IPhone NO SIM problem

poruka: 16
|
čitano: 3.552
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
iPhone NO SIM problem

eto jutros radio sve normalno maloprije ga vadim iz dzepa i pff NO SIM pise gore u lijevom kutu.. probao izvadit karticu nista, kartica u d rugom mobitelu radi normalno, druga kartica u iphone i opet nista.. ima tko kakvo rijesenje ako je u pitanju software problem jer mi se ne da nosit u tcoma da mi oni naprave restore i da to cekam 2mj.

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: iPhone NO SIM problem
skajzak kaže...

eto jutros radio sve normalno maloprije ga vadim iz dzepa i pff NO SIM pise gore u lijevom kutu.. probao izvadit karticu nista, kartica u d rugom mobitelu radi normalno, druga kartica u iphone i opet nista.. ima tko kakvo rijesenje ako je u pitanju software problem jer mi se ne da nosit u tcoma da mi oni naprave restore i da to cekam 2mj.

Odradio je on svoje..sad moraš čekati ajfoun5...šala mala..provjeri servis uslugu kod providera..

15 godina

hah tesko da je od starosti odradio.. nema mu ni mjesec dana :D ajme tlaka mi je ici u t-scum i cekati mobitel jos par mjeseci da bi rekli da se ne moze popraviti..

16 godina
protjeran
skajzak kaže...

hah tesko da je od starosti odradio.. nema mu ni mjesec dana :D ajme tlaka mi je ici u t-scum i cekati mobitel jos par mjeseci da bi rekli da se ne moze popraviti..

Pa ako imaš garanciju,koristi je...bolje nego da nešto petljaš i onda finalno sjeb*š mobitel..Ipak sačekaj još koji komentar...

15 godina

ma svakako cu otici do tamo ali eto htjeo sam pokusati ovdje pa mozda netko ima nekakvo rijesenje.. al evo sad problema.. restorao mob preko itunesa i sad kad kaze da ubacim sim karticu za aktivaciju normalno meni ne cita karticu i vise ne mogu mob koristiti niti kao iPod {#}

15 godina
Mozda ti je krepala sim kartica. Tako je meni bilo, doduse ne na iphone-u
15 godina

probao sa drugom karticom nije ni to upalilo i da karticu sam stavio u drugi mob i radi sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 15:36 (skajzak).
16 godina
protjeran
IPhone NO SIM problem

blaženi bili "glupi" mobiteli...{#}

1 0 hvala 0
15 godina
Ne gine servis
16 godina
protjeran
IPhone NO SIM problem

Pa najbolje servis...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: IPhone NO SIM problem

a nis otici popodne do njih malo se svadati i valjda ce nesto uspit napravit

16 godina
neaktivan
IPhone NO SIM problem

Jesi probao malo ispuhati?

mozda sa nekom cetkicom?

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probao i opet nikakva pomoc.. definitivno odustajem i popodne ga nosim njima.. da i pitanje, hoce li mi dati neki zamjenski mob jer sam sad sve stare podjelio {#}

16 godina
skajzak kaže...

probao i opet nikakva pomoc.. definitivno odustajem i popodne ga nosim njima.. da i pitanje, hoce li mi dati neki zamjenski mob jer sam sad sve stare podjelio {#}

trebali bi, ako ti ne ponude pitaj

Volim jabuke :)
17 godina
odjavljen
IPhone NO SIM problem

iPhone-i ti vole to raditi-jedan blagi udarac i ploča se blago pomakne unutar kučišta i kontakta sa SIM karticom više nema. Nekad je riječ o pomaku manjem od milimetra. Što se dešava kada pritisneš SIM tray (ono u što stavljaš SIM karticu)?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

ma najvise me iznerviralo to sto mobitel nikad poda nije vidio star je 16 dana .. ma nista se nije desavalo sta god bi probao jer sam prov mislio da su samo pinovi problem al izgleda da je bas to sto si opisao gore s tim da se ploca pomakne i gotovo. odnesen u tmobile oni ce ga poslati na servis pa ce mi javiti sta je s njim. nadam se samo da mi ga nece vratiti u jos gorem stanju nego sta je bio kad je poslan{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice