IPHONE - par pitanja

poruka: 55
|
čitano: 21.852
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: IPHONE - par pitanja
Luka-san kaže...

Htio bih uzeti iphone 3gs 16 gb u tarifi 500, i piše da prvih 6 mjeseci plaćam 250. Da li se mogu poslije prebaciti na tarifu 300?

Hvala

Ja sam pito i možeš! ja mislim da možeš ćak na i150 ali možeš na i300 se prebacit! tako ću ja s i300 na i150

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

e ljudi, jel zna netko gdje ima za kupiti u Hrvatskoj olovku za Iphone 3g, evo nešto ovakvo:

ova olovka ova olovka
SVI NA EREPUBLIK --- pokažimo tko smo mi Hrvati cijelome eSvijetu! Ako hoćeš pomoći eHrvatskoj javi mi na pm, ima nas dosta s foruma!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka-san kaže...

Htio bih uzeti iphone 3gs 16 gb u tarifi 500, i piše da prvih 6 mjeseci plaćam 250. Da li se mogu poslije prebaciti na tarifu 300?

Hvala

Dal koristiš T-mobile-ovu pretplatu ili si na Bonovima?

To je vrlo bitno jer ako si na Bonovima sasvim je sigurno da nečeš dobit i500 tarifu, ja sam prije par dana uzimao iPhone i prvo sam si želio piknut i500 tarificu,al kad je frajer radio ugovor T-mobile nije dozvolio potvrdit jer kao nisam do sada imao pretplatu, i preostalo mi je samo da odem na i300 tarifu. i500 tarifu dajeju samo več postoječim korisnicima predplate.

I'll be back
16 godina
Gamer71 kaže...

e ljudi, jel zna netko gdje ima za kupiti u Hrvatskoj olovku za Iphone 3g, evo nešto ovakvo:

Koliko ja znam to ne postoji za iphone, jer iphone reagira kao samo na ljudski prst

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Koliko ja znam to ne postoji za iphone, jer iphone reagira kao samo na ljudski prst

I EVO zašto je to tako.Namigiva

I'll be back
16 godina
protjeran
IPHONE - par pitanja

Pametujete a da niste upoznati sa pitanjem.

Na slici se nalazi olovka koja za razliku od ostalih ima bateriju pa ta promjena napona se registrira kao i kod dodira prstom.

Potraži na ebayu ili na njuškalu ako netko prodaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

Na slici se nalazi olovka koja za razliku od ostalih ima bateriju pa ta promjena napona se registrira kao i kod dodira prstom.

Joj Vau vidi stvarno. Posebna olovka sa baterijom koja košta ko svetog Petra,a radi isti drek ko prsti(jedino ne maže ekran).

Osobno rađe biram svoj prst,a ekran pobrišem sa papirnatom ili nekom krpicom za staklo.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 23:00 (microman).
16 godina
IPHONE - par pitanja

imam 2 pitanja:

1. kamo sprema itunes notes (bilješke) na komp ?

2. i dali mogu, kad ukopčam novi iphone na komp, iste te bilješke prebaciti na novi mob ?

edit: rješeno

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 14:42 (Supertramp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Imam iPhone 3GS. Moze li mi netko objasniti kako da si sredim TV?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1140073
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
microman kaže...
Simbamef kaže...

Joj Vau vidi stvarno. Posebna olovka sa baterijom koja košta ko svetog Petra,a radi isti drek ko prsti(jedino ne maže ekran).

Osobno rađe biram svoj prst,a ekran pobrišem sa papirnatom ili nekom krpicom za staklo.

Ti očito imaš problema sa shvaćanjem. Nekima su potrebne stvari koje tebe ne interesiraju i to ne trebaš odmah pljuvati.

Olovke uopće nisu skupe i koštaju manje od 10 kn.

http://cgi.ebay.com/4X-Stylus-Pen-iPhone-3G-NDS-DSL-CELL-PDA-PSP-3GS-/110526104578?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item19bbde8402

16 godina
Simbamef kaže...

Ova olovka u sebi nema bateriju, nego neku specijalnu gumu na vrhu... imam par komada tih stylusa i jedan sam rastavio i nisam našao nikakvu bateriju...

16 godina
neaktivan

Za deset kuna kupim dvije kugle sladoleda, ili finu milka čokoladu, i na kraju imam više zadovoljstva i koristi nego od jedne olovke.

I'll be back
16 godina
protjeran
MatkoBB kaže...
Simbamef kaže...

Ova olovka u sebi nema bateriju, nego neku specijalnu gumu na vrhu... imam par komada tih stylusa i jedan sam rastavio i nisam našao nikakvu bateriju...

Znam da ove nemaju. ALi ima i onih sa baterijom a nisu puno skuplje - kvalitetnije.

Eto vidiš. Odrekneš je sladoleda i kupiš 4 olovke. Nije skupo :) 

17 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Gdje ima za kupiti futrola za iphone.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje,kako na iPhoneu gledati televiziju,jer vidim da mi piše Pal i NTSC?Hvala.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1140073
16 godina
protjeran
Plahi kaže...

Imam jedno pitanje,kako na iPhoneu gledati televiziju,jer vidim da mi piše Pal i NTSC?Hvala.

To je za prijenos slike iphona na TV. Koliko sam razumio ti tražiš obrnuto. Gledati televiziju na Iphone. To je moguće ali moraš imati određenu tv karticu. Zaboravio sam naziv programa ali napiši u google "tv iphone" :)

17 godina
neaktivan
ale329 kaže...

Gdje ima za kupiti futrola za iphone.

Ebay,dealextreme- to je strano, a u hr- imas u t-mobileu, cak sam jucer u Vipu vidio futrola bijela za iPhone, nije mi bilo bas jasno, al ok.. Kakva te zanima? naci cemo nesto.

Moj posao s Interom je završen, sada želim naslov s Realom!
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Imaš u oglasnicima takvih oglasa koliko hoćeš..

Ja sam svoju kupio u trgovini koja prodaje igrice i takve fore, imaš toga svugdje.

0 0 hvala 0
16 godina
IPHONE - par pitanja

kako napraviti više foldera (albuma) na iphonu i onda u njih ubaciti fotke ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
treba ti apple iphoto
16 godina
Godra kaže...
treba ti apple iphoto

može malo više informacija ?

15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Neznam jesam li ja krivo shvatio ali ja jednostavno napravim u 'My Pictures' dva-tri foldera sa slikama za iPhone i kada radim sync samo odaberem te foldere i imam ih tako razvrstane na iPhoneu

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Interesantno je jedno hipotetsko pitanje!

Ako osoba A ima iphone prve generacije i stavi novi software na njega, jel bi trebao biti otkljucan na T-Mobile mrezu, s obzirom da s njima Apple ima ugovor?

Hm!

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Ako je ta osoba A kupila iphone u Tmobile-u ili legalno otključanog (ne jailbreak + unlock) - onda je odgovor DA.

Ali za taj iphone nema FW 4.0

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 15:00 (Zdravac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Ahaa aha sim lock je neovisan o softwareu, kuzim!

Rjesava jednostavne probleme u podforumu Programiranje od 2008. xD

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice