IPhone Bluetooth Stereo Slušalice?

poruka: 7
|
čitano: 4.362
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Apple je u 3.0 firmware-u konačno ugradio (naravno uz standardno javljanje na pozive) podršku za A2DP, odnosno slušanje muzike putem bluetootha na za to predviđenim slušalicama.

Mene zanima jel ima netko možda kakvu preporuku ili je možda čuo/vidio gdje se takve slušalice uopće može kupiti? Cijena nije toliko bitna ukoliko su slušalice stvarno kvalitetne. Bilo kakva ideja i prijedlog je dobrodošao samo da je dostupno na prostoru Zagreba odnosno eventualno Hrvatske. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone Bluetooth Stereo Slušalice?

Velik dio slušalica ti već podržava a2dp, ako misliš na one handsfree, ali mislim da ti to i nije neko riješenje jer to je samo jedna slušalica,

Ako misliš na one gamerske, mislim da sam ih vidio u avenue mallu skroz gore mislim da u logitechovom dućanu.

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
16 godina
protjeran

Bio sam. Radi se o Logitech 980397-0403 Wireless Headphones for iPod slušalicama. Cijena im je oko 950kn. U paketu dobiješ adapter jer koliko ja znam iPod niti nema ugrađen bluetooth niti A2DP protokol. Pitao sam tamo ljude da li bi to radilo na iPhonu, naravno da nemaju pojma i pošalju me dolje na Apple-ov štand. Dođem kod njih, pitam, nemaju pojma. Točnije oni nemaju, Apple to ne proizvodi pa ih boli ona stvar.

Sutra ću otići do Sony-jevog centra, pa ću tamo pogledati. Sony ima veliku ponudu takvih slušalica.

17 godina

odakle ti da iphone nema bluetooth... ta informacija mi vec ide na zivce :)

mislim da ce ti to raditi, jer je bila najava da ce 3.0 podzavati stereo BT slusalice...

pogledaj ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kinsif kaže...

odakle ti da iphone nema bluetooth... ta informacija mi vec ide na zivce :)

mislim da ce ti to raditi, jer je bila najava da ce 3.0 podzavati stereo BT slusalice...

pogledaj ovo

da citiram covjeka? .. rekao je da iPod nema bluetooth, a mislim i da je u pravu ;)

a ovaj tvoj link... vrlo zanimljive se :) 19 sati razgovora, 23 sata glazbe za jedno punjenje.. impresivno ;) i to samo za 80$

EDIT: opa, http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0011UK2H4/ref=nosim/7240411-rg2529-00-20

35$ najs najs =)

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2009 17:17 (unfeigned).
17 godina

skroz dobre ovako na oko i na papiru...

javi kakve su u zivo ako nabavis!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nazalost ove s amazona se ne dostavljaju u hrvatsku :(

0 0 hvala 0
1