4
|
čitano: 911
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Iphone3gs kupiti ili ne

pozdrav! javljam se po prvi puta pa molim da budete blagi!{#}  naisao sam na Iphone 3gs,covjeku je pao i kaze ne radi vise! e sad,ja ga pitam dal opce ne radi ili pokaze znakove zivota kod paljenja! kaze da kad ga upali da se neko vrijeme na ekranu pojavi ona jabuka i onda se to ugasi i ne mrda vise! e,sad ste vi na redu,dal da kupim taj telefon,dal je to veliki kvar ili se da rijesit? zahvaljujem svima koji ce pomoci!!!

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone3gs kupiti ili ne

Kolko je vjerovati da je mob baš "pao" i da zbog tog ne radi neznam, al ja bi to zaobišao u širem luku...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Iphone3gs kupiti ili ne

pa da,ima i u tome nesto jer se na slici vidi da je jedan cosak ostececen! a ako je i kompjuterski problem, jel bi se to dalo rijesit

13 godina
neaktivan
Re: Iphone3gs kupiti ili ne
banzek kaže...

pa da,ima i u tome nesto jer se na slici vidi da je jedan cosak ostececen! a ako je i kompjuterski problem, jel bi se to dalo rijesit

Po mome misljenju problem moze biti bilo sto ili pad ili neuspjeli jailbreak ili nesto trece..Uglavnom mislim da ne bi trebao riskirat..Radije kupi neki koji provjereno radi ili neki android telefon do te cijene nego ovaj iPhone..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice