Iphone SE i iPhone 6S

poruka: 14
|
čitano: 8.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
iPhone SE i iPhone 6S

Hoće li mobitel s manjom dijagonalom(SE), a jednakim specifikacijama (procesor, ram etc.) kao i mobitel s većom dijagonalom(6S) biti brži u odnosu na mobitel s većom dijagonalom iako mu pixel density ostane jednak jer mu se proporcionalno smanjivanju dijagonale smanji i rezolucija ? Nadam se da je pitanje dovoljno jasno :P 

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone SE i iPhone 6S

Da.

Evo i rezultata AnTuTu benchmarka.

The Internet is so big, so powerful and pointless, that for some people it is a complete substitute for life.

1 0 hvala 1
13 godina
Iphone SE i iPhone 6S

Bolje da si mu dao rezultate GFX bencha a ne antutu... Tamo se vidi onscreen performance razlika. Koja je bolja i od 6s i još bolja od 6s+ što se odavdje ne vidi. A ustvari sveskupa to nije ni bitno jer zahtjevnije igre nema smisla igrati na SE

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone SE i iPhone 6S

Nisam pitanje postavio zbog igara, već da mi odgovor pomogne pri zaključku u cijeloj drugoj jednoj raspravi pa da ne dužim sam pitao generalno povećaju li se performanse u takvom slučaju kod mobitela, a iPhone je samo primjer

EDIT; Hvala na info

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 22:39 (Tezmo).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone SE i iPhone 6S

Ono što ti tražiš je odgovor da je neznatno brže/bolje, jer isti čip tera manje piksela. Radi se zapravo o marginalno bržem radu, čiju razliku pojedu sistemske animacije pa zapravo to niti nema smisla jer je ionako ''u dlaku''.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Iphone SE i iPhone 6S

Ima li tko kakav savjet za Iphone SE. Jel dobar mobitel? uzeo bi si ali neznam dali se isplati?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Iphone SE i iPhone 6S
Artiljero kaže...

Ima li tko kakav savjet za Iphone SE. Jel dobar mobitel? uzeo bi si ali neznam dali se isplati?

Ovisi šta tražiš od mobitela.

Za sebe mogu reći da sam apple fanboy, imao sam apsolutno svaki iphone model do sad, ali sam se zaustavio na 5s. Zašto? Nudi mi apsolutno sve što mi treba, od još uvijek odlične kamere, brzine i fluidnosti i zapravo svega što tražim.

Još jedan razlog zašto sam se zaustavio na njemu je i činjenica da je njegov ekran po mom ukusu, a za razno razne "potrebe" imam iPad s većim ekranom, tako da po meni je i SE odličan izbor pogotovo ako mu pogledaš performanse i hw koji ga pogoni.

S druge strane, sredina je 5 mj. Tko zna što nosi sve bliži rujan i nova sedmica

14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...
Artiljero kaže...

Ovisi šta tražiš od mobitela.

Za sebe mogu reći da sam apple fanboy, imao sam apsolutno svaki iphone model do sad, ali sam se zaustavio na 5s. Zašto? Nudi mi apsolutno sve što mi treba, od još uvijek odlične kamere, brzine i fluidnosti i zapravo svega što tražim.

Još jedan razlog zašto sam se zaustavio na njemu je i činjenica da je njegov ekran po mom ukusu, a za razno razne "potrebe" imam iPad s većim ekranom, tako da po meni je i SE odličan izbor pogotovo ako mu pogledaš performanse i hw koji ga pogoni.

S druge strane, sredina je 5 mj. Tko zna što nosi sve bliži rujan i nova sedmica

Koji ios imas na 5s?

14 godina
odjavljen
Do prije nekoliko mj. sam jos uvijek bio na iOS 7,jer nisam od onih koji vjeruju da je novije uvijek bolje,ali sam zbog odredenih aplikacija koje mi trebaju, bio prisiljen upgrejtat na trenutni 9.3.1
12 godina
Iphone SE i iPhone 6S

moj 5s je jos na 8.4.1 i leti. radi ko singerica iako ga imam preko dvije godine. fantastican telefon.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone SE i iPhone 6S

Znaci ios9 radi dobro? mislim da je to zadnji koji ce radit fluidno

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone SE i iPhone 6S

Također potvrđujem za 5s, još uvijek radi vrhunski i kamera dosta dobra.

If you're going through hell, keep going!

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MasinGeri kaže...

Znaci ios9 radi dobro? mislim da je to zadnji koji ce radit fluidno

Meni radi odlicno, u jednu ruku mi je cka i zao kaj nisam prije dosao na ios 9.

Al opet, budemo realni, to je Apple, njihov OS je fluidan čak i na "starim" modelima

13 godina
neaktivan

iPhone SE vam je sada najbolja price/performance/look opcija iz Apple.

Evo pogledajte neke klipove mozda vam se svidi. Ja kada sam otisao na stranu mog ADSL providera da proverim koliko je iPhone 6s posto pre 6 meseci je bio skup a planirao sam da uzmem pre pola godine otprilike 5s neki jeftin da nadjem.

Onda sam pogledao i vidim iPhone SE, ajde da pogledam vidim cena OK, kada sam video specifikacije i malo procunjao po netu odmah sam poslao mail da hocu da uzmem.

E sada mi koji imamo duze ADSL imamo pravo i za neke jeftinije pakete koje drugi ne mogu, sutradan me nazvali da pitaju za broj telefona fiksni gde je ADSL, poslao broj, onda me zvala zena uzela podatke i posle 4 dana dosao kurir kuci doneo nov iPhone SE, SIM, i ugovor da potpisem i to je to. Brzinski, a nisam bio ni nameravao da 100% menjam telefon ali za 275eura je OK i to na 24 meseca.

Mali je skoro neunistiv, pogledajte do kraja i potapan je u vodu prvo malo a posle duze. 

Ali se ne moze reci da je Waterproof samo zbog toga. Ipak ako vam upadne ceo u vodu u poredjenju sa iPhone 5s mnogo su vam bolje sanse, pogledajte zadnji klip.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice