IPhone - najgori mogući mobitel na tržištu zaključana tema

poruka: 73
|
čitano: 14.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
IPhone - najgori moguči mobitel na tržištu

Isuse, ja citam i ne vjerujem da je Iphone takvo sranje.

Uvjek sam i sumnjao da je ali nisam znao cijelu istinu.

2 mpx????    Moj k800 ima 3!!!! kosta kolko 800 kuna il tak nest?

Nemre video snimat????    Moj k800 moze!!!! kosta kolko 800 kuna il tak nest?

Nemre slat MMS????    Moj k800 moze!!!! kosta kolko 800 kuna il tak nest?

Neupotrebljiv Bluetooth????    Moj k800 ima!!!! kosta kolko 800 kuna il tak nest?

I TO VRIJEDI 4K KUNA? (il 7k kako neki kazu neam pojma)

PA DOBRO JESTE LI VI UOPCE NORMALNI???

PA JA BI VAS LJUDI TUKO KAKO STE *****. KAKO PADATE NA TAKVU PREOCITU KOMERCIJALU????

IPHONE NIJE UOPCE PHONE NEGO JE MODNI DODATAK I TOCKA!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone - najgori moguči mobitel na tržištu
tako je, neznam od kud ideja bugu za to smece przovat mobilnim uredajem godine, isto je bilo sa gtx260 vs 4870 rekli da je 260 bolja(i onda kasnije u godisnjim nagradama napisali da je ATI dobio NVIDIJU sto se tice perfomansa i cijene), stavrno se nekad zapitam dali njima netko placa pa im kaze sta da pisu??
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan

Znate šta mene najviše nervira?

Te nemogućnosti iPhonea što nisu izvedene zato što je firma bila"nesposobna" pa rekao bi uredu,prvi im je telefon svaka čast! Ali njima jest prvi telefon i oni su neke stvari namjerno unakazili tj. kad uzmem drugi telefon u ruke i kada radim na njemu osjecam ono "nebo je granica" a kada uzmem ovaj iPhone imam osjecaj "E pa ovo ne moze,aha pa ovo ne moze" i tipkanje maalo ide na zivce meni a jos nisam od one populacije "debljih prstiju".

Ali evo u cemu su uspjeli u iPhoneu kao prvo kristalno jasan i lijep ekran sa šarenim ikonama koje su za svaku pohvalu jednostavno ne mogu zamisliti gledanje u neke monotone ikone svaki dan  onda elegantan dizajn i to je nekima stvarno bitno nece da se sramote "gabaritom" pa će i zažmiriti na neke mane.Da hoce neko "razbiti" ovaj iphone da na njega instaliramo kakav linuxić to bi bio crem de la creme..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čudo je koliko ljudi imaju vremena i volje pljuvati po nečemu što im se po "defaultu" ne sviđa i ne razumijem koji je razlog uopće otvarati temu o proizvodu kojeg ne voliš i ne želiš.. ili sam možda u krivu?

Kad se natjeram čitati ovakve postove dobijem osjećaj kao da je svakog od vas netko natjerao da preko one stvari kupite iPhone (iako ga većina uopće ne posjeduje), bez ikakve mogućnosti izbora, a vi ste htjeli Nokiu iili Sony.. i onda se sad žalite da nije to to što ste vi htjeli, kao mala djeca.

Ubuduće otvorite temu "Sony K800 - super mobitel" i sl., a iPhone ostavite na miru, ako si ga ne možete priuštiti ili sl.. A ako baš imate potrebu nešto napisati o istom, postoji niz tema na ovom forumu, ne morate otvarati novu..

Ponekad imam osjećaj da je svaki korisnik Bug foruma otvorio svoju temu o iPhone-u.. a i to nešto govori, zar ne?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
benko kaže...
tako je, neznam od kud ideja bugu za to smece przovat mobilnim uredajem godine, isto je bilo sa gtx260 vs 4870 rekli da je 260 bolja(i onda kasnije u godisnjim nagradama napisali da je ATI dobio NVIDIJU sto se tice perfomansa i cijene), stavrno se nekad zapitam dali njima netko placa pa im kaze sta da pisu??
 Moja potpuna podrška !
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan

Čitam ova sranja mislim sori nisam sve procito al mi vec muka od tog naklapanja svih.....sta to iPhone ima a HTC nema i taka sranja iliti storm???? pa STORM NEMA NI WIFI PA ONDA PLACAJ TUKO JEDNA PARE ZA 3G NET........ isto tako iPhone nije hardweski najmocniji uredjaj nitice ikada biti........a ni nemora...koji ce mi kur** 5mpx kamera...pa mislim ak imam para za storm i pretplatu ili htc touch HD (5500 kn) onda imam i za fotoaparat, a za hitne slucajeve mi posluzi i taj od 2mpx jel budimo realni vise ni ne treba mozda jos sam autofokus al otom potom......bluetooth je nedostatak al jbg......nisu svi savrseni.......a ekran je odlican....a to tapkanje i sl. pa nemoras uzeti onda iPhone mislim onda nije niti jednan novi smartpon za tebne jer svi imaju vise manje touchscreen.......a to se pocelo uvoditi nakon cega???? iPhona....on je oveo reda tj standarde neke na to trziste.......a cijene sto se tice.....pa ak ti skupo nemoj kupiti al nemoj ni pljuvati po telefonu jer on ti vani puuuno jeftiniji plju po drzavi zbog toga tj pljuj po t-mobilu....eh da najaca stcar je os X sto niko nema niti ce imati........

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benko kaže...
 hahaha hahah hahaha zalosno.mislim kometar....zasto bas se pitam 2. na svijetu s jednim mobom.zasto??
17 godina
neaktivan

i ja sam jedno vrijeme bio lud za iPhoneom...ali vidim sad da izlazi hrpetina boljih mobitela koji su puno jeftiniji...negdje sam procitao da troskovi proizvodnje za jedan iPhone iznosi negdje oko 180$. I zašto su onda o appleu nabili cijenu za otkljucani na 6000 kn. Oni samo naplate svoj dizajn, a kvaliteta je slaba. A svi su naivni i hvale iPhone samo zato što se netko sjetio prvi napraviti mobitel sa touchscreenom...komaIzlanuo se

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

i ja sam jedno vrijeme bio lud za iPhoneom...ali vidim sad da izlazi hrpetina boljih mobitela koji su puno jeftiniji...negdje sam procitao da troskovi proizvodnje za jedan iPhone iznosi negdje oko 180$. I zašto su onda o appleu nabili cijenu za otkljucani na 6000 kn. Oni samo naplate svoj dizajn, a kvaliteta je slaba. A svi su naivni i hvale iPhone samo zato što se netko sjetio prvi napraviti mobitel sa touchscreenom...komaIzlanuo se

Onda mozes otvoriti temu:"Zašto su stvari kod nas tako skupe?"

Zasto je iphone tako skup na brdovitom balkanu a u americi tako jeftin pa sigurno zato sto ce ga tamo prodati par milijona a ovdje par hiljada,sigurno sto tamo imaju vecu konkurenciju,porezi,informaticka nepismenost ljudi itd itd .

Plate su nam manje ali cijene su vece!

Koji paradox
17 godina
neaktivan

Neki ljudi se moraju lječiti u Vrapču zbog sindroma mržnje prema Appleu na temelju stereotipa i informacija dobivenih preko flamerski foruma.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ajde vise odjebite s tim iPhoneom nemas para da ga kupis ili imas a neces koga briga i ko te jebe...briga me za misljenje nekog random lika koji ima previse pjeska u vagini te ima potrebu propovjedat drugima sto su kupili nesta sta on nije, odrastite i bavite se pametnijim stvarima, svaka tema o iPhoneu ista, get over your self!!!!!

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 15:41 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

ajde vise odjebite s tim iPhoneom nemas para da ga kupis ili imas a neces koga briga i ko te jebe...briga me za misljenje nekog random lika koji ima previse pjeska u vagini te ima potrebu propovjedat drugima sto su kupili nesta sta on nije, odrastite i bavite se pametnijim stvarima, svaka tema o iPhoneu ista, get over your self!!!!!

znaci mislis da iphone valja?
Viva la Linkuto
17 godina
neaktivan
Ja osobno, ne bih mogao pričati na onoliku stvar, preveliko, i ekran bih morao svako malo brisat, što živcira, i što će mi 16 GB-a kad nema Blutootha??WWTF??
Been there done that
17 godina
neaktivan
linkuto kaže...
mislav_01 kaže...

imam ga od proslog bozica nisam ga platio ni 4k ni 7k i da mislim da valja, nije mi nista pofalilo na njemu dosad i nisam pozelio neki drugi mobitel tako da je po meni dobar. I kakve to veze ima jel ja mislim dali valja ili ne kog briga
17 godina
mislav_01 kaže...
linkuto kaže...
mislav_01 kaže...

imam ga od proslog bozica nisam ga platio ni 4k ni 7k i da mislim da valja, nije mi nista pofalilo na njemu dosad i nisam pozelio neki drugi mobitel tako da je po meni dobar. I kakve to veze ima jel ja mislim dali valja ili ne kog briga
 Pa sta onda seres kad ga ni sam nisi platio tu cijenu koju su ga drugi primoreni platit.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina

valjao on ili ne, meni je glupo izdvojiti 4k za nesto sto ne snima video

tko misli da mu je to pametno, ja mu ne branimCool

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi, vi koji imate Jatelefon i niste zadovoljni, koji kazete da je najgori mobitel na tržištu, hoćete se mijenjati samnom za onu Nokiju od 195 kn u Tele2 ponudi?

...Pa on je po vama bolji od Jatelefona, ali ok dam i svoj k530i uz to ako treba, ipak su ta 2 mobitela po vama bolja od Jatelefona! Kako sam ja velikodusan, je****! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
mislav_01 kaže...
linkuto kaže...
mislav_01 kaže...

Pa sta onda seres kad ga ni sam nisi platio tu cijenu koju su ga drugi primoreni platit.
 sta ti seres koji kur ac...ako ti se nesvidja demonski iPhone ok nemoras u svakoj temi iskakat ko kaki propovjedac i srat po onima koji su ga kupili, kupio sam razno razne stvari u zivotu JER MI SE SVIDJAJU i nikog nije briga za tvoj pjesak u vagini i tvoje komplekse jebo te iPhone. Ok telefon ti se nesvidja reci argumentirano i konstruktivno a nemoj druge nazivat idiotima i debilima jer su kupili nesta sto ti nisi. Grow up

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 16:20 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Znači ja posjedujem uređaj koji nema MMS i video snimanje, a kojim šaljem MMS- ove i snimam video!? Kako su me prevarili!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel itko od vas koji kritiziraju iPhone drzao iPhone u ruci??

Kao sta je bug napisao u zadnjem izdanju , iPhone owna sve !

isto tako , ima program gdje se mogu izvesti video zapisi , a bluetooth je samo za handsfree uređaje .

Za malo duzu poruku treba mi 5-10 sekunda , a na ostalim mobitelima sigurno do 30 sec . Odlican uređaj , i vrijedan cijene (mada je malo previsoka) !

0 0 hvala 0
17 godina

JA SAM IMAO iPhone na jedan dan, i stojim kod toga da JE SMEĆE. Netko je rekao, TO JE MODNI DODATAK, ništa više od toga. Služi isključivo za ku*čenje i pre*eravanje. Novinari rade strku oko toga, pa da se tako reklamira svaki mobitel, di bi došli. Sa iPhoneom smo što se tiče napredka otišli dva koraka nazad. Majko mila, ima kameru, nema snimanje i slične gluposti. A panj Steve Mops izrađuje samo lijepe stvari, nimalo funkcionalne.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nije da je ipone najgori mobitel daleko od toga, ali da je najbolji jos dalje.........
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina

Ja sam rekao, ako tko od onih koji POSJEDUJU Iphone zele zamijenit za k530i neka se samo jave! Kako ga blatite mislim da cu moci dogovoriti zamijenu uz nadoplatu u moju korist, jer kako vi kazete Iphone je glupi mobitel, dajte ga meni onda! :D

I prestranite biti ljubomorni na one koji ga imaju, kao sto je gore netko naveo! Ako vam se ne svida, imate pravo to reci a ne nekoga nazivati debilom ili kretenom jer nema misljenje kao vi!

...nije Jatelefon najbolji mobitel ali meni se cini bolji od K530i kojeg imam pa ako tko hoce... :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 16:39 (Luka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gledajte ljudi nečemo se se sada tu svađati oko gluposti.

Nekome se iPhone sviđa a nekome ne.

Svatko ima svoj stav o njemu,netko misli da je šminkerska kutija samo za curice a pak drugi misle da je največe tehnološko otkriće do sada.

Moje mišljenje.

Ako hočeš biti IN dok hodaš špicom u subotu ujutro i slušat "vidi onaj tamo ima iPhone" i slične gluposta a ti neznaš koristiti 90% njegovih funkcija savijetujem kupi ga.

A ima i ljudi na ovome planetu kojima nije stalo do takvih komentara i preseravanja i žele nešto više od svoga mobilnoga uređaja(npr.igrati se s svakakvim programima koje simbian nudi)..,siguran sam da ga neče kupiti.

Izbor je na vama.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Ja sam rekao, ako tko od onih koji POSJEDUJU Iphone zele zamijenit za k530i neka se samo jave! Kako ga blatite mislim da cu moci dogovoriti zamijenu uz nadoplatu u moju korist, jer kako vi kazete Iphone je glupi mobitel, dajte ga meni onda! :D

I prestranite biti ljubomorni na one koji ga imaju, kao sto je gore netko naveo! Ako vam se ne svida, imate pravo to reci a ne nekoga nazivati debilom ili kretenom jer nema misljenje kao vi!

...nije Jatelefon najbolji mobitel ali meni se cini bolji od K530i kojeg imam pa ako tko hoce... :D

koga sam ja to nazvao debilom????
i ne nimalo nisam ljubomoran sto ga neko ima, da jesam kupio bi si ga ali svoje misljenje o iphone-u sam rekao
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...

JA SAM IMAO iPhone na jedan dan, i stojim kod toga da JE SMEĆE. Netko je rekao, TO JE MODNI DODATAK, ništa više od toga. Služi isključivo za ku*čenje i pre*eravanje. Novinari rade strku oko toga, pa da se tako reklamira svaki mobitel, di bi došli. Sa iPhoneom smo što se tiče napredka otišli dva koraka nazad. Majko mila, ima kameru, nema snimanje i slične gluposti. A panj Steve Mops izrađuje samo lijepe stvari, nimalo funkcionalne.

Ti u jednom danu nemozes razotkrit ljepote i čari toga uređaja .
17 godina
sasa kaže...

konačno!!!
x puta sm pisao da je taj iPhone teško smece i sada je jedan ex user progovorio o tome!!!!

konačno!

e sada - iPhone NIJE/NEMA multitasking!!!!!!

iPhone ima sramotu od 2Mpx fotić!

iPhonu ne mozes zamijeniti bateriju

iPhone nema MMS pa ako nesto i slikas ne mozes to poslati....

iPhone, to nisam znao, ima odvratan i neupotrebljiv bluetooth...

i to vrijedi 7k?????

dajte ozbiljno....

to ocito samo puse balavci u srednjoj skoli za preseravanje.... bas sam vidio nedavno takvu jednu klinku.. cca  3 srednje, a na njoj samo armani, boss, lacoste i naravno, u RUCI, iPhone....

to je jedini target za to smece...

nokia iz e serije ili iz n serije ima i po 5Mpx fotice sa carl zeiss lecama (to je stvarno 5Mpx dok sonyericsson ima "samo" 3, a do 5 je softwareska ekstrapolacija)

imaju mms,

symbian s gomilom softwarea

mozes ga koristiti za synkanje sa raznim mail serverima....

i najbolje ekrane (ok nisu touch, ali cekajte tube....)

i npr. savrseni uredaj E71 kosta uz ugovor na 1 godinu 2200 kn i nema skrivenih troskova....

ili htc-ovi uredaji... super ako volite touch screen

Tako je. iPhone previše vrijedi. Nisam ga imao prilike isprobati, ali sam ga uživo vidio. Najveće fore na njemu su one igrice koje igraš čačkanjem po ekranu ili naginjanju iPhonea. Pitanje je kakve su druge funkcije (SMS, Alarmi, glasnoća zvučnika, dugotrajnost senzora, antena).
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
Bobi kaže...
Kublach kaže...

Ti u jednom danu nemozes razotkrit ljepote i čari toga uređaja .
 kkakve su to ljepote ak ih nemozes ubrzo razotkrit???
17 godina
mislav_01 kaže...
Psiho246 kaže...
mislav_01 kaže...
linkuto kaže...
mislav_01 kaže...

sta ti seres koji kur ac...ako ti se nesvidja demonski iPhone ok nemoras u svakoj temi iskakat ko kaki propovjedac i srat po onima koji su ga kupili, kupio sam razno razne stvari u zivotu JER MI SE SVIDJAJU i nikog nije briga za tvoj pjesak u vagini i tvoje komplekse jebo te iPhone. Ok telefon ti se nesvidja reci argumentirano i konstruktivno a nemoj druge nazivat idiotima i debilima jer su kupili nesta sto ti nisi. Grow up

Prvo nemoj ti meni o vagini kad ju ti jos nisi ni okusijo jer si vjerojatno dr*andzija tinejderska zato ne seri. Ako oces argumente pogledaj moj zadnji post a ne seri bez da citas ovu temu. Nisam nikog nazvo idiotom i debilom al tebe bih mogo.
I to kad ti dete kre*** nekom kazes da odraste bas i ne pali kuzis.
17 godina
neaktivan

joj ljudi...predlazem lock dok nisu svi (u) banani s foruma...

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Genuine Windows Vista Ultimate x64 SP2
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.12.2008 16:50 (Ivanplesh).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice