a kakva je sad situcija sa 3gs 16GB? triba li plaćat polog i provjerava li se podobnost za kupnju?
Taman se otvorila tema, pa da ne započinjem drugu, zanimaju me dali tko ima iskustva sa kupljenim iphone-om preko bare, (u americi).
Naime, naručio sam grafičku, matičnu i slično preko bare, (prijatelj plovi), pa me zove neki dan dali da kupi 4 iphone-a, (jedan meni) povoljno, jedino ih treba otkodirat i stavit software.
Pa me zanima, dali je to jednostavno i kako bi to funkcioniralo. Jedan prijatelj tako kupio i sam je pomoću onog ako se ne vara Jailbreak-a otkodiao i stavio neki software... A ako je on uspio sam, ja sam za njega avion pa mislim da bi možda ja to mogao, a ako ne koliko bi koštalo sve to.
Molio bi nekog sa sličnim iskustvom da kaže kako/zašto, (čitao sam na nekim forumima, ali vidio sam da neki kažu no problem, a neki "ni u ludilu neće ti radit") jer za kakvih pet dana on napušta Veliku Jabuku i ako mu ne pošaljem mail, ništa od telefona....
Hvala
ako ti na iphoneu nije 3,12 sftwer nego 3.0 unlockas ga i jailbrejkas u 20-ak minuta a ako ti je sofr noviji od 3,0 mozes ga samo jailbrejkat nemozes ga unlock da prima druge kartice
Taman se otvorila tema, pa da ne započinjem drugu, zanimaju me dali tko ima iskustva sa kupljenim iphone-om preko bare, (u americi).
Naime, naručio sam grafičku, matičnu i slično preko bare, (prijatelj plovi), pa me zove neki dan dali da kupi 4 iphone-a, (jedan meni) povoljno, jedino ih treba otkodirat i stavit software.
Pa me zanima, dali je to jednostavno i kako bi to funkcioniralo.
Funkcionira, neka kupuje! :)
ako ti na iphoneu nije 3,12 sftwer nego 3.0 unlockas ga i jailbrejkas u 20-ak minuta a ako ti je sofr noviji od 3,0 mozes ga samo jailbrejkat nemozes ga unlock da prima druge kartice
Kaže da je Iphone i bez software ... Ne kužim se baš u iTelefone jer ga još nisam konzumirao.....
Ne može biti bez softwarea nikako! Sve mi se čini da on gleda neke kineske kopije :)
Ne može biti bez softwarea nikako! Sve mi se čini da on gleda neke kineske kopije :)
Sumnjam... bio je u Appleovom dućanu?!?. Možda je on krivo razumio amera (sžsšžčć). Uglavnom, reći ću mu da kupuje.... Kad je bal nek je maskenbal
Sumnjam... bio je u Appleovom dućanu?!?. Možda je on krivo razumio amera (sžsšžčć). Uglavnom, reći ću mu da kupuje.... Kad je bal nek je maskenbal
Kako on misli kupit to kod Applea kad mora potpisati ugovor sa ATT?
Kako on misli kupit to kod Applea kad mora potpisati ugovor sa ATT?
Ma tamo se je raspitivo o tim dekodiranjima i softwareima... ma šta ja znam,... uglavnom, ako se može bez problema odkodirat reći ću mu da donese i to je to....
A ako je kinesko smeće baćit ću ga u more pa neka ribe šalju poruke i zovu...
Može se sa trenutnom verzijom software i jailb. i unlock.
Ja sam otiso kupit u srijedu iPhone 3gs 16gb( u Osijeku) i kazu oni meni nema ga vec dosta vremena i neznaju kad ce doc. Onda sam opet otisao danas i pito kad ce doc i kazu oni meni kao da ce nazvat kad dođe
BTW je se može u t-mobile kupit ona gumena maska i kolko dođe?
@doktor1 - ako ti prijatelj može nabaviti mobitele bez ikakvog ugovora i to iz Apple Storea onda sa mobitelima neće biti nikakvih problema, sam neznam kak on to kupuje bez ugovora.. E sad garancija će ti biti problem
@cuspajz - čudno da ih nema u Osijeku, a što se maski tiče imaš u Zeldi za 45kn crne gumene i još nekakve.
vjeko 312 unlock daj link :P ja gleda prije par dana i na 312 je bilo samo jailbrejk bez unlocka...
auuu moj vjeko kako ja to nisan vidija ja samo na glupoj cydiji pratija i kaze da se moje JB a nema unlock... ti si unlocka i JB 312? kako radi? koje su novosti...
Ja sam otiso kupit u srijedu iPhone 3gs 16gb( u Osijeku) i kazu oni meni nema ga vec dosta vremena i neznaju kad ce doc. Onda sam opet otisao danas i pito kad ce doc i kazu oni meni kao da ce nazvat kad dođe
BTW je se može u t-mobile kupit ona gumena maska i kolko dođe?
dobiješ ga za oko mjesec i 3 tjedna...a nazvat će te u 2 u jutro, i ako se ne javiš padaš na dno popisa...uglavnom kad ti zvoni telefon, odmah se javljaj, pa će te pitat dal si siguran i koju boju, model itd...
@doktor1 - ako ti prijatelj može nabaviti mobitele bez ikakvog ugovora i to iz Apple Storea onda sa mobitelima neće biti nikakvih problema, sam neznam kak on to kupuje bez ugovora.. E sad garancija će ti biti problem
@cuspajz - čudno da ih nema u Osijeku, a što se maski tiče imaš u Zeldi za 45kn crne gumene i još nekakve.
Ovo je možd malo glupo s moje strane, al zar ne vrijedi za iPhone kao i za ostale Apple-ove proizvode - worldwide garancija? :-/
Ne, vjerovatno zbog ekskluzivnih ugovora sa pojedinim providerima.
Mene zanima za koliko dolara će taj prijatelj kupiti iPhone bez ugovora
Daj mi reci u kojem si ga centru uzeo? ja bio prosli tjedan pa su mi rekli da moram rezervirati, ak ih ima odoh odmah sutra po njega
Tražio sam iPhone preko njuškalo.hr-a, i naišao na brdo oglasa... Nekei su očigledno lažni, al ovaj mi se čini u redu.. Pa tražim vaše mišljenje... Evo email-a:
Hello . Thanks for the mail. The total price of the phone is included with the delivery to your house... The Phone is Brand New, Never Opened, Sealed in the manufacturer box, The warranty of the phone is International warranty, if the phone get spoil or damage, your can repair it in any Apple Store world wide, 100% unlocked to work with any sim card/network operator anywhere in the world. We are located in LUTON, UK.We ship directly from our warehouse. All our products comes with a year international warranty and 91 days return policy. We deliver to customer's doorstep. Shipping are Insured. Within 36 Hours of Payment Confirmation through UPS EXPRESS Service... We are a legitimate company here in UK and the whole europe, we are registered under the UK REGISTERED COMPANY BODY, You can verify our legitimacy by visiting www.ukdata.com and search for TELECOM 2010 UK LTD , there you will see that we are a legitimate company and that you can trust us... We give 90 days return policy, Money back/item exchange warranty on all our products , if you are not satisfy with what we have sent to you, this will give you assurance that you can buy from us with absolute confidence. TO ORDER: Provide us with the following information's RE-CONFIRM YOUR ORDER: (What you want) COLOR SPEC : (available in White & Black only) UNIT OF PURCHASE: (How many you want) SHIPPING NAME: FULL DELIVERY ADDRESS: PHONE NUMBER: Once we receive your details, we will proceed with your order. Note:Orders are delivered within 36 hours once payment are confirmed by the company accounting department. Our company registration data is detail underneath,You can verify our establishment status from United Kingdom registration body www.ukdata.com Best Regards Management. TELECOM 2010 UK LTD Registered No.07160504 ADDRESS: 196 DALLOW ROAD LUTON, BEDFORDSHIRE, LU1 1NQ UNITED KINGDOM TEL: +44702-409-4913 Website: www.highwireproducts.highwire. com
Nemoj ni pomišljati na to.. LAŽNO, spam.
tražit ce te da im uplatiš pare prije na račun, pa kad je uplačeno i potvrđeno poni ti ko fol šalju.
Razmisli malo ko ce ti slat iphone za 1500kn, ili koliko vec. Ja nisam imao drugog posla, pa sam se namjerno dopisivao sa takvim likom, i normalno, odmah sam mu reko da mu pare necu uplatit prvo.
Pa se javio sljedeci dan da ce mi poslat besplatno iphone, samo ako mu postavim oglase na njuskalo i neku slovenskustranicu, i to sam napravio, pa se natezali, bla bla.. na kraju je htio 70 eura da mu uplatim, pa da ce on poslat..
Ne nasjedaj na takve fore, drzi se njuskala i nasih brojeva, naletit ces na iPhone od 2000kn ako trazis 3Gs, a 3g imas i za manje.
I mislio sam. Svejedno hvala. Teško se novi mogu naći za 2000kn.. :(
I mislio sam. Svejedno hvala. Teško se novi mogu naći za 2000kn.. :(
Po toj cijeni ćeš uspjeti pronaći jedino ako netko hitno prodaje ili ga je kupio za kunu pa da ga se riješi. U tim slučajevima moraš biti brz da te netko ne pretekne.
Svaki dan par puta baci oko na više web oglasnika i valjda ćeš naići na jedan ;)