Ima... kupe Jaguara, BMW.. i drže ih u garaži a voze Golfa 5 :)
Zašto smo kivni? Pa vjerovatno jer jedan obični mobitel izazove takvu pažnju kao da je riječ o nečem sasvim novom. Nikad mi nije bila jasna ova buka oko iPhonea. Mobitel s touchscreenom - pa šta? To nije nužno prednost. Ima na stotine boljih mobitela od iPhonea a da dizajnerski nisu puno lošiji ili puno bolji. Meni je npr. Nokia N96 melem za oči i premoćno izgleda - al jebiga kad je nemogu imat (tj. mogu - ali neću kad nemogu u BiH iskoristiti prednosti digitalne televizije tako da bi plaćao ono što ne koristim). SE Xperia X1 - uh o ovom mobaču sanjam, a možda jednom skupim dovoljno novca da ga kupim.
A što se ovih redova tiče 100% ih ima bar pola kojima je plaćeno da stoje. Sjećam se da je tako u još nekoj državi bilo (mislim da je ukrajina - bila je vijest na BOL). Svi vi Apple fanatici uzdižete taj iPhone kao da je Bog Bogova, a činjenica je da je to samo još jedan lijepuškasti mobitel s touchscreenom koji manje/više uredno obavlja ono za što je namijenjen i apsolutno ništa više. Nije ništa bolji ili lošiji od ostalih mobitela (osim u par sitnica). Tko voli nek izvoli. Vama Apple-ašima:D nitko nebi govorio da je iPhone loš al jednostavno se mora kad vi počnete sa pričama da je iPhone savršenstvo, najbolji od svih itd.
Lol bio prilog na novoj ono 90% penzici koji su placeni da stoje tamo, covjeka intervjuiraju oko kupnje mobitela od 7k kuna, a on u staroj poderanoj trenirci...
Al jbg, to je marketing, sad ce ljudi vidit da se stoji u redovima i pomislit da je to revolucionarno i da to moraju imat, i evo zarade t-comu i apple-u. Ja kao vlasnik iPhone-a, starijeg modela mogu rec da stvarno nije nista spektakularno, stovise, k800i je puno prakticniji za koristenje, al posto ja ne trazim puno od moba osto sam sa iPhone-om jer izgleda lijepo.
koliko glupi komentara kivnih ljudi
Apple ima stvarno genijalan marketing. iPhone hateri ga besplatno reklamiraju, a nisu ni svjesni toga.
Ovak... Imam mogućnost kupit iPhone za 1 kn 16gb. I kaže: 1. godina 1kn je 3gb prometa, nakon toga
3gb postaje 300kn. Uz iPhone imam mogućnost kupit Sony Ericsson C902. Želim čut vaša mišljenja oko toga
jer te mobitele bi si kupil iz zabave. Znam da je iPhone za to predviđen al neznam dal da ga kupim s obzirom na to što mi sve nudi.
Prvih godinu dana ok, al poslje me operuše po novčaniku i to opako. Ako može više mišljenja..... Hvala
I još da kažem jednu stvar... Imam tak neki osjećaj, neznam loš u vezi toga ako ga kupim.
Jel sam svatil da stvarni varaju u t-com-u. I to se danas potvrdilo kad sam bio kod njih. Neznam...
Pa ne daj se prevariti, covjece!!! Kao da te netko prisiljava da uzmes iPhone!
neznam vidjet ću još mišljenja.... dvoumim se, čitam po netu sve je 50:50....
O da forumi će ti jako puno pomoći u odluci
Ja da mogu uzeo bih ga odmah. Na zalost, kod krivog sam operatera...
neznam vidjet ću još mišljenja.... dvoumim se, čitam po netu sve je 50:50....

onda uzmi blackberry, nije iPhone jedini mob
baš mi je super ova strelica koju smo napravili od quotanja, vridila je žutog kartona
Stvarno ste balkanci na kvadrat. Kakav očaj od komentara, a argumentima niti traga. Nitko nije od vas iPhone ni u ruci držao a kamoli da išta zna o njemu. Znam da je tako, jer svaki dan slušam takve neobrazovane komentare.
Prije godinu dana kupovali ste SonyEricsson K800i na Flex 60 (dakle bez podatkovnog paketa, minuta razgovora i SMS-a) za 1400 kn na 2 godine i nikakvog skandala, a sada za skoro isto para urnebesna pobuna. Stvarno smiješno.
Nije problem cijena, nego kada netko na balkanu nešto nema, to apriori ne valja bez obzira na sve. Uvijek je moje bolje, daj bože da susjedova krava crkne itd. Vi svi koji serete po ljudima koji čekaju u red da bi kupili nešto, bilo što, što ih čini sretnima ili samo razonode radi i zabave ispijate po 10 kava na špici dnevno. Živio sam na Savi, svaki dan 1000 studenata u Roku i Akademiji. To nitko ne komentira, to je sasvim normalno. Zagrebački kafići potpuno puni i svako doba dana. Tko tu kada i gdje radi? To nitko ne komentira, to što se npr. Japanci zgražaju na ritam života odnosno nerada u fuckin Kroaciji. Riga mi se od pomisli na to, na tu inertnost, nemar i nerad. I onda se pojavi WoW u pola noći u Algoritmu ili PS3 ili iPhone (nešto što je na svoj način fora i odskaće iz ovog tranzicijskog i poslijeratnog jada) i odmah zgražanje od ljudi koji provode život po Bogovićevoj i Cvijetnom trgu.
Vi svi sa ovakvim postovima, lijepo odite na naše more, pustite Thompsona ili još prije cajke i uživajte u posjedovanju skutera i barenju Čehinja, nije za vas iPhone.
Fakat jadno, ovaj forum je hrpa bezglavog odurnog balkanskog (hrvatskog) laprdanja i muka mi je kad čitam ovake postove. Mislim da je vrijeme za logout.
Vi svi sa ovakvim postovima, lijepo odite na naše more, pustite Thompsona ili još prije cajke i uživajte u posjedovanju skutera i barenju Čehinja, nije za vas iPhone.
Fakat jadno, ovaj forum je hrpa bezglavog odurnog balkanskog (hrvatskog) laprdanja i muka mi je kad čitam ovake postove. Mislim da je vrijeme za logout.
Ma j**** vas vise iphone
kad izađe uzmete HTC TOUCH HD I vidite sta je pravi mobitel
Pravi poslovni mobitel a i za pasjaluka dobar
Onda si kao gospodin
Telefon sve ima !
Ljudi koji čekaju u redovima, po kiši i hladnoći, da bi potrošili nekoliko tisuća kuna dugo vremena su mi bili jako čudni. Ne samo što se tiče iPhonea, nego i u slučaju knjiga poput Harrya Pottera, novih albuma nekih glazbenika, izlaska nastavaka računalnih igara i drugih stvari.
Sve bi mi to bilo u redu da prvi dan postoji nekakav popust, pa ljudi žele proći jeftinije ili će do sutra sve biti rasprodano, pa ljudi žele kupiti dok još ima. Zašto jednostavno ne otići poslijepodne i kupiti to bez ikakvog čekanja u redu?
Stvari su mi postale jasnije pred lanjske izbore. Znate one ljude koji na predizbornim stranačkim skupovima mašu zastavicama, skandiraju, plješću i općenito dižu atmosferu? E njih sam uvijek smatrao blago rečeno jako čudnim ljudima, da ne upotrijebim neki gori izraz, sve dok na jednom takvom skupu nisam ugledao svog prijatelja sa zastavicom u rukama, a njega sam do tada smatrao normalnom osobom. Pošto sam bio zabrinut za njega, pozvao sam ga sutradan na kavu, da malo porazgovaramo o njegovom psihičkom stanju. Srećom s prijateljem je bilo sve u redu. Za tih sat vremena mahanja zastavicom, aplaudiranja i glumljenja zagriženog stranačkog simpatizera dobio je 500 kuna. Jednako tako su po 500 kuna dobili i svi ostali zaduženi za dizanje atmosfere na stranačkom skupu, kako bi u Dnevniku sve izgledalo kako su zamislili ljudi zaduženi za stranački marketing.
Blackberry + iPod Touch i sta vam treba vise...je da imate dva uredaja ali i vise love u dzepu...
Blackberry + iPod Touch i sta vam treba vise...je da imate dva uredaja ali i vise love u dzepu...