IPhone Redovi

poruka: 55
|
čitano: 7.923
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: IPhone Redovi

Ima... kupe Jaguara, BMW.. i drže ih u garaži a voze Golfa 5 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 14:29 (naxeem).
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Zašto smo kivni? Pa vjerovatno jer jedan obični mobitel izazove takvu pažnju kao da je riječ o nečem sasvim novom. Nikad mi nije bila jasna ova buka oko iPhonea. Mobitel s touchscreenom - pa šta? To nije nužno prednost. Ima na stotine boljih mobitela od iPhonea a da dizajnerski nisu puno lošiji ili puno bolji. Meni je npr. Nokia N96 melem za oči i premoćno izgleda - al jebiga kad je nemogu imat (tj. mogu - ali neću kad nemogu u BiH iskoristiti prednosti digitalne televizije tako da bi plaćao ono što ne koristim). SE Xperia X1 - uh o ovom mobaču sanjam, a možda jednom skupim dovoljno novca da ga kupim.

A što se ovih redova tiče 100% ih ima bar pola kojima je plaćeno da stoje. Sjećam se da je tako u još nekoj državi bilo (mislim da je ukrajina - bila je vijest na BOL). Svi vi Apple fanatici uzdižete taj iPhone kao da je Bog Bogova, a činjenica je da je to samo još jedan lijepuškasti mobitel s touchscreenom koji manje/više uredno obavlja ono za što je namijenjen   i apsolutno ništa više. Nije ništa bolji ili lošiji od ostalih mobitela (osim u par sitnica). Tko voli nek izvoli. Vama Apple-ašima:D nitko nebi govorio da je iPhone loš al jednostavno se mora kad vi počnete sa pričama da je iPhone savršenstvo, najbolji od svih itd.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Lol bio prilog na novoj ono 90% penzici koji su placeni da stoje tamo, covjeka intervjuiraju oko kupnje mobitela od 7k kuna, a on u staroj poderanoj trenirci...

Al jbg, to je marketing, sad ce ljudi vidit da se stoji u redovima i pomislit da je to revolucionarno i da to moraju imat, i evo zarade t-comu i apple-u. Ja kao vlasnik iPhone-a, starijeg modela mogu rec da stvarno nije nista spektakularno, stovise, k800i je puno prakticniji za koristenje, al posto ja ne trazim puno od moba osto sam sa iPhone-om jer izgleda lijepo.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dgigibao kaže...

koliko glupi komentara kivnih ljudi

Kada dolazi iz usta appleovog fanatika, zvuči kao kompliment.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

to šta vi pišete glupe komentare a ja ne, ne znači da sam ja fanatik ako se ne priključim krdu
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

to šta vi pišete glupe komentare a ja ne, ne znači da sam ja fanatik ako se ne priključim krdu
Odi cekaj u redu i daj 7k kuna da bi dobio najobicniji mobitel i smiri se malo
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Apple ima stvarno genijalan marketing. iPhone hateri ga besplatno reklamiraju, a nisu ni svjesni toga.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
dgigibao kaže...
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

zašto bi da 7k kad košta 1 kunu, izađi iz krda i mućni svojom glavom prije nego nešto napišeš
http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi-mišljenje

Ovak...  Imam mogućnost kupit iPhone za 1 kn 16gb. I kaže: 1. godina 1kn je 3gb prometa,  nakon toga

3gb postaje 300kn. Uz iPhone imam mogućnost kupit Sony Ericsson C902. Želim čut vaša mišljenja oko toga

jer te mobitele bi si kupil iz zabave. Znam da je iPhone za to predviđen al neznam dal da ga kupim s obzirom na to što mi sve nudi.

Prvih godinu dana ok, al poslje me operuše po novčaniku i to opako. Ako može više mišljenja..... Hvala

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics NVIDIAGeForce 8600 GT Gaming graphics 1663 MB Total available graphics memory MBO 4Core1333-eSATA"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

I još da kažem jednu stvar... Imam tak neki osjećaj, neznam loš u vezi toga ako ga kupim.

Jel sam svatil da stvarni varaju u t-com-u. I to se danas potvrdilo kad sam bio kod njih. Neznam...

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics GAINWARD 4870 MBO 4Core1333-eSATA"

0 0 hvala 0
17 godina

Pa ne daj se prevariti, covjece!!! Kao da te netko prisiljava da uzmes iPhone!

***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

neznam vidjet ću još mišljenja.... dvoumim se, čitam po netu sve je 50:50....

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (RAM) 4,00 GB Graphics GAINWARD 4870 MBO 4Core1333-eSATA"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

O da forumi će ti jako puno pomoći u odluci

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/
17 godina

Ja da mogu uzeo bih ga odmah. Na zalost, kod krivog sam operatera...

***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
Amon-Ra kaže...

neznam vidjet ću još mišljenja.... dvoumim se, čitam po netu sve je 50:50....

https://www.youtube.com/watch?v=lcB8CKa73B0

vidi što sve može ... a ne nekakva nokia i slični ...  Smijeh

A.
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
Ige kaže...
dgigibao kaže...
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

zašto bi da 7k kad košta 1 kunu, izađi iz krda i mućni svojom glavom prije nego nešto napišeš
 Ajde, o prepametni covjece, odi ovdje i pogledaj koliko kosta sam uredjaj.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
dgigibao kaže...
Ige kaže...
dgigibao kaže...
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

Ako hoću sam uređaj, onda si uzmem iPod touch, ako mi treba telefon produžim si preplatu
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...
Ige kaže...
dgigibao kaže...
Ige kaže...
dgigibao kaže...
the_tux kaže...
dgigibao kaže...

Ako hoću sam uređaj, onda si uzmem iPod touch, ako mi treba telefon produžim si preplatu
 A ako nisi T-mobile korisnik, i imas pretplatu u vipu?
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

onda uzmi blackberry, nije iPhone jedini mob

baš mi je super ova strelica koju smo napravili od quotanja, vridila je žutog kartona Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Stvarno ste balkanci na kvadrat. Kakav očaj od komentara, a argumentima niti traga. Nitko nije od vas iPhone ni u ruci držao a kamoli da išta zna o njemu. Znam da je tako, jer svaki dan slušam takve neobrazovane komentare.

Prije godinu dana kupovali ste SonyEricsson K800i na Flex 60 (dakle bez podatkovnog paketa, minuta razgovora i SMS-a) za 1400 kn na 2 godine i nikakvog skandala, a sada za skoro isto para urnebesna pobuna. Stvarno smiješno.

Nije problem cijena, nego kada netko na balkanu nešto nema, to apriori ne valja bez obzira na sve. Uvijek je moje bolje, daj bože da susjedova krava crkne itd. Vi svi koji serete po ljudima koji čekaju u red da bi kupili nešto, bilo što, što ih čini sretnima ili samo razonode radi i zabave ispijate po 10 kava na špici dnevno. Živio sam na Savi, svaki dan 1000 studenata u Roku i Akademiji. To nitko ne komentira, to je sasvim normalno. Zagrebački kafići potpuno puni i svako doba dana. Tko tu kada i gdje radi? To nitko ne komentira, to što se npr. Japanci zgražaju na ritam života odnosno nerada u fuckin Kroaciji. Riga mi se od pomisli na to, na tu inertnost, nemar i nerad. I onda se pojavi WoW u pola noći u Algoritmu ili PS3 ili iPhone (nešto što je na svoj način fora i odskaće iz ovog tranzicijskog i poslijeratnog jada) i odmah zgražanje od ljudi koji provode život po Bogovićevoj i Cvijetnom trgu.

Vi svi sa ovakvim postovima, lijepo odite na naše more, pustite Thompsona ili još prije cajke i uživajte u posjedovanju skutera i barenju Čehinja, nije za vas iPhone.

Fakat jadno, ovaj forum je hrpa bezglavog odurnog balkanskog (hrvatskog) laprdanja i muka mi je kad čitam ovake postove. Mislim da je vrijeme za logout.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MiH kaže..

Vi svi sa ovakvim postovima, lijepo odite na naše more, pustite Thompsona ili još prije cajke i uživajte u posjedovanju skutera i barenju Čehinja, nije za vas iPhone.

Fakat jadno, ovaj forum je hrpa bezglavog odurnog balkanskog (hrvatskog) laprdanja i muka mi je kad čitam ovake postove. Mislim da je vrijeme za logout.

1. Kako mozes strpat Thompsona i cajke u isti kontekst? Odmah se vidi da si budala. Ti sigurno slusas Britney Spears, i takvu ostalu kulturnu i pametnu glazbu.
 2. Ja jesam drzo iPhone u ruci, drzim ga i sad, onaj stariji, imam ga vec pola godine. Vjeruj mi, ne vrijedi tih para, osim ako si ga kupio samo da se pravis vazan.
 3. Ako je netko u stanju cekat 3 sata po kisi da bi ga prevarili onda je i on budala. Ne kupuju ga zato sto im se svidja, nego da impresioniraju ekipu, sto je po meni krajnje jadno. Nemaju frendova pa moraju kupit iPhone da budi popularni u drustvu.
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Ma j**** vas vise iphone

kad izađe uzmete HTC TOUCH HD I vidite sta je pravi mobitel

Pravi poslovni mobitel a i za pasjaluka dobar

Onda si kao gospodin
Telefon sve ima !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Ljudi koji čekaju u redovima, po kiši i hladnoći, da bi potrošili nekoliko tisuća kuna dugo vremena su mi bili jako čudni. Ne samo što se tiče iPhonea, nego i u slučaju knjiga poput Harrya Pottera, novih albuma nekih glazbenika, izlaska nastavaka računalnih igara i drugih stvari.

Sve bi mi to bilo u redu da prvi dan postoji nekakav popust, pa ljudi žele proći jeftinije ili će do sutra sve biti rasprodano, pa ljudi žele kupiti dok još ima. Zašto jednostavno ne otići poslijepodne i kupiti to bez ikakvog čekanja u redu?

Stvari su mi postale jasnije pred lanjske izbore. Znate one ljude koji na predizbornim stranačkim skupovima mašu zastavicama, skandiraju, plješću i općenito dižu atmosferu? E njih sam uvijek smatrao blago rečeno jako čudnim ljudima, da ne upotrijebim neki gori izraz, sve dok na jednom takvom skupu nisam ugledao svog prijatelja sa zastavicom u rukama, a njega sam do tada smatrao normalnom osobom. Pošto sam bio zabrinut za njega, pozvao sam ga sutradan na kavu, da malo porazgovaramo o njegovom psihičkom stanju. Srećom s prijateljem je bilo sve u redu. Za tih sat vremena mahanja zastavicom, aplaudiranja i glumljenja zagriženog stranačkog simpatizera dobio je 500 kuna. Jednako tako su po 500 kuna dobili i svi ostali zaduženi za dizanje atmosfere na stranačkom skupu, kako bi u Dnevniku sve izgledalo kako su zamislili ljudi zaduženi za stranački marketing.

Ovo je vrlo lako moguce jer sam vec citao da je i-phone imao takvu reklamu ne sjecam se tocno jel u USA ili Madjarskoj,Indiji,uglavnom platili su ljudima da stoje u redovima i stvaraju sliku velike potraznje.Pa zar nije sumnjivo da su redovi puni studenata od kojih je vecina uvijek dekintirana.
16 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Blackberry + iPod Touch i sta vam treba vise...je da imate dva uredaja ali i vise love u dzepu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JackD kaže...

Blackberry + iPod Touch i sta vam treba vise...je da imate dva uredaja ali i vise love u dzepu...

Dobra ti je ta matematika.
We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice