IPhone Redovi

poruka: 55
|
čitano: 7.926
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
IPhone Redovi

Redovi

Očito nismo tako siromašna zemlja kako izgleda ili smo jednostavno blesavi i kupujemo uređaj koji se prodaje po abnormalnoj cijeni u Hrvatskoj. Nebi nikad čekao 3 sata za nešto, što ne vrijedi tu lovu. Da smo "prava" zemlja onda bi bojkotirali kupnju. Ovako ih samo potičemo da nam naplate još više. Pa neka nam onda bude, neka kupujemo stvari po 200% većoj cijeni...

AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

jesmo jesmo siromasni smo

samo eto dici ce mo kredite za iphone

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
IPhone Redovi

Avionska karta do New Yorka = 4000kn, iPhone u SAD-u = 199$(2000kn), dekodiranje = 100 kn overall = cca. 6100 kn Zaš nebi otišel da vidim NY i kupim iPhone za 1500kn manju cijenu ?

-samo jedan od komentara koje sam našao na netu i mogu se sam složiti sa čovjekom. Mi smo banana država kada ljudi toliko čekaju tu stvarčicu a nemaju ni za kruh. Kao to je nešto "fenomenalno", iPhone. Baš.... Neka mi netko pošalje mms ili neka mu radi gps ako nema interneta preko njega ako je tako "napredan"...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone Redovi

Ne znam odakle tebi ta glupa ideja da smo siromašna zemlja?! - Mi smo ona zemlja u kojoj frajer kupi Jaguara i drži ga u garaži. :) Taj mentalitet je jedinstven za Europu i svijet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 11:26 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Avionska karta do New Yorka = 4000kn, iPhone u SAD-u = 199$(2000kn), dekodiranje = 100 kn overall = cca. 6100 kn Zaš nebi otišel da vidim NY i kupim iPhone za 1500kn manju cijenu ?

-samo jedan od komentara koje sam našao na netu i mogu se sam složiti sa čovjekom. Mi smo banana država kada ljudi toliko čekaju tu stvarčicu a nemaju ni za kruh. Kao to je nešto "fenomenalno", iPhone. Baš.... Neka mi netko pošalje mms ili neka mu radi gps ako nema interneta preko njega ako je tako "napredan"...

Svi vi pricate vise manje protiv iPhona i Applea samo ja mislim da je najveci krivac za sve te lose komentare T-com tj provajder......eto iPhon nije los proizvod..sam eto.....imamo gamad ovdje........jeftinije je kupiti na crno et...........a za navigaciju ja vjerujem da ce se s vremenom pojaviti bolja aplikacija za navodjenje........a mms dajte ko to korisiti..iPhone je mob za 10 al tarife.....cijene...lopovluk koji vlada za lakom zaradom je sramota
16 godina
IPhone Redovi

Baš me zanima kolko će dugo potrajat ta iphone manija,za par mjeseci doć će novi mobiteli skoro isti kao iphone i što ćemo onda, ja ćekam neki mobitel s razumnom cijenom, a ko ima para na bacanje,neka ga kupi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Svi vi pricate vise manje protiv iPhona i Applea samo ja mislim da je najveci krivac za sve te lose komentare T-com tj provajder......eto iPhon nije los proizvod..sam eto.....imamo gamad ovdje........jeftinije je kupiti na crno et...........a za navigaciju ja vjerujem da ce se s vremenom pojaviti bolja aplikacija za navodjenje........a mms dajte ko to korisiti..iPhone je mob za 10 al tarife.....cijene...lopovluk koji vlada za lakom zaradom je sramota
 Za natrag je predpostavljam besplatno, a i viza je besplatna.
Iz T-com cjenika:
Nokia N96 pretplata 300kn=3598kn
IPhone 16GB pretplata 300kn=1298kn
i gdje je tu neka prevelika cijena?
17 godina
IPhone Redovi
Iz T-com cjenika:

A i ti pretpostavljam radiš za t-com ili ?? Jer od kad sam na tom forumu stalno ga braniš. Možda imaš dionice Smijeh ?
Korisnik sam t-coma već godinama (i mobilni pretplatnik  i ADSL) i nikad se nisam bunio jer nikad stvarno nisam imao nekih većih problema, ali kad nabace ovakve cijene za jedan "goli" uređaj. Pa i sve te carine i troškovi prijevoza ne opravdavaju cijenu. I ne možeš gledati cijene koje se odnose na pretplatu, nego cijenu uređaja(6 soma). Ako je čista t-comova zarada od tih 300kn , 150kn (a sigurno je i veća), onda te na kraju 24 mjeseca uređaj dođe 4898kn, što je opet prevelika cijena.
Neznam, tko voli nek izvoli....
AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540

0 0 hvala 0
17 godina
Perica kaže...
ja00022 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Iz T-com cjenika:
 u bem ti, vidi stvarno.... moj bed Sramim se
ali opet, cijena otključanog uređaja je prevelika, to sam mislio najviše dok cijene u drugim tarifama nisam uspoređivao.... A ono za kartu do NY i to, to je samo komentar za tu cijenu otključanog uređaja.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

a ko će ti plaćat preplatu na 24 mjeseca u Americi?

i otkad je 199$= 2000KN??

jesi naša tekst za citirat, baš su forumi mjesto za točnu informaciju dobit

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 12:20 (dgigibao).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Iz T-com cjenika:

A i ti pretpostavljam radiš za t-com ili ?? Jer od kad sam na tom forumu stalno ga braniš. Možda imaš dionice Smijeh ?
Korisnik sam t-coma već godinama (i mobilni pretplatnik  i ADSL) i nikad se nisam bunio jer nikad stvarno nisam imao nekih većih problema, ali kad nabace ovakve cijene za jedan "goli" uređaj. Pa i sve te carine i troškovi prijevoza ne opravdavaju cijenu. I ne možeš gledati cijene koje se odnose na pretplatu, nego cijenu uređaja(6 soma). Ako je čista t-comova zarada od tih 300kn , 150kn (a sigurno je i veća), onda te na kraju 24 mjeseca uređaj dođe 4898kn, što je opet prevelika cijena.
Neznam, tko voli nek izvoli....
 Tako je tko voli nek izvoli. A i neznam tko ovdje kupuje "goli" uređaj.
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

a ko će ti plaćat preplatu na 24 mjeseca u Americi?

i otkad je 199$= 2000KN??

jesi naša tekst za citirat, baš su forumi mjesto za točnu informaciju dobit

Još i manje.. 1100kn:)
17 godina
Perica kaže...
Neznam, imao sam iPhone 3G uređaj u rukama i kad ga izvadiš iz kutije na njemu nema ništa instalirano, osim osnovih funkcija (telefoniranje, sms, mms, adresar, surfanje itd), jedino tek instalacijom ostalih programa(od kojih čak i neki korisni nisu besplatni) dolaziš do toga da upotpuniš uređaj. Da čak i ima neku "veću" funkcionalnost od prostog telefoniranja. Možda je samo taj moj bio takav. Možda ovaj t-comov već ima sve instalirano. SmijehSmijeh
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 12:28 (dado2202).
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Možda je samo taj moj bio takav. Možda ovaj t-comov već ima sve instalirano. SmijehSmijeh
 Moš mislit. :)
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Čudna je ta naša država i mi skupa s njom, za gluposti poput iPhone ima love, a za kruh nema. Ha hebate, na kojem smo mi to planetu.

Dođe neki dan na benzinsku čovjek sa mrcinom od auta i toči za 50kn. Ma di to ima. Sve na kredu, cak i ti mali glupi mobiči.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Ljudi koji čekaju u redovima, po kiši i hladnoći, da bi potrošili nekoliko tisuća kuna dugo vremena su mi bili jako čudni. Ne samo što se tiče iPhonea, nego i u slučaju knjiga poput Harrya Pottera, novih albuma nekih glazbenika, izlaska nastavaka računalnih igara i drugih stvari.

Sve bi mi to bilo u redu da prvi dan postoji nekakav popust, pa ljudi žele proći jeftinije ili će do sutra sve biti rasprodano, pa ljudi žele kupiti dok još ima. Zašto jednostavno ne otići poslijepodne i kupiti to bez ikakvog čekanja u redu?

Stvari su mi postale jasnije pred lanjske izbore. Znate one ljude koji na predizbornim stranačkim skupovima mašu zastavicama, skandiraju, plješću i općenito dižu atmosferu? E njih sam uvijek smatrao blago rečeno jako čudnim ljudima, da ne upotrijebim neki gori izraz, sve dok na jednom takvom skupu nisam ugledao svog prijatelja sa zastavicom u rukama, a njega sam do tada smatrao normalnom osobom. Pošto sam bio zabrinut za njega, pozvao sam ga sutradan na kavu, da malo porazgovaramo o njegovom psihičkom stanju. Srećom s prijateljem je bilo sve u redu. Za tih sat vremena mahanja zastavicom, aplaudiranja i glumljenja zagriženog stranačkog simpatizera dobio je 500 kuna. Jednako tako su po 500 kuna dobili i svi ostali zaduženi za dizanje atmosfere na stranačkom skupu, kako bi u Dnevniku sve izgledalo kako su zamislili ljudi zaduženi za stranački marketing.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Misliš da su ovi plaćeni za stajanje u redu? - Moguće, vrlo... ali ja ipak mislim da Zagreb ima dovoljno kretena za onih 50-tak ljudi u redu jutros. Gledaj malo Red Carpet - e, takvi neće u red, takvi naruče doma ili pošalju "osobnog kupca", ali zato imaš hrpu wannabe faca koji će stajati u tom redu.:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perica kaže...

Iz T-com cjenika:
Iphone je bolji uređaj u pogledu touchscrena i dizajna, a Nokia N96 u svemu ostalome. I otključani Iphone je skuplji nego otključana N96. Tako da je ta usporedba dvojbena.
17 godina
klimama kaže...

Ljudi koji čekaju u redovima, po kiši i hladnoći, da bi potrošili nekoliko tisuća kuna dugo vremena su mi bili jako čudni. Ne samo što se tiče iPhonea, nego i u slučaju knjiga poput Harrya Pottera, novih albuma nekih glazbenika, izlaska nastavaka računalnih igara i drugih stvari....

A da vidiš na to sam potpuno zaboravio, ali dok sam vidio tu vijest odmah mi je par žilica na čelu iskočilo van i onaj sav gnjev koji se skuplja zadnjih par mjeseci(vezano uz pljačkanje građana) je iskočio van. Ljudi svakodnevno gube posao, financijska kriza sve pere, a mi čekamo u redovima za komad plastike(za 6 soma) koji ima funkciju kao i svaki drugi komad plastike za 500 kn.
17 godina
neaktivan
klimama kaže...

Ljudi koji čekaju u redovima, po kiši i hladnoći, da bi potrošili nekoliko tisuća kuna dugo vremena su mi bili jako čudni. Ne samo što se tiče iPhonea, nego i u slučaju knjiga poput Harrya Pottera, novih albuma nekih glazbenika, izlaska nastavaka računalnih igara i drugih stvari.

Sve bi mi to bilo u redu da prvi dan postoji nekakav popust, pa ljudi žele proći jeftinije ili će do sutra sve biti rasprodano, pa ljudi žele kupiti dok još ima. Zašto jednostavno ne otići poslijepodne i kupiti to bez ikakvog čekanja u redu?

Stvari su mi postale jasnije pred lanjske izbore. Znate one ljude koji na predizbornim stranačkim skupovima mašu zastavicama, skandiraju, plješću i općenito dižu atmosferu? E njih sam uvijek smatrao blago rečeno jako čudnim ljudima, da ne upotrijebim neki gori izraz, sve dok na jednom takvom skupu nisam ugledao svog prijatelja sa zastavicom u rukama, a njega sam do tada smatrao normalnom osobom. Pošto sam bio zabrinut za njega, pozvao sam ga sutradan na kavu, da malo porazgovaramo o njegovom psihičkom stanju. Srećom s prijateljem je bilo sve u redu. Za tih sat vremena mahanja zastavicom, aplaudiranja i glumljenja zagriženog stranačkog simpatizera dobio je 500 kuna. Jednako tako su po 500 kuna dobili i svi ostali zaduženi za dizanje atmosfere na stranačkom skupu, kako bi u Dnevniku sve izgledalo kako su zamislili ljudi zaduženi za stranački marketing.

U majko mila, zašto se nisam iznenadio u ovom slučaju, ali ti veliš da zapravo ti ljudi koji toliko čekaju u kolonama zapravo nisu ni došli kupit tu malu glupu stvarčicu.  A ja već pomislio gle stado ovaca, a ono čopor vukova.
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Perica kaže...
Neznam, imao sam iPhone 3G uređaj u rukama i kad ga izvadiš iz kutije na njemu nema ništa instalirano, osim osnovih funkcija (telefoniranje, sms, mms, adresar, surfanje itd), jedino tek instalacijom ostalih programa(od kojih čak i neki korisni nisu besplatni) dolaziš do toga da upotpuniš uređaj. Da čak i ima neku "veću" funkcionalnost od prostog telefoniranja. Možda je samo taj moj bio takav. Možda ovaj t-comov već ima sve instalirano. SmijehSmijeh
 Greška u prevodu. Kad sam rekao "goli" mislio sam bez pretplate. Ko kupuje mobilni telefon kod nekog operatera za 7k kuna i ode kod drugog jer mu je tamo telefoniranje 5kn mjesečno jeftinije (karikiram ovo 5kn). 
17 godina
 Greška u prevodu. Kad sam rekao "goli" mislio sam bez pretplate. Ko kupuje mobilni telefon kod nekog operatera za 7k kuna i ode kod drugog jer mu je tamo telefoniranje 5kn mjesečno jeftinije (karikiram ovo 5kn). 
Pa dobro, ali gledaj opet na to da neki ljudi nisu pretplatnici t-coma i da neki ne žele niti biti, a rado bi imalo iPhone. Ako se ne varam t-com je jedini distributer iPhona u HR.
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Pa dobro, ali gledaj opet na to da neki ljudi nisu pretplatnici t-coma i da neki ne žele niti biti, a rado bi imalo iPhone. Ako se ne varam t-com je jedini distributer iPhona u HR.
 Oni koji nisu pretplatnici, T-com če ih rado primiti kao i što če VIP ili TELE2 rado primit pretplatnike T-coma. Ako neko ne želi biti pretplatnik T-coma a rado bi iPhone, taj neka plati.
17 godina
protjeran
IPhone Redovi

U pravu si Klimama. Stara fora. Kao i slučaj sa Beatlesima, kada plate djevojkama da kao glupače vrište za idiotima, na početku karijere. Zakon čopora.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Glupa Deca i penzići...stoje tamo s ovim potplaćenim studentima i Bog zna s kim ne...čekaju holy phone...phone, i phone...GTFO Izlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone Redovi

Dobro neki od vas kazu vjerojatno se radi o marketinskom triku, ali i naravno o skupinama debila sto ce u t-com ropstvo na 2 godine. Trebalo bi bas doznati koliko ih se danas prodalo jedino tako bi mogli otprilike procijeniti koliko je bilo "glumaca" u tom redu.

0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ne znam odakle tebi ta glupa ideja da smo siromašna zemlja?! - Mi smo ona zemlja u kojoj frajer kupi Jaguara i drži ga u garaži. :) Taj mentalitet je jedinstven za Europu i svijet.

1. Koja budala kupi Jaguar i onda ga ne vozi?!?!?
2. Mi jesmo siromašna zemlja, i bit ćemo sve siromašniji.

@pero dinamit. Pa mislim da bi ipak bilo isplativije otići u francusku (ili gdje god)
Da žena nije pripitomila muškarca, pripitomila bi neku drugu životinju!
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

Zna se da je cijena tehnoloških proizvoda u Americi ohoho manja nego u nas. Ne znam kolko dojde iPhone u SAD-u, ali ne vjerujem da je samo 200 $...

Inače, s tih 7300 kn (tolko je kod nas jel da?) samo mame korisnike da kupe za 4500 kn, ali s t-comom... Jesu, đubrad su, al ko ima para neka kupi, ko nema, nek se žali... Smijeh

Spominje se kako je hrv. narod siromašan... Ovih par stotina ljudi što je navalilo, oni su bogati. Ima i onih sa slabijom financijskom situacijom (ovih ostalih cca. 3'999'000), ali nažalost, za njih nema mjesta na toj slici...

@unknown

mi nismo siromašna zemlja, već negdje u sredini. Što misliš, koliko je Etiopljana kupilo iPhone??? I ne, nećemo biti sve siromašniji. Hrvatska se razvija, a kad uđemo u EU možemo postati samo bogatiji...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 14:02 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

koliko glupi komentara kivnih ljudi

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone Redovi

steve jobs ... kakav car ... na što je natjerao te kome i slične polufirme, ljude i medije ... mislim ono ... kralj na kvadrat ...:D

A.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice